Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

4.12.15

What's Your Red? #EssieLove


Αν μας ρώταγες πιο είναι το πιο θηλυκό χρώμα τότε χωρίς δεύτερη σκέψη θα σου λέγαμε το κόκκινο. Μα όπως και να το κάνουμε το κόκκινο έχει επικρατήσει μέσα από δεκαετίες και πλέον αποτελεί χρώμα-σύμβολο για την γυναίκα. Το κόκκινο αναδεικνύει θηλυκότητα, δυναμισμό, κάνει την επανάσταση και χαρίζει στην γυναικά γοητεία και σεξαπίλ.


Κάπως έτσι την προηγούμενη εβδομάδα στο Essie Nail Bar παρέα με τα Fairynails ανακαλύψαμε το δικό μας μοναδικό κόκκινο. Και σήμερα ήρθε η ώρα να το ανακαλύψεις κι εσύ με την Reds Collection της Essie. Αν ακόμα είσαι διστακτική ως προς το κόκκινο καθώς μιλάμε για ένα έντονο χρώμα, τότε η νέα συλλογή της Essie θα σε κάνει να το δεις με άλλη ματιά και γιατί όχι ίσως να αλλάξεις και γνώμη.


Πάρε μια γεύση από το Essie Nail Bar όπου εκεί είχαμε την χαρά να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία. Οι nail experts των Fairynails μας περιποιήθηκαν με ένα απολαυστικό μανικιούρ. Και στην κορυφή η Reds Collection της Essie που απογείωσε την διάθεση μας. Ο χώρος ήταν διαμορφωμένος υπερ-φανταστικά εμπνευσμένος από την νέα συλλογή, και απαντώντας ένα διασκεδαστικό Essie quiz ανακαλύψαμε το κόκκινο που ταιριάζει στη κάθε μία μας.


Αν θες να μάθεις το δικό σου μοναδικό κόκκινο που σου ταιριάζει, σύμφωνα με το στυλ και τον χαρακτήρα σου, απάντα το παρακάτω Essie quiz.

What's your red?

1. Το outfit των ονείρων σου
a) Μαύρο μικρό φόρεμα
b) Jeans & σακάκι
c) Sweater φόρεμα
d) Maxi εξώπλατο
e) Δερμάτινο σακάκι
f) Pencil φούστα και πουκάμισο

2. Αγαπημένα παπούτσια
a) Μαύρη killer γόβα
b) Brogues
c) Over-Knee μπότες
d) Ψηλοτάκουνο πέδιλο
e) Ankle μποτάκια
f) Μπαλαρίνες

3. Εμμονή με αξεσουάρ
a) Κόκκινο κραγιόν
b) Μεγάλη tote τσάντα
c) Stylish κασκόλ
d) Πολύτιμο clutch τσαντάκι
e) Ring/Arm party
f) Κινητό τηλέφωνο

4. Θα μπορούσα να έχω πει: (Essie's Quotes)
a) Ότι και να κάνεις θυμήσου πως το κλασικό χρώμα είναι πάντα καλύτερο
b) Δεν είναι τι φοράς αλλά πως το φοράς
c) Πότε μην φοβάσαι το χρώμα
d) Εκθαμβωτικό χρώμα είναι πάντα μέσα στη μόδα
e) Πήγαινε έντονα με το χρώμα και διασκέδασε το
f) Δεν είσαι ποτέ ολοκληρωμένα ντυμένη χωρίς ένα καλό μανικιούρ

Απαντήσεις:
More a) Congrats! You are an a-list lady
More b) You are a limited addiction woman
More c) Never without your aperitif
More d) Your red is forever yummy
More e) It is not red if it isn't really red
More f) You are a true bordeaux lover!


Εμείς βρήκαμε τα δικά μας κόκκινα και συγκεκριμένα η Σοφία είναι Really Red, φωτεινό φλογερό κόκκινο της φωτιάς, και η Δέσποινα Aperitif, κλασικό διαχρονικό κόκκινο που θυμίζει παλιές δεκαετίες.
Βέβαια αγαπήσαμε και τις υπόλοιπες αποχρώσεις του κόκκινου που ταιριάζουν σε όποια διάθεση και να έχουμε.



The Essie girls...


Όσο περίεργο κι αν φαίνεται καθώς αναφερόμαστε σ' ένα μόνο χρώμα, τελικά το κόκκινο μπορείς να το βρεις σε τόσες διαφορετικές και μοναδικές αποχρώσεις. Γιατί για κάθε γυναίκα υπάρχει το δικό της κόκκινο! Από φλογερό, ζωηρό, μέχρι βαθύ, διαχρονικό και κομψό. Τα καλύτερα κόκκινα με 6 υπέροχες αποχρώσεις δημιούργησαν την Reds Collection της Essie.
Στην συλλογή θα βρεις από τις πιο ανοιχτές μέχρι τις πιο φλογερές, κλασικές και ζωηρές αποχρώσεις του κόκκινου καταλήγοντας στις πιο σκούρες. Καλύπτοντας έτσι όλα τα γούστα και τις ιδιαιτερότητες της κάθε μίας μας. Αποχρώσεις βασισμένες αποκλειστικά και μόνο στο κόκκινο αλλά και τόσο διαφορετικές μεταξύ τους.


Οι αποχρώσεις από αριστερά προς δεξιά: Really Red, Aperitif, A-list, Forever Yummy, Limited Addiction, Bordeaux.

Η ποιότητα των βερνικιών της Essie όπως σου έχουμε ξαναπεί είναι αγαπημένη καθώς από την πρώτη εφαρμογή ξεχωρίζει. Η σύσταση των βερνικιών είναι μοναδική καθώς δύο στρώσεις χρώματος είναι αρκετές, για ένα μη διαφανές αποτέλεσμα. Ενώ απλώνονται και στρώνουν άψογα, και το πινελάκι που διαθέτουν για την τοποθέτηση είναι πολύ βολικό. Στεγνώνουν επίσης αρκετά γρήγορα και η διάρκεια τους είναι περίπου 4-5 ημέρες. Πάντα όμως μην ξεχνάς να τοποθετείς απαραίτητα ένα base coat στην αρχή και ένα top coat στο τέλος για καλύτερο αποτέλεσμα.


Το Really Red είναι ένα φωτεινό φλογερό κόκκινο της φωτιάς. Το Aperitif  το κλασικό διαχρονικό κόκκινο που θυμίζει παλιές δεκαετίες, Το Α-list  κόκκινο με παιχνιδισμούς μωβ. Το Forever Yummy έντονο πλούσιο κόκκινο. Το Limited Addiction βαθύ κόκκινο του λυχνίτη. Το Bordeaux ένα σκούρο κόκκινο του κρασιού.


Στις παραπάνω φωτογραφίες μπορείς να δεις ακριβώς τις αποχρώσεις, με τα swatches των βερνικιών. Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Essie θα βρεις στο essie.gr και στη σελίδα τους στο Facebook.

Πως σου φαίνεται η Reds Collection της Essie;
Εσύ βρήκες το δικό σου μοναδικό κόκκινο; Αλήθεια εσύ ποιο κόκκινο ξεχώρισες beauty;
Μην ξεχάσεις να μας πεις στα σχόλια τις εντυπώσεις σου και πως σου φαίνεται...


Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
*PR Samples. Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

1 σχόλιο: