Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

21.4.16

Firmoo Sunnies


Για την Firmoo σου έχουμε ξαναμιλήσει και στο παρελθόν και είναι μια από τις αγαπημένες μας εταιρείες γυαλιών και σίγουρα είναι από τα πρώτα διεθνές ηλεκτρονικά καταστήματα που θα κοιτάξουμε αν θέλουμε ένα καινούργιο ζευγάρι γυαλιών που να συνδυάζει το ποιοτικό με το οικονομικό.
Το ξεχωριστό είναι πως μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε γυαλιά οράσεως ή γυαλιά ηλίου, είτε συνταγογραφούμενα ή όχι από την άνεση του σπιτιού σου. Θα βρεις ποικιλία σε σκελετούς και σχέδια ανάμεσα σε πιο μοντέρνα και ιδιαίτερα μέχρι και τα πιο κλασικά για να επιλέξεις και να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.
Ενώ αν νιώθεις την ανάγκη πως θες να τα δοκιμάσεις (όπως συνηθίζουμε κι εμείς με κάθε τι καινούργιο) μπορείς εύκολα να δεις το μέγεθος και τις διαστάσεις αλλά και κριτικές και φωτογραφίες από άλλους που τα έχουν δοκιμάσει. Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις μια φωτογραφία σου και να δεις σε πραγματικό χρόνο αν σου ταιριάζουν με την εφαρμογή Try On που διαθέτουν.
Η Firmoo φροντίζει να τοποθετεί φίλτρα στα γυαλιά κάνοντας τα ιδιαίτερα άνετα στη χρήση τους, και αξίζει να σημειωθεί η εντυπωσιακή ποιότητα που προσφέρουν σε σχέση με την τιμή. Επίσης η υποστήριξη τους είναι άμεση αν χρειαστείς κάτι και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν.

Αυτή την φορά επιλέξαμε γυαλιά ηλίου και συγκεκριμένα και οι δύο μας επιλέξαμε τον ίδιο σκελετό σε διαφορετικό όμως σχέδιο και χρώμα. Ο λόγος είναι πως βρήκαμε πολύ ιδιαίτερο και εντυπωσιακό το συγκεκριμένο ζευγάρι γυαλιών ηλίου. Συγκεκριμένα το επιλέξαμε στο κλασικό σχέδιο ταρταρούγας σε καφέ-μαύρο χρώμα και καθρέφτη με ροζ αντανάκλαση. Ενώ το άλλο είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο με ακανόνιστες γραμμές σε μαύρο-γκρι χρώμα. Επίσης με καθρέπτη αλλά με μωβ αντανάκλαση.
Το συγκεκριμένο σκελετό γυαλιών ηλίου θα τον βρεις εδώ.

Ένα ακόμα πράγμα που μας αρέσει πολύ είναι πως τα γυαλιά έρχονται με δύο διαφορετικές θήκες για να επιλέξεις όποια σε βολεύει να χρησιμοποιήσεις. Την κλασική πάνινη αλλά και μια σκληρή για μεγαλύτερη ασφάλεια στην αποθήκευση τους. Ενώ μέσα θα βρεις το απαραίτητο πανάκι για το καθαρισμό τους αλλά και ένα ειδικό εργαλείο, ένα μικρό κατσαβιδάκι για να μπορείς να διορθώσεις και να σφίξεις τα γυαλιά σου όποτε χρειαστείς.




Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Firmoo θα βρεις στο επίσημο site www.firmoo.com αλλά και στην σελίδα της Firmoo στο Facebook.

Αν ψάχνεις ένα οικονομικό αλλά παράλληλα ποιοτικό ζευγάρι γυαλιών οράσεως ή ηλίου σίγουρα αξίζει να ρίξεις μια ματιά, καθώς συχνά θα βρεις και ακόμα πιο συμφέρουσες προσφορές που βάζουν ανά διαστήματα.

Μήπως ήδη γνώριζες την Firmoo;
Μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας τις σκέψεις και τις εντυπώσεις σου...

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

1 σχόλιο:

  1. Έχετε πάντα τόσο όμορφες φωτογραφίες! Μου άρεσαν πολύ και τα δυο ζευγάρια και βρήκα πολύ βολικό το ότι έρχονται μαζί με το κατσαβιδάκι μιας και τα δικά μου χρειάζονται συχνά διόρθωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή