Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

23.12.14

Nails for Christmas


Μετά από αρκετό καιρό στο σημερινό ποστ επανέρχομαι με τις δικές μου προτάσεις για γιορτινά νυχάκια εν όψη των Χριστουγέννων. Δημιούργησα 5 διαφορετικά σχεδιάκια για εντυπωσιακό μανικιούρ, για περισσότερες επιλογές αλλά και για να καλύψω κάθε γούστο. 
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την ανάρτηση το χρυσό και το ασημί glitter που είναι must have για τα Χριστούγεννα, καθώς και πολύ-πολύ κόκκινο και πράσινο. Εναλλακτικά το μπλε για frozen νύχια, αλλά και ένα κομψό γαλλικό με μια γιορτινή τσαχπινιά. 
Παρακάτω θα βρεις φωτογραφίες καθώς και τα προϊόντα που χρησιμοποίησα. Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να έχεις ακριβώς τα ίδια, αλλά σαν ιδέα για τα χρώματα που επέλεξα.



Αυτό το σχέδιο είναι εμπνευσμένο από το αγαπημένο Frozen.
Σαν βάση έχω χρησιμοποιήσει λευκό για να αποδώσουν τα χρώματα στο έπακρο. Στην συνέχεια με ένα σφουγγαράκι έκανα ombre σε μπλε αποχρώσεις. Και με ένα dotting tool έκανα τις χιονονιφάδες και ολοκλήρωσα με ασημί glitter. 

China Glaze / 023 White on White
Erre Due / Exclusive 250 Monkey Cool
Adamo / No. 108
Seventeen / Super Shine 529





Σε αυτό το σχέδιο επέλεξε μπορντό (το χρώμα των Χριστουγέννων για μένα) με κόκκινο glitter. Για μια έξτρα γιορτινή νότα όμως, έκανα τα δύο νύχια χρυσά και δημιούργησα ένα δεντράκι κι ένα γκι αντίστοιχα. Πανεύκολα με ένα απλό πινελάκι και dotting tool. Θεωρώ ότι είναι το πιο Χριστουγεννιάτικο σχέδιο και κάνει τα νύχια να δείχνουν πολύ εντυπωσιακά και γιορτινά, οπότε σου προτείνω να το δοκιμάσεις.

OPI / Malanga Wine 
Bordeau / No. 119
Gwen Stefani for OPI /  Love.Angel.Music.Baby
MC Plus / No. 29




Από αυτή την ανάρτηση δεν θα μπορούσε να λείπει το Candy Cane, το γλυκό των Χριστουγέννων.
Έβαψα τα νύχια με σκούρο κόκκινο βερνίκι, και πολύ απλά με άσπρο και ασημί έκανα τις γραμμές. Μπορείτε είτε να τις κάνεις με κάποιο πινελάκι ή dotting tool ή ακόμα και με μια απλή οδοντογλυφίδα που έχουμε σπίτι.

OPI / Malanga Wine
China Glaze / 023 White on White
Seventeen / Super Shine 529



Από τα αγαπημένα μου σχεδιάκια (δυστυχώς αδικείται στην φώτο) αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Το συγκεκριμένο μανικιούρ το βρίσκω πολύ κομψό, και ιδανικό για εκείνες που δεν θέλουν έντονα νύχια αλλά επιθυμούν μια γιορτινή πινελιά.
Ένα απλό γαλλικό αλλά αυτή την φορά έκανα την γραμμή μαύρη αντί της κλασσικής άσπρης. Το δεντράκι το έφτιαξα πολύ απλά κάνοντας μια ζιγκ-ζαγκ γραμμή, και ολοκλήρωσα το σχεδιάκι με χρυσό κομφετί.

Orly / French Manicule Rose-Colored Glasses
Gwen Stefani for OPI / 4 in the Morning
L' Oreal Paris / Gold Leaf Top Coat




Για το τέλος άφησα το πιο απλό σχεδιάκι αλλά το αποτέλεσμα δείχνει πολύ εντυπωσιακό και γιορτινό. Έβαψα όλα τα νύχια με το πιο όμορφο πράσινο που έχω δει. Το πράσινο του Χριστουγεννιάτικο δέντρου. Από πάνω ολοκλήρωσα το μανικιούρ με μπόλικο glitter σε αντίστοιχη απόχρωση. Και για μια μικρή διαφορά στα δύο νύχια έκανα ανάποδο γαλλικό με χρυσό, που βρίσκω ότι ταιριάζει άψογα.

Golden Rose / Color Expert No. 68
Golden Rose / Jolly Jewels No. 107
Flormar / Nail Enamel No. 386

Να σου πω πως είναι απαραίτητο και πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείς ένα base coat πριν κάνεις το μανικιούρ σου, αλλά και ένα top coat για μεγαλύτερη διάρκεια και λάμψη.
Εγώ σε όλα τα σχέδια χρησιμοποίησα το China Glaze / Strong Adhesion Base Coat
& το Seche Vite / Dry Fast Top Coat.

Επίσης μπορείς να δεις την περσινή Χριστουγεννιάτικη πρόταση μου για γιορτινά νυχάκια εδώ.
αλλά και για Χριστουγεννιάτικο γιορτινό μακιγιάζ εδώ.

Beauty τι περιμένεις; Είναι η ώρα για να υιοθετήσεις εντυπωσιακό γιορτινό μανικιούρ στα νύχια. Πάρε τα βερνίκια σου, παίξε με τα χρώματα και ξεκίνα. Απαραίτητα το glitter!
Αν κάνεις κάποιο σχεδιάκι θα χαρούμε να δούμε φωτογραφία.
Μην ξεχάσεις να μας πεις πιο σχεδιάκι προτιμάς και σου άρεσε περισσότερο.

Πολλά φιλιά,
Δέσποινα

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

3 σχόλια: