Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

17.6.16

Primo Bagno Vanilla Bean & Shea: Ταξιδεύοντας στο εξωτικό Περού...


Η περιποίηση του σώματος αναμφίβολα αποτελεί μια εμπειρία χαλάρωσης, που ενώνει αρώματα, υφές, οφέλη και αισθήσεις. Ξέρεις για εμάς αποτελεί μια τελετουργία που ακολουθούμε ευλαβικά, ακόμα και εκείνες τις ημέρες που μπορεί να έχουμε λιγότερη όρεξη, δεν θα την παραλείψουμε. Καθώς προσφέροντας μια ολοκληρωμένη περιποίηση στο σώμα αρκεί για να χαλαρώσουμε, να ξεφύγουμε από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, να φροντίσουμε τον εαυτό μας, και μαζί να χαρίσουμε στην επιδερμίδα μας βελούδινη αίσθηση, απαλότητα σαν χάδι και μεθυστικό άρωμα.
Όλα αυτά αρκούν για να μας φτιάξουν την διάθεση μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς αυτή η διαδικασία είναι άκρως απολαυστική. Άλλωστε πρέπει να το παραδεχτούμε, μας αρέσει να μας κακομαθαίνουμε. Γιατί αν δεν φροντίσουμε και δεν αγαπάμε εμείς πρώτα τον εαυτό μας, τότε ποιος θα το κάνει.


Σκέψου πως μέσα από αυτή την διαδικασία περιποίησης και το ζεστό και γλυκό άρωμα της βανίλιας μπορούμε να ταξιδέψουμε στο εξωτικό Περού, όπου και κατάγεται. Με την σειρά Vanilla Bean & Shea της Primo Bagnο, όπου κρύβει βανίλια και καραμέλα σε ένα απίστευτα μεθυστικό συνδυασμό, με άρωμα που ξεχωρίζει.
Τα βήματα είναι απλά, ξεκινώντας με ένα χαλαρωτικό ζεστό ντους, προχωρώντας σε καθαρισμό της επιδερμίδας και βαθιά απολέπιση, και συνεχίζοντας με θρέψη και ενυδάτωση.

Το Vanilla Bean & Shea Cream Bath είναι ένα αφρόλουτρο σώματος που καθαρίζει την επιδερμίδα αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Αν και η μορφή του θυμίζει περισσότερο gel, δημιουργεί πλούσιο αφρό που κάνει την διαδικασία του ντους ακόμα πιο απολαυστική. Ενώ το απίστευτο άρωμα βανίλιας και καραμέλας συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία.

Συνεχίζουμε με την απολέπιση του σώματος όπου το Vanilla Bean & Shea Body Peeling έχει στην σύνθεση του μικρόκοκκους που απομακρύνουν αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα και ενισχύουν την διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας. Περιττό να σου πούμε επίσης για το απίστευτο άρωμα του. Αλλά πρέπει να σημειωθεί πως σέβεται απόλυτα την επιδερμίδα χωρίς να την ταλαιπωρεί καθώς οι κόκκοι που περιέχει είναι πολύ μικροί, ιδανικοί για να απολεπίζει ήπια αφήνοντας την επιδερμίδα μεταξένια και απαλή.
Είναι κατάλληλο για χρήση δύο φορές την εβδομάδα.

Ολοκληρώνουμε την περιποίηση σώματος με το Vanilla Bean & Shea Body Lotion. Μια λοσιόν σώματος με ελαφριά σύνθεση που προσφέρει όμως ενυδάτωση και θρέψη σε βάθος, ενώ χαρίζει δροσερή, ανάλαφρη αίσθηση και μεθυστικό άρωμα. Ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε να σου πούμε πως κάθε φορά χρειάζεται μικρή ποσότητα για την χρήση της, ενώ απορροφάται πραγματικά πολύ γρήγορα από την επιδερμίδα. λίγα δευτερόλεπτα είναι αρκετά, και δεν αφήνει καθόλου λιπαρή αίσθηση.


Σημαντικό είναι πως τα προϊόντα Primo Bagno έχουν ουδέτερο PH που σέβεται την επιδερμίδα,
ενώ δεν περιέχουν αλκαλικά, σιλικόνες, parabens, και είναι κατά των πειραμάτων σε ζώα.
Θα τα βρεις σε προσεγμένες συσκευασίες με ωραία αισθητική, που μετατρέπουν το μπάνιο σε ένα μικρό σπα. Μπορείς εύκολα να δεις την ποσότητα και το προϊόν από την συσκευασία, ενώ η χρήση τους είναι ακόμα πιο εύκολη. Για παράδειγμα η λοσιόν σώματος διαθέτει αντλία χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείς τα χέρια σου απευθείας, ενώ το αφρόλουτρο διαθέτει στόμιο που ελέγχει την ποσότητα κάθε φορά που το χρησιμοποιείς.
Αν και μικρές λεπτομέρειες αλλά κάνουν την διαφορά.

Διατείθονται μεμονωμένα αλλά και σε υπέροχα σετ ιδανικά για δώρο, όπως αυτό που βλέπεις στη συγκεκριμένη ανάρτηση, που περιέχει και τα 3 προϊόντα σε κανονικό μέγεθος.
Ενώ για την ποιότητα και την ποσότητα που προσφέρουν είναι πολύ οικονομικά, κάνοντας τα να έχουν μια θέση στο μπάνιο μας.

Τα προϊόντα Primo Bagno είναι διαθέσιμα σε Galerie de Beaute, Hondos Center και άλλα καταστήματα καλλυντικών. Ενώ μπορείς να τα βρεις και online στο www.paelonline.gr μέσω της Pael International Cosmetics που είναι και ο αποκλειστικός διανομέας.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στη σελίδα τους στο Facebook.

Ποια η δική σου τελετουργία για την περιποίηση του σώματος σου;
Μήπως ήδη γνωρίζεις τα προϊόντα Primo Bagno; Αν όχι ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε να τα ανακαλύψεις.
Μην ξεχάσεις να μας πεις τις σκέψεις και τις εντυπώσεις σου...

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Τα προϊόντα έχουν αγοραστεί με δικά μας χρήματα.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

1 σχόλιο:

  1. Δεν ήξερα τα συγκεκριμένα προϊόντα, αλλά εφόσον περιέχουν βανίλια θα τα αναζητήσω σίγουρα στην επόμενη επίσκεψή μου στα Hondo's centre!! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή