Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

11.11.15

Zampple Haul | November 2015


Ο Νοέμβριος είναι εδώ και για ακόμα ένα μήνα πιστές στο ραντεβού μας επισκεφθήκαμε το αγαπημένο μας Zampple. Στο σημερινό λοιπόν ποστ ήρθε ή ώρα να δούμε τις επιλογές μας για τον μήνα Νοέμβριο με τα προϊόντα που διαλέξαμε για δοκιμή.
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι είναι το Zammple και δεν έχεις ιδέα για τι μιλάμε, ρίξε μια ματιά στο αναλυτικό ποστ που έχουμε κάνει εδώ για να τα μάθεις όλα.


Αυτός τον μήνα δεν θα δεις προϊόντα ομορφιάς αλλά κυρίως είδη για το σπίτι και τρόφιμα.
Η πρώτη μας λοιπόν επιλογή ήταν το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο από Αλτις. Παλιότερα είχαμε δοκιμάσει την εκδοχή με ελιές από τα Χανιά Κρήτης και μας άρεσε, οπότε αυτή την φορά διαλέξαμε το παραδοσιακό. Πάντα χρήσιμο στην κουζίνα μας από μια εταιρεία με όνομα και ποιότητα που εμπιστευόμαστε.

Το Pummaro κλασικό της Ελαΐς αποτελεί σταθερή αξία για την κουζίνα μας αλλά εντύπωση μας έκανε ότι είναι από 100% Ελληνικές τομάτες.  Οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία να το δοκιμάσουμε στους μαγειρικούς πειραματισμούς μας.

Τα πατατάκια Τρυπάτο της Τσακίρης με γεύση αλάτι τα επιλέξαμε για κάποιο σνακ ή τσιμπολόγημα βλέποντας κάποια ταινία ή σειρά.

Το Κings Brioche της Αλλατίνη είναι ότι πρέπει για όταν θες μια γλυκιά απόλαυση, οπότε αυτή την φορά διαλέξαμε με γέμιση Praline Filling. Κάπου εδώ να επισημάνουμε πως ίσα που προλάβαμε να το φωτογραφίσουμε για το ποστ.


Ένας ακόμα μήνας που έχει την τιμητική της η μικρή μας σκυλίτσα Λούνα. Οπού επιλέξαμε για εκείνη την ξηρά τροφή My dog is... Active της Purina One. Τον προηγούμενο μήνα είχε δοκιμάσει την εκδοχή Adult και φάνηκε να της αρέσει οπότε ήταν ευκαιρία.

Τα δημητριακά είναι ένα από τα βασικά συστατικά του πρωινού μας, και τα επιλέγουμε αρκετά συχνά για να ξεκινήσει η μέρα μας. Τα Crunchy Oat από Millhouse μας τράβηξαν χωρίς δεύτερη σκέψη το ενδιαφέρον. Πρόκειται για τραγανές μπουκίτσες δημητριακών με βρώμη και σκούρα σοκολάτα, και εκτός από υγιεινό φαίνεται και πεντανόστιμο.


Για το τέλος αφήσαμε τις ταμπλέτες πλυντηρίου Active Clean Ultimate από Skip. Πάντα είναι χρήσιμες και πολύ βολικές, καθώς τις ρίχνεις μέσα στον κάδο του πλυντηρίου μαζί με τα ρούχα και αυτό ήταν. Οπότε χωρίς σκέψη βρήκαν τον δρόμο της επιστροφής μαζί μας.

Κατά περιόδους ταλαιπωρούμαστε από ξηροδερμία-πιτυρίδα και στην κορυφή της αντιμετώπισης της είναι τα αντιπιτυριδικά σαμπουάν της Head & Shoulders. Οπότε αυτή την φορά είπαμε να δοκιμάσουμε το Instant Relief και ανυπομονούμε να δούμε την δράση του.

Ένας ακόμα μήνας στο Zampple με αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα για δοκιμή.
Πως σου φαίνονται τα προϊόντα που επιλέξαμε να βάλουμε στο καλαθάκι μας για το μήνα Νοέμβριο;
Εσύ είσαι Zamppler; Μην ξεχάσεις να μας πεις τι προϊόντα επέλεξες.

*Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά εδώ για περισσότερες πληροφορίες αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple.


Διάβασε επίσης:

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

3 σχόλια:

  1. Ωραίες επιλογές, βέβαια κρίμα που δεν είχε προϊόντα περιποίησης/μακιγιάζ! Τα Kings Brioche ακόμα δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι καλά ;) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ παλι τα kingbrioch δεν τα έχω σε εκτιμηση! Οι παστιλιες για τα ρούχα είναι πράγματι καλες.αιτία, πουμαρο και σαμπουάν σταθερές αξιες στα ντουλάπια μου. Το Τσακίρης είναι καταπληκτικό και μαλωνω με την κόρη μου για το ποια θα το πρώτο ανοίξει!!! Να τα Χαρ είτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή