Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

27.4.16

Who do you want to be today? Studio Pro by L'Oreal


Ένα ιδανικό χτένισμα στα μαλλιά αποτελεί αυτή την μικρή πινελιά στη καθημερινότητα μας που μπορεί να μετατρέψει ολοκληρωτικά το look μας, και με τον πιο απλό τρόπο σε λίγα μόνο λεπτά να μας φτιάξει την διάθεση. Ξέρεις από το να κλέψει τις εντυπώσεις συνδυάζοντας ένα απλό ντύσιμο, ή ακόμα να συμπληρώσει και παράλληλα να απογειώσει ένα στυλ, το δικό σου μοναδικό στυλ αναδεικνύοντας την καλύτερη εκδοχή σου.
Μεταξύ μας ένα απλό χτένισμα μπορεί να γίνει απίστευτη πηγή έμπνευσης και να μετατραπεί σε ένα ατέλειωτο παιχνίδι δημιουργίας. Μπορείς να παίξεις, να πειραματιστείς, να δημιουργήσεις με τα μαλλιά σου, να βρεις τι σου ταιριάζει και να μετατρέψεις τον εαυτό σου σε ότι τον έχεις φανταστεί.
Μπορεί κάθε μέρα και διαφορετικά... Who do you want to be today?
Απόλυτα ίσια, πειθαρχημένα κυματιστά, σπαστά που ροκάρουν, τέλειες μπούκλες, αυστηρός κότσος ή ελαφρώς ατημέλητα λες και μόλις σηκώθηκες;
Σύμμαχος μας η νέα σειρά styling, Studio Pro της L'Oreal Paris όπου μας δίνει αμέτρητες δυνατότητες για διαφορετικά χτενίσματα που ξεχωρίζουν κάθε μέρα.


Με τον αφρό Curve it μπορείς εύκολα να πετύχεις ονειρικά σπαστά μαλλιά ή με μπούκλες. Μια μικρή ποσότητα στο μήκος και τις άκρες σε νωπά μαλλιά είναι αρκετή, και τσαλακώνοντας απλά με τα χέρια για να δώσεις σχήμα και να αναδείξεις την καλύτερη εκδοχή στα σπαστά μαλλιά σου. Ενώ χρησιμοποιώντας παράλληλα μια φυσούνα μπορείς να δημιουργήσεις ακόμα πιο καλοσχηματισμένες ελαστικές μπούκλες. Το ξεχωριστό είναι η μοναδική ελαφριά υφή του σε μορφή mousse που δεν βαραίνει τα μαλλιά, και το δυνατό κράτημα του χάρη στη
Double-Hold σύνθεση του.

Ο αφρός Boost it για όγκο ξεφεύγει λίγο από το συνηθισμένο αφρό που έχουμε συνηθίσει, προσφέροντας απόλυτο όγκο και αναδεικνύοντας το χτένισμα μας. Πολλές φορές τα μαλλιά μας τείνουν να χάνουν ή να μην έχουν όγκο, μια μικρή ποσότητα αρκεί επικεντρώνοντας στις ρίζες των μαλλιών για να αποκτήσουν αισθητό όγκο. Η ελαφριά mousse υφή είναι κατάλληλη ακόμα και για τις ρίζες των μαλλιών, ενώ επίσης κρύβει την μοναδική Double-Hold φόρμουλα προσφέροντας έξτρα δυνατό κράτημα.


Τα ίσια μαλλιά μπορεί να φαίνονται εύκολα και απλά αλλά δεν είναι, καθώς πολλές φορούν τείνουν να είναι άτονα ή να φριζάρουν. Το εντυπωσιακό με την θερμοπροστατευτική κρέμα ισιώματος Sleek it είναι ότι προσφέρει την απαραίτητη προστασία από την θερμότητα έως 230°C οπότε μπορούμε με ασφάλεια να χρησιμοποιούμε το σεσουάρ ή το σίδερο ισιώματος. Μια μικρή ποσότητα σε στεγνά μαλλιά με έμφαση στο μήκος είναι αρκετή ώστε το ίσιωμα για γίνει παιχνίδι, κάνοντας αισθητά την διαδικασία πιο εύκολη ελέγχοντας το φριζάρισμα, ενώ η ελαφριά υφή του σε μορφή κρέμας δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά.

Ολοκληρώνουμε το styling με το σπρέι φιξαρίσματος Lock it που ουσιαστικά κλειδώνει το χτένισμα κάνοντας το να διαρκεί περισσότερο χάρη στη Double-Hold σύνθεση για εξαιρετικά δυνατό κράτημα. Το ξεχωριστό είναι πως έχει ανάλαφρη αίσθηση και ένα διακριτικό ευχάριστο άρωμα, χωρίς όμως να κοκαλώνει ή να βαραίνει τα μαλλιά. Ψεκάζεις απλώς σε στεγνά μαλλιά από απόσταση 30cm για ονειρικό φινίρισμα.

Μπορείς να δοκιμάσεις επάνω σου σε πραγματικό χρόνο τα αγαπημένα σου χτενίσματα και να βρεις πιο look σου ταιριάζει με την εφαρμογή Studio Pro της L'Oreal Paris που είναι διαθέσιμη σε App Store & Google Play και μπορείς να την κατεβάσεις δωρεάν στη συσκευή σου. Επίσης μπορείς να ανακαλύψεις looks & styling, ενώ θα βρεις χρήσιμες συμβουλές για το πως να τα πετύχεις.

Η σειρά Studio Pro είναι διαθέσιμη σε καταστήματα καλλυντικών και σούπερ μάρκετ.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο επίσημο site www.lorealparis.gr και στη σελίδα
της L'Oreal Paris στο Facebook.

Εσύ πιο look θα επιλέξεις σήμερα;
Μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας και την δική σου #WhoDoYouWantToBeToday εμπειρία...

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

1 σχόλιο:

  1. Όμορφο post και πάλι, κορίτσια! Δεν χρησιμοποιούμε πολλά προϊόντα styling γιατί δεν κάνουμε συνήθως ιδιαίτερα χτενίσματα, αλλά aυτή η κρεμούλα για το ίσιωμα μπήκε στη wish list. χοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή