Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

6.7.16

Longstay Liquid Matte Lipsticks | Golden Rose


Οι αδυναμίες δεν κρύβονται, και όπως ξέρεις έχουμε μια ιδιαίτερη αγάπη στα υγρά κραγιόν, που τα τελευταία χρόνια αποτελούν την νέα τάση για τα χείλη που ήρθε για να μείνει. Αρκεί μια φορά να τα δοκιμάσεις και πίστεψε μας δεν πρόκειται να τα αποχωριστείς. Αν ειδικά τα χείλη είναι το δυνατό σου στοιχείο ή σου αρέσει να τραβούν τις εντυπώσεις μπορείς να μας καταλάβεις.
Όπως ήταν αναμενόμενο τα νέα Longstay Liquid Matte Lipsticks της Golden Rose όχι μόνο δεν πέρασαν απαρατήρητα αλλά μας εντυπωσίασαν ευχάριστα, και χωρίς δεύτερη σκέψη ήρθε η στιγμή να σου μιλήσουμε γι' αυτά με μια ξεχωριστή ανάρτηση αφιερωμένη στα χείλη.


Το ξεχωριστό με τα Longstay Liquid Matte Lipsticks της Golden Rose είναι ότι έχουν εντυπωσιακά έντονη χρωματική απόδοση και πλήρη κάλυψη με ένα μόνο πέρασμα.
Περιέχουν βιταμίνη E και έλαιο αβοκάντο που περιποιείται και αφήνει απαλά τα χείλη με βελούδινη αίσθηση άνεσης. Έχουν υγρή κρεμώδη σύσταση που απλώνεται σαν χάδι πάνω στα χείλη, ενώ η εφαρμογή τους είναι πανεύκολη σαν αυτή ενός lipgloss, με ευέλικτο απλικατέρ που είναι πολύ βολικό. Κατά την εφαρμογή διακρίνεται ένα πολύ απαλό, φίνο και διακριτικό άρωμα βανίλιας.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά την εφαρμογή, στεγνώνουν πάνω στα χείλη και έχουν απόλυτο ματ φινίρισμα χωρίς όμως να έχουν κολλώδη ή ξηρή αίσθηση.
Ενώ είναι εντυπωσιακά μακράς διάρκειας, με αποτέλεσμα να κρατάνε αρκετές ώρες πάνω στα χείλη και να έχουν ελάχιστη μεταφορά.


Τα Longstay Liquid Matte Lipsticks της Golden Rose κυκλοφορούν σε 12 υπέροχες αποχρώσεις που θεωρούμε πως καλύπτουν όλα τα γούστα, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε γυναίκας, και σίγουρα θα βρεις αυτή που σου ταιριάζει σύμφωνα με το προσωπικό σου στυλ.
Εχούν απλή μίνιμαλ συσκευασία με μαύρες λεπτομέρειες στο καπάκι που μπορείς να δεις εύκολα την απόχρωση από το μπουκαλάκι. Ενώ η κάθε συσκευασία περιέχει 5,5ml και έχουν άκρως ακαταμάχητα οικονομική τιμή καθώς στοιχίζουν μόνο 4,90€. Επίσης δεν περιέχουν parabens, είναι δερματολογικά ελεγμένα και cruelty free (δηλ. δεν δοκιμάζονται σε ζώα).


Οι αποχρώσεις που έχουμε στη συλλογή μας: 
To 03 είναι ένα φυσικό μωβ-καφέ, αυτό που λέμε εμείς το χρώμα των χειλιών μας αλλά καλύτερο. Μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και τονίζει διακριτικά τα χείλη.
Το 04 είναι ένα κοραλί που θυμίζει Καλοκαίρι και αναδεικνύει την επιδερμίδα.
Το 05 είναι ένα υπέροχο βαθύ μωβ που θα εξωτερικεύσει την πιο dark πλευρά σου.
Το 09 είναι το διαχρονικό κλασικό κόκκινο που κλέβει τις εντυπώσεις στα χείλη.
Το 10 είναι ένα ιδιαίτερο γκρι με μωβ υποτόνους, άκρως εντυπωσιακή απόχρωση που σαν αυτή δεν έχουμε ξαναδεί. Το 12 είναι ένα σκούρο καφέ-μπορντό του κρασιού. 

Παρακάτω μπορείς να δεις τις αποχρώσεις σε λευκό φόντο, στο χέρι και φορεμένες στα χείλη:




Συνοπτικά μας αρέσουν πολύ και βρίσκουμε εξαιρετική την σχέση ποιότητας-τιμής τους, καθώς είναι πολύ οικονομικά και δεν στερούν καθόλου σε ποιότητα. Αν τα χείλη είναι το στοιχείο σου ή έχεις λατρεία στα υγρά κραγιόν τότε σίγουρα πρέπει να τους ρίξεις μια ματιά.

Τα Longstay Liquid Matte Lipsticks θα τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών (πλήρη λίστα εδώ) όπως και όλα τα προϊόντα της Golden Rose. Ενώ μπορείς να τα βρεις και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.londessa.gr που είναι και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στη σελίδα της Golden Rose στο Facebook.

Για πες μας beauty μήπως είσαι κι εσύ λάτρης των υγρών ματ κραγιόν; Μήπως έχει ήδη δοκιμάσει τα Longstay Liquid Matte Lipsticks της Golden Rose;
Μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας τις σκέψεις και τις εντυπώσεις σου, και όποια απόχρωση και να επιλέξεις φόρα το χαμόγελο σου...

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
*PR Samples. Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου