Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

31.7.16

Zampple Haul | July 2016


Βρισκόμαστε στη καρδιά του Καλοκαιριού, η θερμοκρασία έχει χτυπήσει κόκκινο αλλά εμείς βρήκαμε χρόνο, διάθεση και αψηφήσαμε την αφόρητη ζέστη κάνοντας την καθιερωμένη μας πλέον επίσκεψη στο αγαπημένο μας Zampple, που σου έχουμε αναφέρει τόσες πολλές φορές.
Στο σημερινό λοιπόν ποστ ήρθε ή ώρα αποχαιρετίσουμε τον Ιούλιο με τον πιο ιδανικό τρόπο, και να δούμε τις επιλογές μας γι' αυτό το μήνα από το Zampple.
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple και δεν έχεις ιδέα για τι μιλάμε, ρίξε πρώτα μια ματιά στο αναλυτικό ποστ που έχουμε κάνει εδώ για να τα μάθεις όλα.


Όπως είναι αναμενόμενο θα ξεκινήσουμε με τα beauty προϊόντα που επιλέξαμε που είναι ίσως και τα πιο ενδιαφέροντα.
Πρώτη εντύπωση μας έκανε η γυναικεία ξυριστική μηχανή Intuition της Wilkinson Sword, επειδή πρόκειται για ένα 3 σε 1 gadget που προσφέρει αφρό, ξύρισμα και ενυδάτωση με μία κίνηση, καθώς στη κεφαλή έχει ενσωματωμένο σαπούνι με αλόη μέρα και βιταμίνη Ε.

Συνεχίζουμε με δύο άκρως Καλοκαιρινά προϊόντα από Hawaiian Tropic, και συγκεκριμένα το Island Berry Lip Gloss είναι εδώ και πολλά χρόνια αγαπημένο μας αλλά με την ευκαιρία είπαμε να το ξαναπάρουμε. Ενυδατώνει τα χείλη ενώ προσφέρει λίγο χρώμα και ζουμερό-λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς να κολλάει, ενώ έχει SPF 25 προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία γεγονός που το κάνει ιδανικό για το Καλοκαίρι. Το Silk Hydration After Sun θέλαμε εδώ και καιρό να το δοκιμάσουμε οπότε χωρίς δεύτερη σκέψη το επιλέξαμε. Επίσης ιδανικό για το Καλοκαίρι και την έκθεση μετά τον ήλιο καθώς περιέχει αλόη βέρα και περιποιείται, φροντίζει την επιδερμίδα με φανταστικό άρωμα καρύδα και παπάγια.

Το Καλοκαίρι μας αρέσει να χαλαρώνουμε στο μπαλκόνι πίνοντας καφεδάκι αλλά με την παρουσία των ενοχλητικών κουνοπιών και διαφόρων εντόμων δεν μπορούμε να το απολαύσουμε. Το εντομοαπωθητικό κερί Fleriana με φυσικό έλαιο γερανιόλης μας τράβηξε αμέσως τις εντυπώσεις καθώς αναζητούσαμε κάτι τέτοιο.


Καθώς την μέρα που επισκεφθήκαμε το Zampple είχε αρκετή ζέστη διαλέξαμε ένα παγωτάκι για να δροσιστούμε. Το Scandal Chocolate Cake by Stelios Parliaros ήταν ότι χρειαζόμασταν εκείνη την στιγμή και όπως καταλαβαίνεις έμεινε μόνο η συσκευασία για να φωτογραφίσουμε για τις ανάγκες αυτής της ανάρτησης.

Αν και δεν προτιμάμε ιδιαίτερα την γκαζόζα είπαμε να δώσουμε μια ευκαιρία στην Λε Πογκα καθώς μας έκανε εντύπωση πως είναι με άρωμα μοσχολέμονου, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως είναι και Ελληνικό προϊόν.

Τέλος, για εμάς οι μπύρα έχει μια ξεχωριστή θέση στα Καλοκαιρινά βράδια μας και γι' αυτό επιλέξαμε την αγαπημένη μας από Άλφα καθώς την έχουμε προτιμήσει πολλές φορές και παλιότερα με την διαφορά ότι πλέον μπορούμε να την απολαύσουμε και σε μικρότερη συσκευασία. Ενώ μια νέα ανακάλυψη ήταν η ΒΙΟΣ5 με 5 Ελληνικά δημητριακά.

Ένας ακόμα μήνας στο Zampple με αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα για δοκιμή.
Πως σου φαίνονται τα προϊόντα που επιλέξαμε να βάλουμε στο καλαθάκι μας για το μήνα Ιούλιο;
Εσύ είσαι Zamppler; Μην ξεχάσεις να μας πεις τι προϊόντα επέλεξες...

*Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά εδώ για περισσότερες πληροφορίες αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple.


Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

1 σχόλιο: