Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

31.3.16

Spring 2016 Collection #EssieLove


Η Άνοιξη είναι η μεταβατική περίοδος που σιγά-σιγά αποχωριζόμαστε τα μουντά και σκούρα χρώματα, και την θέση τους παίρνουν πιο έντονα ζωηρά χρώματα βγαλμένα από την πολύχρωμη παλέτα της φύσης. Ξέρεις όλες αυτές τις υπέροχες αποχρώσεις που θα αντικρίσουμε αν αφεθούμε για λίγο κάνοντας μια βόλτα σε ένα μικρό πάρκο (έστω και αστικό). Ο ήλιος με τον καταγάλανο ουρανό μαζί με τα ανθισμένα λουλούδια με τα πιο ευφάνταστα πέταλα, δημιουργούν ένα μοναδικό χρωματικό φόντο που αρκεί για να σου μαγέψει την ψυχή. Ενώ αν αρχίζουμε να λέμε για τα πιο ζωηρά χρώματα που συναντάμε στα φρούτα εποχής δεν θα έχουμε τελειωμό. Βλέπεις η φύση φροντίζει για όλα, και ίσως η Άνοιξη να είναι η τέλεια ευκαιρία για να αποβάλλουμε από πάνω μας την γκριζίλα της καθημερινότητας που μπορεί να μας έχει καταβάλλει. Και κάπως έτσι η διάθεση μας αλλάζει και αυτό φαίνεται είτε στις επιλογές που κάνουμε στα ρούχα μας, στο μακιγιάζ μας, ακόμα και στο χρώμα στα νύχια μας. Και η Essie φέτος της Άνοιξη φρόντισε για την πιο πολύχρωμη παλέτα στα νύχια μας με την νέα Spring 2016 Collection!


Η Spring 2016 Collection της Essie αποτελείται από 6 μοναδικές αποχρώσεις βγαλμένες ακριβώς από την πολύχρωμη παλέτα της φύσης που συναντάμε την Άνοιξη. 6 κλασικές αλλά καθόλου συνηθισμένες αποχρώσεις, με μοντέρνα αισθητική και κοινό σημείο αναφοράς της κομψότητα, συνθέτουν μια αλλιώτικη συλλογή για μανικιούρ που ξεχωρίζει.
Μια συλλογή που καλύπτει όλα τα γούστα καθώς θα βρεις από τις πιο nude απαλές αποχρώσεις που προσδίδουν κομψότητα, μέχρι τις πιο κλασικές και τις εντυπωσιακές σκούρες που μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα μεταξύ τους,


Οι αποχρώσεις από αριστερά προς δεξιά: High Class Affair, Lounge Lover, Sunshine State of Mind, Off Tropic, Pool Side Service, Shade On.


Κάθε φορά μας εντυπωσιάζει η ποιότητα των βερνικιών της Essie. Αν και είναι κάτι που έχουμε ξαναπεί πολλές φορές πρέπει να το αναφέρουμε για όσες τώρα μαθαίνουν την Essie. Έτσι και η νέα συλλογή όπως ήταν αναμενόμενο μας εντυπωσίασε εξίσου ευχάριστα, αλλά και πολύχρωμα θα προσθέταμε αυτή την φορά.
Η σύσταση των βερνικιών είναι μοναδική καθώς δύο στρώσεις χρώματος είναι αρκετές, ενώ έχουν υπέροχη εφαρμογή με το ιδανικό πινελάκι για την τοποθέτηση. Στεγνώνουν επίσης αρκετά γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις πολύ ώρα, ενώ η διάρκεια τους κυμαίνεται γύρω στις 4-5 ημέρες. Πάντα όμως μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς απαραίτητα ένα base coat στην αρχή και ένα top coat στο τέλος για το πιο άψογο αποτέλεσμα.


Το High Class Affair είναι ένα υπέροχο ροζ-nude ιδανικό για πιο chic εμφανίσεις με την αίσθηση του ρομαντισμού. Το Lounge Lover είναι ένα παιχνιδιάρικο ροδακινί, με το Sunshine State of Mind το κλασικό μανταρινί να συμπληρώνει τα φρούτα της εποχής. Το Off Tropic είναι ένα έντονο σκούρο τροπικό πράσινο που θυμίζει τα φύλλα που συναντάμε στα λουλούδια. Το Pool Side Service είναι ένα αναζωογονητικό γαλάζιο με γκρι υποτόνους που το κάνουν άκρως ξεχωριστό. Το Shade On ίσως η πιο ιδιαίτερη απόχρωση με το βαθύ βιολετί να προσδίδει μυστήριο.


H Spring 2016 Collection είναι διαθέσιμη επίσης και σε essiegel
 Στις παραπάνω φωτογραφίες μπορείς να δεις ακριβώς τις αποχρώσεις της συλλογής και τα swatches των βερνικιών. Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Essie θα βρεις στο essie.gr και στη σελίδα στο Facebook. Μοιράσου τις Essie δημιουργίες σου χρησιμοποιώντας το hashtag #EssieLove στα social media.

Πως σου φαίνεται η Spring 2016 Collection της Essie;
Μήπως έχεις μπει ήδη σε Ανοιξιάτικο mood; Αλήθεια εσύ ποια απόχρωση ξεχώρισες beauty;


Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
*PR Samples. Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

3 σχόλια:

  1. Μου αρεσει πολυ το μωβ και το sunshine state of mind της συλλογης! Πολύ καλοκαιρινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο όμορφα χρώματα! Ξεχωρίσαμε βέβαια με διαφορά το poolside service! Super ανοιξιάτικο post, κορίτσια! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ομορφες αποχρωσεις κοριτσια! Ομως θελω να περασω στα φρουτενια,οχι αλλα σκουρα:high class affair - lounge lover - sunshine state of mind.

    ΑπάντησηΔιαγραφή