Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

3.3.16

How to be single Movie


Πρόσφατα στις κινηματογραφικές αίθουσες έκανε πρεμιέρα το How to be single ή αλλιώς Οδηγός για Singles, και όπως ήταν αναμενόμενο δεν μας πέρασε απαρατήρητο σαν κοριτσάκια που είμαστε. Αποφασίσαμε να δούμε την ταινία καθαρά από περιέργεια, και αν και δεν πρόκειται για υπερθέαμα το διασκεδάσαμε. Στο σημερινό ποστ ήρθε η ώρα να σου μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας...


HOW TO BE SINGLE (2016)
Ελληνικός Τίτλος: Οδηγός για Singles
Παραγωγή: ΗΠΑ
Είδος: Ρομαντική Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Christian Ditter
Σενάριο: Abby Kohn, Marc Silverstein, Dana Fox
Ηθοποιοί: Dakota Johnson, Rebel Wilson, Alison Brie, Leslie Mann
Διάρκεια: 110' λεπτά
Πρεμιέρα: 11 Φεβρουαρίου 2016

ΥΠΟΘΕΣΗ
Υπάρχει ο σωστός τρόπος να είσαι single, ο λάθος τρόπος, και έπειτα υπάρχει… η Άλις. Η Νέα Υόρκη είναι γεμάτη μοναχικές καρδιές που ψάχνουν το σωστό ταίρι, είτε πρόκειται για έρωτα, ραντεβού ή κάτι ενδιάμεσα. Και κάπου ανάμεσα στα ερωτικά μηνύματα και τα one-night stands, κοινό σημείο όλων των ανύπανδρων ανδρών και γυναικών, είναι η ανάγκη τους να μάθουν να είναι μόνοι σε ένα κόσμο που η έννοια της αγάπης αλλάζει διαρκώς. Τα νυχτοπερπατήματα σε μια πόλη που ποτέ δεν κοιμάται, ποτέ δεν ήταν τόσο διασκεδαστικά.



Η γνώμη μας:
Στο How to be single μην περιμένεις να δεις για κλασικούς ρομαντισμούς καθώς δεν πρόκειται για μια τέτοια ταινία. Μέσα από τις σχέσεις διαφορετικών ανθρώπων βλέπουμε πως είναι να είσαι single. Μια χαριτωμένη ταινία με αρκετά κωμικά στοιχεία που θα σε κάνει να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου αλλά τίποτα παραπάνω. Με αρκετά ωραίο κωμικό στοιχείο με τις Rebel Wilson και Leslie Mann να δίνουν ρεσιτάλ κωμωδίας και να τσαλακώνονται μέσα από αστείες σκηνές, ενώ η Dakota Johnson στον πρωταγωνιστικό ρόλο αρκείται σε αυτά που την έχουμε συνηθίσει. Κωμικοί διάλογοι και αστείες σκηνές εναλλάσσονται στην πλοκή και δεν σε κάνει να βαρεθείς, και ας μην πρόκειται για υπερθέαμα σκηνοθετικά και σεναριογραφικά. Αξίζει να σημειωθεί το συμπέρασμα στο τέλος ότι πρέπει να είσαι καλά με τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν για να είσαι πραγματικά χαρούμενος. Αυτό έχει σημασία!

Βαθμολογία: 6/10

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Liz Tuccillo, σεναριογράφου της ταινίας "He’s Just Not That Into You", αλλά και επεισοδίων των "Sex and the City" και "Smash".
Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο επίσημο site της ταινίας howtobesinglemovie.com και στη σελίδα στο Facebook.

Μήπως έχεις δει την ταινία; Μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας και τις δικές σου εντυπώσεις...

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Είναι η προσωπική μας κριτική και γνώμη για την ταινία.

3 σχόλια:

  1. Κι εμένα μου κίνησε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη ταινία και σύμφωνα με την περιγραφή σας αξίζει να την δω!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ειδα και την απολαυσα! Μ'αρεσε το οτι δεν ειχε την τυπική κατάληξη για τους πρωταγωνιστές,αυτά που συνήθως γίνονται σε τέτοιες ταινίες! Ηταν πολυ ευχαριστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θέλει κοριτσοπαρέα αυτή η ταινία. Λέω να την οργανώσω. Βρήκα το ποστ μέσα από την ανάρτηση της Αγγελικής. Πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή