Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

17.7.15

Summer Essentials Kit at the City


Βρισκόμαστε ακριβώς στην καρδιά του καλοκαιριού και ο ήλιος είναι εδώ πιο καυτός από ποτέ. Τι κι αν ξεμείναμε στην πόλη, η θερμοκρασία όλο και ανεβαίνει περισσότερο και παράλληλα οι υποχρεώσεις τρέχουν. Βέβαια δεν πτοούμαστε κι όπως κι εσύ-κι εμείς περιποιούμαστε τον εαυτό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχοντας μαζί τους ιδανικούς συμμάχους στο 
Summer Essentials Kit μας ή αλλιώς το νεσεσέρ επιβίωσης μιας beauty στην πόλη (όπως το λέμε εμείς). Στο σημερινό λοιπόν ποστ θα σου δείξουμε τι προϊόντα γεμίζουν το Καλοκαιρινό νεσεσέρ της τσάντας μας,  με τα άκρως απαραίτητα για τις εξορμήσεις στην πόλη και όχι μόνο.


Φυσικά στην κορυφή του νεσεσέρ βρίσκεται το αντηλιακό προσώπου. Είναι από τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν ούτε από την θάλασσα αλλά εξίσου και από την βόλτα στη πόλη. Φέτος ανακαλύψαμε το Sun Screen Velvet Face Cream SPF 50+ της Frezyderm και πλέον δεν το αποχωριζόμαστε (σύντομα θα σου μιλήσουμε πιο αναλυτικά γι' αυτό). Μην ξεχνάς πως το αντηλιακό πρέπει να το ανανεώνουμε κάθε 2 ώρες, και δες άλλες χρήσιμες συμβουλές για το πως να κάνεις τον ήλιο φίλο σου στο ποστ που έχουμε κάνει εδώ.

Άκρως απαραίτητο που πρέπει να έχουμε πάντα μαζί μας, όπως σωστά μάντεψες είναι το αποσμητικό. Φυσικά δεν γινόταν να μην έχει την θέση του στο νεσεσέρ μας. Καλοκαίρι+ήλιος+ζεστή=ίδρωτας, το ένα φέρνει το άλλο και αφού δεν μπορούμε να το αποφύγουμε τουλάχιστον ας φροντίσουμε πρώτα για εμάς και μετά για τους άλλους. Πιο βολικό είναι μια travel συσκευασία που μπορούμε να έχουμε πάντα μαζί σας, και το αποσμητικό να είναι σε μορφή spray για πιο εύκολη και γρήγορη εφαρμογή όπου και να είμαστε. Όπως το Rexona Woman Ultra Dry που επιλέξαμε.

Κι εκεί που σκας και θες μια ανάσα δροσιάς μέσα στη καυτή πόλη (πιο απλά να μπουγελωθείς με νερό) έρχεται να σώσει την κατάσταση το ιαματικό νερό της Αvene, στη μικρή συσκευασία των 50ml που είναι και ιδανική. Σου έχουμε μιλήσει πολλές φορές για αυτό και δεν θα βαρεθούμε να το κάνουμε ποτέ αφού είναι σωτήριο. Καταπραΰνει, δροσίζει και ενυδατώνει στη στιγμή χάρη τις ιδιότητες του. Απλά.

Το καλοκαίρι ότι τύπο επιδερμίδας και να έχεις, τείνει να εκκρίνει λιπαρότητα και περίσσια υγρών λόγο της θερμοκρασίας. Φυσικά το Καλοκαίρι για τις ήδη λιπαρές επιδερμίδες είναι απλά εφιάλτης, σε σημείο που να εύχεσαι να τελειώνει επιτέλους αυτή η εποχή. Απαραίτητα λοιπόν είναι τα μαντηλάκια που απορροφούν και ελέγχουν την λιπαρότητα, σαν τα Sun Club Oil Control Paper της Essence, κάνοντας απλά ταμποναριστές κινήσεις στα σημεία που το έχουν ανάγκη και ξεμπέρδεψες.


Και εκεί που σκοπεύεις να γυρίσεις και να πάρεις αγκαλιά το κλιματιστικό λόγο της ζέστης, όλο και κάτι μπορεί να προκύψει. Γι' αυτό το νεσεσέρ μας πάντα είναι ετοιμοπόλεμο να δώσει την πιο σκληρή μάχη για κάθε περίσταση. Λίγα και απλά προϊόντα μακιγιάζ είναι ακριβώς αυτά που χρειαζόμαστε.

Το Camouflage Cream της Catrice είναι υπεραρκετό για ομοιόμορφη βάση. Λίγη ποσότητα με τα χέρια στις ατέλειες, σπυράκια, μαύρους κύκλους, κοκκινίλες και είμαστε έτοιμες στο άψε σβήσε. Σετάρουμε με λίγη πούδρα και ένα travel πινέλο πούδρας για να σταθεροποιήσουμε και να εξισσοροπήσουμε την λιπαρότητα.
Η Matte Maker Mattifying Powder από Maybelline είναι ιδανική για τέτοιες περιπτώσεις.
Καλοκαίρι χωρίς bronzer δεν γίνεται οπότε έχει την θέση του στο νεσεσέρ μας με ένα λόγο παραπάνω.
Λίγο από την Sunshine Bronzing Powder της Artdeco στα σημεία που θα μας άγγιζε ο ήλιος με το πινέλο που χρησιμοποιήσαμε για την πούδρα. Tip για το πιο ψαγμένο look τοποθέτησε και μια ιδέα στη κόγχη του ματιού.

Βέβαια αν θέλουμε λίγο πιο έντονο το βλέμμα μας ιδανική είναι η Color Artist Eyeshadow της Erre Due σε μια υπέροχη καφέ-μπρονζέ απόχρωση. Καθώς είναι σκιά σε μορφή μολυβιού και δεν χρειαζόμαστε πινέλα. Τοποθετούμε απλώς στο περίγραμμα των ματιών και σβήνουμε με τα χέρια.
Ολοκληρώνουμε με αδιάβροχη μάσκαρα και για την Volumizing Waterproof Mascara της Erre Due σου έχουμε ξαναμιλήσει.

Τα φρύδια αποτελούν την κορνίζα του προσώπου μας και εδώ έρχεται να μας σώσει η μάσκαρα φρυδιών. H Make me Brow-Eyebrow Gel Mascara της Essence κρατάει τα φρύδια στη θέση τους ενώ χρωματίζει απαλά τυχόν μικρά κενά.
Στα χείλη λίγο από το λατρεμένο μας Lip Gloss Island Berry της Hawaiian Tropic για ζουμερά, λαμπερά, και πάνω απ'όλα προστατευμένα χείλη χάρη στο SPF 25 που έχει. Plus η ιδέα χρώματος που αφήνει και η τέλεια γλυκιά γεύση.


Και σαν σωστά beauty girls φροντίζουμε πάντα για τα μάτια μας από τις ακτίνες του ηλίου, και στη τσάντα μας θα βρεις τα αγαπημένα μας γυαλιά ηλίου. Πρόσεξε όμως να έχουν καλής ποιότητας αντηλιακά φίλτρα. Παρέα μας στις αμέτρητες διαδρομές μας στην πόλη, η αγαπημένη μας μουσική σε έντονο χρώμα!

Συνοπτικά το νεσεσέρ του Καλοκαιριού πρέπει να περιέχει οπωσδήποτε:
αντηλιακό προσώπου, αποσμητικό, ιαματικό νερό, και μαντηλάκια που ελέγχουν την λιπαρότητα.
Για το μακιγιάζ τα απολύτως απαραίτητα όπως: κονσίλερ ή καμουφλάζ, πούδρα, μπρόνζερ, μολύβι-σκιά, μάσκαρα, μάσκαρα φρυδιών, lip gloss ή ενυδατικό χειλιών. Η επιλογή είναι δική σου.
Μαζί μην ξεχάσεις τα γυαλιά ηλίου σου και την αγαπημένη σου μουσική.
Tip: Απέφυγε να φορτώσεις το νεσεσέρ σου με προϊόντα που δεν χρειάζεσαι, και προτίμησε μικρές travel συσκευασίες για να ελαφρύνεις τον όγκο του, και προϊόντα 2σε1 που χρησιμεύουν για περισσότερες χρήσεις.

Τέλος, μην ξεχνάς να φοράς την πιο Καλοκαιρινή σου διάθεση και να κρατάς τις αγαπημένες σου μοναδικές στιγμές. Μοιράσου τες με τους φίλους σου σε Facebook-Twitter-Instagram
όπου εκεί μπορείς να βρεις και εμάς.
Αλήθεια εσύ beauty πως επιβιώνεις το Καλοκαίρι στην πόλη;
Τι περιέχει το δικό σου Summer Essentials Kit;

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

5 σχόλια:

  1. πανέμορφο post (όπως πάντα)!!!
    έχουμε αρκετά κοινά!
    Lip Gloss Island Berry της Hawaiian Tropic
    Make me Brow-Eyebrow Gel Mascara της Essence (σε συνδυασμό με το μολυβάκι φρυδιών eyebrow designer)
    Volumizing Waterproof Mascara της Erre Due (μπλε)
    fb profile: Venetia Palaiologoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με κάνατε να τα θέλω όλα :D ααα!!! αυτό το αντηλιακό από frezyderm θα ναι αυτό που θα πάρω του χρόνου με βεβαίοτητα :D καλό υπόλοιπο καλοκαιριού κορίτσια <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρόμαστε που σου άρεσε!!
      Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι και σε σένα!

      Διαγραφή
  3. Teleiaaa proionta.Gia to Frezyderm Sun Screen Velvet cream exo akousei pollaaaa!!I will try it!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να μείνεις κι εσύ ευχαριστημένη!!
      Όταν το δοκιμάσεις θα χαρούμε να ακούσουμε και την δική σου άποψη! :)

      Διαγραφή