Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

15.3.16

Deadpool Movie


Όπως έχεις καταλάβει αγαπάμε το σινεμά και θα βρούμε πολλές δικαιολογίες για να βρεθούμε σε μια κινηματογραφική αίθουσα. Έτσι σαν κορίτσια που αγαπάνε την δράση και την περιπέτεια και βλέποντας πως η Marvel έβγαλε νέα ταινία δεν γινόταν να μην την δούμε. Αναφερόμαστε φυσικά στο πολυσυζητημένο Deadpool που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα και ήρθε η ώρα στο σημερινό ποστ να σου μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. 


DEADPOOL (2016)
Παραγωγή: ΗΠΑ
Είδος: Δράση, Περιπέτεια, Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Tim Miller
Σενάριο: Paul Wernick, Rhett Reese
Ηθοποιοί: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J. Miller, Gina Carano, Brianna Hildebrand
Διάρκεια: 108' λεπτά
Πρεμιέρα: 18 Φεβρουαρίου 2016

ΥΠΟΘΕΣΗ
Ο Ουέιντ Ουίλσον είναι ένας πρώην πράκτορας των Ειδικών Δυνάμεων και νυν μισθοφόρος, ο οποίος όταν μαθαίνει ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί με την κοπέλα του, τη Βανέσα. Μη έχοντας άλλες επιλογές, αποφασίζει να δοκιμάσει ένα μη-εγκεκριμένο πείραμα για να θεραπευθεί, όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως περίμενε και το πείραμα τον αφήνει παραμορφωμένο, φυλακισμένο, αλλά και με την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα.
Παρόλο που καταφέρνει να αποδράσει από το εργαστήριο-φυλακή όπου έγινε το πείραμα, ο Ουέιντ δεν τολμά να προσεγγίσει και πάλι τη Βανέσα και απομένει χωρίς ίχνος της παλιάς του ζωής. Οπλισμένος με νέες ικανότητες και μία σκοτεινή, διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, υιοθετεί το alter ego Deadpool και αποφασίζει να κυνηγήσει τον άνδρα που κατέστρεψε τη ζωή του. 



Η γνώμη μας:
Ακούγοντας για το πολυαναμενόμενο Deadpool είναι αλήθεια πως σου δημιουργείτε η εντύπωση ότι βγήκε μια ακόμα κλασική ταινία για υπερ-ήρωες. Παρακολουθώντας όμως την ταινία βλέπεις ότι δεν συμβαίνει αυτό και το Deadpool ξεφεύγει από τα κλισέ μοτίβα του είδους που έχουμε συνηθίσει.
Μια άκρως διασκεδαστική ταινία, με την δράση στα ύψη, δυνατές σκηνές και πολύ έντονη την αίσθηση του χιούμορ και του αυτοσαρκασμού, σε κάθε σκηνή δεν σταματάς να γελάς.
Το χιούμορ στα όρια του καυστικού διαμορφώνει την βάση της ταινίας, και η ατελείωτη δράση και η αγωνία συμπληρώνουν όλα τα υπόλοιπα. Ο Ryan Reynolds στο πρωταγωνιστικό ρόλο που του πάει γάντι προσαρμόζεται και μας μεταφέρει το alter ego που ακούει στο όνομα Deadpool. 
Εντυπωσιακή σκηνοθεσία και φωτογραφία που δεν περνά απαρατήρητη, έξυπνο σενάριο με αστείες ατάκες, σε κρατά σε εγρήγορση χωρίς να βαρεθείς καθόλου μέχρι και το τελευταίο λεπτό.
Το Deadpool είτε είσαι φαν των ταινιών κόμικ είτε όχι, αξίζει να το δεις για την διαφορετικότητα του.

Βαθμολογία: 8/10

Η ταινία είναι βασισμένη στον ομώνυμο ήρωα των κόμικς της Marvel.
Περισσότερες πληροφορίες και αποκλειστικό υλικό θα βρεις στο επίσημο site της ταινίας DeadpoolWebsite.com και στη σελίδα στο Facebook.

Εμείς ανακαλύψαμε το Deadpool, εσύ μήπως έχεις δει την ταινία;
Μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας τις σκέψεις και τις εντυπώσεις σου...

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Είναι η προσωπική μας κριτική και γνώμη για την ταινία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου