Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

22.6.16

Zampple Haul | June 2016


Έχοντας φτάσει στα μέσα Ιουνίου με το Καλοκαίρι να έχει κάνει και επίσημα την εμφάνιση του, ήρθε η στιγμή για το καθιερωμένο μας πλέον Zampple Haul. Παρά την υπερβολική ζέστη με την θερμοκρασία να έχει χτυπήσει κόκκινο, επισκεφθήκαμε γι' ακόμα μια φορά το αγαπημένο μας ZamppleΣτο σημερινό λοιπόν ποστ ήρθε η ώρα να δούμε τις επιλογές μας γι' αυτό το μήνα.
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple και δεν έχεις ιδέα για τι μιλάμε, ρίξε μια ματιά στο αναλυτικό ποστ που έχουμε κάνει εδώ για να τα μάθεις όλα..


Θα ξεκινήσουμε με τις beauty επιλογές του μήνα και με την Aqualia Thermal Dynamic Hydration Light Cream από Vichy. Η συγκεκριμένη κρέμα ήταν αρκετό καιρό στη wishlist μας και ήταν η τέλεια ευκαιρία για να την δοκιμάσουμε. Έχοντας και την κρέμα ματιών την ίδιας σειράς ήταν ιδανική επιλογή για να την συνδυάσουμε.

Επίσης επιλέξαμε και δύο scrub απολέπισης για το πρόσωπο από Korres και συγκεκριμένα το Grape με σταφύλι για βαθιά απολέπιση και το Kiwi με ακτινίδιο για ήπια απολέπιση.


Συνεχίζουμε με τα προϊόντα για το σπίτι και δεν γινόταν να λείπει το Easy Bake από Μύλοι Άγιου Γεωργίου που λατρεύουμε για το πόσο γρήγορα και εύκολα μπορούμε να φτιάξουμε νόστιμες λιχουδιές στο σπίτι με λίγα μόνο υλικά. Αυτή την φορά επιλέξαμε το μείγμα για λουκουμάδες και ανυπομονούμε να τους φτιάξουμε.

Τα παξιμάδια τα προτιμάμε πολλές φορές είτε με τις σαλάτες ή ως συνοδευτικό για ένα γρήγορο σνακ. Τα Ketheeron Anise από Tresors de Grece μας τράβηξαν την προσοχή γιατί είναι λαδοπαξίμαδα με γλυκάνισο από τα Κύθηρα.

Είχαμε δοκιμάσαμε παλιότερα την λεμονόπιτα και την κερασόπιτα από Trendy και είχαμε ξετρελαθεί με την γεύση τους. Έτσι και αυτή την φορά μας έκλεισε το μάτι η σοκολατόπιτα με γέμιση κρέμα κακάο που είναι εξίσου υπέροχη, και δεν σου κρύβουμε πως ίσα που προλάβαμε να την φωτογραφίσουμε για τις ανάγκες αυτού του ποστ.

Πιο πολύ από περιέργεια αν και χρησιμοποιούμε αρκετά σάλτσες στη κουζίνα μας, επιλέξαμε την Asia Sweet Chilli από Knorr. Η αλήθεια είναι πως πειραματιζόμαστε αρκετά με τις γεύσεις και δεν μένει παρά να την δοκιμάσουμε.

Αυτό τον μήνα έχει την τιμητική του και ο γατούλης μας, που το Zampple φροντίζει και για τους τετράποδους φίλους μας. Καταλαβαίνεις τα νιαουριτά έχουν πέσει βροχή για να δοκιμάσει το Gourmet Gold με τόνο-σολομό και με βοδινό-κοτόπουλο.

Ένας ακόμα μήνας στο Zampple με αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα για δοκιμή.
Πως σου φαίνονται τα προϊόντα που επιλέξαμε να βάλουμε στο καλαθάκι μας για το μήνα Ιούνιο;
Εσύ είσαι Zamppler; Μην ξεχάσεις να μας πεις τι προϊόντα επέλεξες.

*Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά εδώ για περισσότερες πληροφορίες αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple.


Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου