Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

28.6.16

Summer 2016 Collection #EssieLove


Το Καλοκαίρι ονειρευόμαστε ταξίδια που μας γεμίζουν χαλάρωση, νέες εικόνες, γεύσεις και αρώματα ξεφεύγοντας από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Και παρόλο την καυτή θερμοκρασία με την ζέστη να χτυπάει κόκκινο, μια αναζωογονητική βουτιά στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας είναι αρκετή, όχι μόνο για να δροσιστούμε, αλλά και να ανέβει η διάθεση μας.
Μπορείς εύκολα να καταλάβεις πως κάθε Καλοκαίρι ανυπομονούμε γι' αυτή την μοναδική στιγμή που θα βρεθούμε στη παραλία με συντροφιά μας την αμμουδιά, τα βοτσαλάκια και τα πανέμορφα κοχύλια που μας εντυπωσιάζουν κάθε φορά. Για την στιγμή που θα περιπλανηθούμε σε κάποιο μικρό στενάκι σε κάποιο νησί με μια φέτα καρπούζι στο χέρι, να περπατήσουμε στην ακρογιαλιά, να απολαύσουμε ένα δροσερό καφέ στη σκιά των δέντρων, ή να νιώσουμε τροπικό αέρα πίνοντας ένα cocktail. Αυτές είναι κάποιες από τις εικόνες που έχουμε συνδυάσει τις Καλοκαιρινές διακοπές μας, και που η Essie με τη νέα Καλοκαιρινή συλλογή της μεταφέρει στο μανικιούρ μας. Mε έξι νέες αποχρώσεις εμπνευσμένες από την εξωτική Αντίγκουα στην καρδιά της Καραϊβικής και μας προετοιμάζει για Καλοκαιρινές περιπέτειες. Ένα είναι σίγουρο πως όποιος κι αν είναι ο προορισμός μας, η Summer 2016 Collection της Essie θα μας κρατήσει συντροφιά για ένα αξέχαστο Καλοκαίρι. 


Η Summer 2016 Collection της Essie αποτελείται από 6 εντυπωσιακές αποχρώσεις εμπνευσμένες από τις Καλοκαιρινές περιπλανήσεις μας, και που καλύπτει όλα τα γούστα για κάθε στιγμή των διακοπών μας ανάλογα την προτίμηση και την διάθεση μας. Θα βρεις από τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις μέχρι τις πιο έντονες και ζωηρές, και φυσικά δεν μπορούν να λείπουν και οι πιο σκούρες που τραβούν όλα τα βλέμματα στα νύχια μας.
Ενώ μπορούν να συνδυαστούν άψογα μεταξύ τους για ένα μανικιούρ που κάνει την διαφορά.


Οι αποχρώσεις: Coconut Cove, Berried Treasures, Hiking Heels, Viva Antigua!, Loot The Booty, Tribal Text-Styles.


Δεν υπάρχει αμφιβολία καθώς κάθε φορά η μοναδική ποιότητα των βερνικιών της Essie μας εντυπωσιάζει.
Αν και είναι κάτι που έχουμε αναφέρει πολλές φορές, δεν πρέπει όμως να παραλείψουμε για όσες τώρα ανακαλύπτουν την Essie.
Η σύσταση των βερνικιών είναι μοναδική καθώς δύο στρώσεις βερνικιού είναι αρκετές για πλήρη κάλυψη χρώματος. Ενώ έχουν υπέροχη εφαρμογή με το ιδανικό πινελάκι για την τοποθέτηση. Στεγνώνουν επίσης αρκετά γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις πολύ ώρα, ενώ η διάρκεια τους κυμαίνεται γύρω στις 4-5 ημέρες. Πάντα όμως μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς απαραίτητα ένα base coat στην αρχή για προστασία, και ένα top coat στο τέλος για να κλειδώσεις το αποτέλεσμα και να δώσεις λάμψη.


Το Coconut Cove είναι ένα κρεμώδες λευκό που προσδίδει τρυφερότητα, αναδεικνύει μοναδικά την ηλιοκαμένη επιδερμίδα και χαρίζει κομψότητα σε κάθε μανικιούρ.
Το Berried Treasures είναι ένα ζωηρό φούξια που αποτελεί σταθερή αξία στις Καλοκαιρινές εμφανίσεις μας, ενώ το Hiking Heels είναι ένα έντονο πορτοκαλο-κόκκινο της λάβας που τραβά όλα τα βλέμματα.
Το Viva Antigua! είναι ένα αστραφτερό τυρκουάζ με ιριδίζοντες μικροκρυστάλλους για λάμψη που θυμίζει κάτι από γοργόνα και τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας. 
Το Loot The Booty είναι ένα λαμπερό ζαφειρένιο μπλε για πολυδιάστατο μανικιούρ,
και το Tribal Text-Styles είναι ένα μαύρο-χρυσό με ψήγματα όνυχα, ακριβώς όπως ο Καλοκαιρινός ουρανός γεμάτος από αστέρια.


H Summer 2016 Collection είναι διαθέσιμη επίσης και σε essiegel ενώ θα την βρεις σε επιλεγμένα κομμωτήρια, σπα και σαλόνια ομορφιάς.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Essie θα βρεις στο www.essie.gr και στη σελίδα της στο Facebook. Μοιράσου τις Essie δημιουργίες σου χρησιμοποιώντας το hashtag #EssieLove στα social media.

Πως σου φαίνεται η Summer 2016 Collection της Essie;
Μήπως έχεις μπει ήδη σε Καλοκαιρινό mood; Αλήθεια εσύ ποια απόχρωση ξεχώρισες beauty;

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
*PR Samples. Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ όμορφο και καλοκαιρινό post! Θέλω το Coconut Cove! Ακούς σύμπαν; Κάποιος να μου κάνει το Coconut Cove δώρο! χεχε! Φιλιά, κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή