Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

15.12.15

Zampple Haul | December 2015


Ένας ακόμα νέος μήνας και όπως είναι αναμενόμενο δεν θα μπορούσε να λείπει το Zampple Haul που έχει πλέον καθιερωθεί. Έτσι κι εμείς με Χριστουγεννιάτικη διάθεση επισκεφθήκαμε το Zampple και στο σημερινό ποστ ήρθε ή ώρα να δούμε τις επιλογές μας για τον μήνα Δεκέμβριο, με τα προϊόντα που διαλέξαμε για δοκιμή.
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι είναι το Zammple και δεν έχεις ιδέα για τι μιλάμε, ρίξε μια ματιά στο αναλυτικό ποστ που έχουμε κάνει εδώ για να τα μάθεις όλα.


Μοναδική beauty επιλογή χωρίς δεύτερη σκέψη ήταν το βερνίκι νυχιών Myrrh & Oligoelements Nail Colour από Korres, σε αυτή την υπέροχη Berry Rose απόχρωση που ήταν απλά έρωτας. Ήδη το έχουμε δοκιμάσει και έκλεψε τις εντυπώσεις στο μανικιούρ μας. Μπορείς να το δεις εδώ.

Σαν Coffee Lovers ο Cappuccino είναι από τους αγαπημένους καφέδες ειδικά τον Χειμώνα. Οπότε ο Cappuccino από Starbucks Discoveries δεν πέρασε απαρατήρητος και βρήκε την θέση του στο καλαθάκι μας.

Τις μπάρες δημητριακών τις προτιμάμε συχνά ως ένα γρήγορο σνακ, και είπαμε να δοκιμάσουμε τις Fitness Delice Duo της Nestle με σοκολάτα και σιρόπι βανίλιας.

Επίσης δεν θα μπορούσε να λείπει το Kings Brioche της Αλλατίνη που είπαμε να δοκιμάσουμε ακόμα μια εκδοχή του με γεύση Strawberry Filling. Τα συγκεκριμένα μας αρέσουν πολύ καθώς έχουμε δοκιμάσει όλες τις γεύσεις και είναι ότι πρέπει για μια μικρή γλυκιά αμαρτία. Κάπου εδώ να επισημάνουμε πως ίσα που προλάβαμε να το φωτογραφίσουμε για τις ανάγκες του ποστ.


Τo Easy Bake από Μύλοι Αγίου Γεωργίου είναι η ιδανικότερη λύση όταν θες να φτιάξεις κάτι πανεύκολα και γρήγορα μέσα σε λίγα λεπτά προσθέτοντας απλά μόνο λίγα υλικά. Είχαμε δοκιμάσει το μείγμα για Chocolate Muffins και το αποτέλεσμα μας εντυπωσίασε, όποτε αυτή την φορά είπαμε να δοκιμάσουμε ακόμα μία εκδοχή του και συγκεκριμένα το απλό μείγμα για Muffins.

Ένα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του πάντα είναι χρήσιμο στη κουζίνα μας, οπότε μια φαριναπ πάντα είναι απαραίτητη. Αυτή από Μύλοι Αγίου Γεωργίου είναι με νέα εκδοχή και πολύ καλύτερη συσκευασία.

Τα δημητριακά τα επιλέγουμε αρκετά συχνά για να ξεκινήσει η μέρα μας και τα Choco Crunchy Oat από Millhouse μας τράβηξαν ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον. Πρόκειται για τραγανές μπουκίτσες δημητριακών βρώμης με γεύση σοκολάτας.


Το Philadelphia είναι από τα αγαπημένα μας και όταν είδαμε την νέα εκδοχή του σε μορφή Mousse απλά εντυπωσιαστήκαμε και φυσικά δεν γινόταν να μην το δοκιμάσουμε.

Τα πατατάκια Τρυπάτο της Τσακίρης ήταν η ατασθαλία του μήνα καθώς είμαστε κορίτσια που βλέπουμε ταινίες και σειρές.  Επιλέξαμε τα συγκεκριμένα με γεύση Smokey BBQ.

Οι ταμπλέτες πλυντηρίου πάντα είναι χρήσιμες και πολύ εύχρηστες, καθώς τις ρίχνεις μέσα στον κάδο του πλυντηρίου μαζί με τα ρούχα και ξεμπέρδεψες. Οπότε τον δρόμο της επιστροφής μαζί μας βρήκαν οι Active Spring Fresh Ultimate από Skip.

Ένας ακόμα μήνας στο Zampple με αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα για δοκιμή.
Πως σου φαίνονται τα προϊόντα που επιλέξαμε να βάλουμε στο καλαθάκι μας για το μήνα Δεκέμβριο;
Εσύ είσαι Zamppler; Μην ξεχάσεις να μας πεις τι προϊόντα επέλεξες.

*Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά εδώ για περισσότερες πληροφορίες αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple.


Διάβασε επίσης:



FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

1 σχόλιο:

  1. πολύ καλές οι επιλογές σας κορίτσια!! Θα ψάξω κι εγώ το philadelphia mouse <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή