Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

30.6.16

Spring/Summer Makeup 2016 | Seventeen Cosmetics


Ανατρέχοντας λίγο πίσω στο χρόνο, ακριβώς εκείνη την εποχή που σαν έφηβες μόλις ανακαλύπτουμε το μακιγιάζ, κάνοντας διστακτικά τα πρώτα μας βήματα και που ερχόμαστε για πρώτη φορά σε επαφή με τα καλλυντικά. Ακριβώς από τότε θυμόμαστε να παρακολουθούμε κάθε σεζόν τη νέα συλλογή μακιγιάζ της Seventeen Cosmetics και τις προτάσεις της. Κάπως έτσι άρχισε η σχέση μας μαζί της και έχει μείνει αναλλοίωτη στο χρόνο, παίρνοντας έμπνευση για να υιοθετήσουμε στο μακιγιάζ μας τα νέα makeup trends.
Φέτος, όπως και κάθε Καλοκαίρι τολμάμε λίγο παραπάνω χρώμα στο μακιγιάζ μας, και αν είσαι από αυτές που λίγο το φοβούνται και δεν είναι τολμηρές, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πειραματιστείς, να ανανεωθείς και να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα. Ακριβώς αυτό μας προτείνει η Seventeen Cosmetics μέσα από τα νέα Makeup Looks της για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 που μας φτιάχνουν την διάθεση και μας κάνουν να ανυπομονούμε για τις περιπέτειες των διακοπών.


Το Λιλά κάνει comeback! με τους μωβ και λιλά τόνους να πρωταγωνιστούν στο μακιγιάζ για ένα γλυκό και τρυφερό αποτέλεσμα γεμάτο αθωότητα. Μπορείς να το προσθέσεις στο μακιγιάζ σου με λίγες μόνο κινήσεις, χωρίς ιδιαίτερη επιδεξιότητα.

Ξεκινάς με μια ελαφριά βάση στο πρόσωπο για ομοιόμορφη κάλυψη που θα λειτουργήσει και ως ιδανικός καμβάς. Μερικές πινελιές από την Pearl Finishing Powder #01 με σκόνη φυσικού μαργαριταριού θα δώσει διακριτική λάμψη και φρεσκάδα, ενώ μπορείς να επιμείνεις λίγο παραπάνω ψηλά στα ζυγωματικά.
Ενώ στα μάγουλα το Natural Matte Silky Blusher #11 Natural Rose σε φυσική ροζ απόχρωση θα δώσει αίσθηση υγείας και ζωντάνια.

Ήρθε η ώρα για τα μάτια που είναι και το κλειδί για να πετύχεις αυτό το look. Πέρασε σε όλο το κινητό βλέφαρο την Extra Sprarkle Shadow #08 σε μια λευκή απόχρωση με πολύ λάμψη, και τόλμησε στην κόγχη του ματιού την Silky Shadow Satin #223 σε λιλά απόχρωση σβήνοντας και αναμειγνύοντας τις σκιές απαλά. Αν είσαι ακόμα πιο τολμηρή πέρασε την ίδια λιλά σκιά στην κάτω γραμμή του ματιού και συμπλήρωσε με την
X-Traordinaire Mascara #04 Storm Blue σε βαθιά μπλε απόχρωση για γυριστές βλεφαρίδες με όγκο.
Δώσε φως στο βλέμμα με το Super Smooth Eye Liner #01 White Matt σε λευκή απόχρωση για να μην υπερβάλλεις.

Στα χείλη προτίμησε πιο απαλές αποχρώσεις ώστε το επίκεντρο να είναι τα μάτια και το αποτέλεσμα να έρχεται σε ισορροπία. Το All Day Lip Color #01 Pale Pink είναι ένα απαλό ροζ ιδανικό για όλη ημέρα καθώς έχει ματ τελείωμα και είναι πολύ σταθερό. Αν προτιμάς πιο ζουμερό αποτέλεσμα πέρασε στο κέντρο των χειλιών το Top Gloss που θα βρεις στην άλλη άκρη του προϊόντος. Εναλλακτικά αν δεν μπορείς να αποχωριστείς τις έντονες αποχρώσεις και από τα χείλη, το All Day Lip Color #25 Cool Berry έχει την πιο υπέροχη μωβ απόχρωση για το Καλοκαίρι.

Ολοκλήρωσε με χρωματιστή διάθεση και το κατάλληλο μανικιούρ με το βερνίκι Studio Rapid Dry Lasting Color #67 σε μπλε-λιλά απόχρωση.


Αναμφισβήτητα Blue is the new Black με το τιρκουάζ να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής γι' αυτό το look, για βλέμμα που εντυπωσιάζει και που ταιριάζει άψογα με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Προσεγγίζοντας με διαφορετικό τρόπο την πιο σύνηθες καυτή τάση του κλασικού μπλε στα μάτια.

Και εδώ μην παραλείψεις την ελαφριά βάση για ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα που θα καλύψει τις ανάγκες σου. Στα μάγουλα δώσε ροδαλή όψη και φρεσκάδα με το Pearl Blush Powder #07 Pink σε ροζ απόχρωση με σκόνη φυσικού μαργαριταριού για λάμψη.

Για μάτια που τραβούν όλα τα βλέμματα θα χρειαστείς το Super Smooth Eye Liner #17 Turquoise σε έντονη τυρκουάζ απόχρωση. Περιέγραψε την πάνω ή την κάτω γραμμή των ματιών ή αν τολμάς και τα δύο, και μετά σβήσε απαλά. Για τρισδιάστατο εφέ πέρασε στις βλεφαρίδες την σταθερή αξία X-Traordinaire Mascara #05 Turquoise σε επίσης τυρκουάζ χρώμα. Μην φοβηθείς να ξεπεράσεις τα όρια! Ενώ κράτα το βλέφαρο καθαρό για να διατηρήσεις την ισορροπία και να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Στα χείλη διατήρησε χαμηλούς τόνους διότι το βλέμμα είναι άκρως εντυπωσιακό ώστε να μην υπερβάλλεις.
Το Matte Lasting Lipstick #02 σε υπέροχη nude απόχρωση θα τονίσει το φυσικό χρώμα των χειλιών σου διακριτικά, και θα δώσει μοναδικό ματ τελείωμα και βελούδινη αίσθηση.
Ενώ για σένα που τα χείλη είναι το στοιχείο σου παίξε έντονα με το Matte Lasting Lipstick #06 σε έντονη φούξια απόχρωση. 

Για τελευταία πινελιά σέταρε και το μανικιούρ σου με το βερνίκι Studio Rapid Dry Lasting Color #65 σε γαλάζια απόχρωση, που δένει άψογα με το συγκεκριμένο look για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση ως τα νύχια.

Τα προϊόντα της Seventeen Cosmetics είναι διαθέσιμα στα Hondos Center, Galerie de beaute και σε άλλα καταστήματα καλλυντικών. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο www.seventeencosmetics.com και στη σελίδα τους στο Facebook.

Σημείωσε πως μπορείς να προσαρμόσεις το κάθε look στο προσωπικό σου στυλ, στις δικές σου ανάγκες σύμφωνα με ότι σε εκφράζει. Μην ξεχάσεις όμως να φορέσεις το χαμόγελο σου με την καλύτερη σου διάθεση και κράτα τις πιο Καλοκαιρινές αναμνήσεις. Εξάλλου αυτό έχει σημασία και φαίνεται στο πρόσωπο σου ότι μακιγιάζ και να επιλέξεις!
Περιμένουμε τις σκέψεις και τις εντυπώσεις σου...

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
*PR Samples. Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

4 σχόλια:

  1. Φέτος το καλοκαίρι έχω αγαπήσει τα γαλάζια βερνίκια! Πρόσφατα προστέθηκε στη συλλογή μου το no190 και δεν το βγάζω από τα νύχια μου! Έχουν τέλεια διάρκεια!
    Θέλω πολύ να δοκιμάσω κάποιο matte κραγιόν τους!
    Πολύ όμορφη και προσεγμένη η δουλειά σας για άλλη μια φορά!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα και καλοκαιρινά χρώματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τα δύο μακιγιάζ φωνάζουν καλοκαίρι! Πόσο αγαπάμε το μπλε! Παντού! Σε μάτια και νύχια! Υπέροχο post, κορίτσια! Μας βάλατε σε mood για αγορές (πάλι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια, καλοκαιρινά χρώματα! Το μολύβι ματιών νομίζω πως είναι must have για την εποχή :)
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή