Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

18.3.15

Zampple Experience


Από τις αγαπημένες μας συνήθειες κάθε μήνα είναι η επίσκεψη μας στο Zampple Store στο κέντρο της Αθήνας. Πλέον για εμάς αποτελεί θεσμό και μια ευχάριστη διαδικασία που ακολουθούμε ευλαβικά. Και αν μας ρωτούσες την γνώμη μας για το Zampple, με λίγα λόγια θα σου πούμε πως είμαστε πολύ χαρούμενες που ανήκουμε στα μέλη από το ξεκίνημα του ακόμα. Πλέον δηλώνουμε φανατικές Zampplers και στο σημερινό ποστ θα σου μιλήσουμε για την εμπειρία μας, και για το τι ακριβώς είναι το Zampple, πως λειτουργεί, τι προσφέρει, και πως μπορείς να γίνεις κι εσύ μέλος.


Τι είναι το Zampple;
Το Zampple είναι η πρώτη και μοναδική λέσχη καταναλωτών στην Ελλάδα. Βασίζεται στην φιλοσοφία του «Δοκίμασε πριν αγοράσεις» αλλιώς Try before you buy. Απευθύνεται σε ψαγμένους καταναλωτές, δίνοντας στα μέλη του την δυνατότητα να δοκιμάζουν πρώτοι τα νέα προϊόντα και κατόπιν να τα αξιολογούν. 

Τι προσφέρει;
Το Zampple δίνει την δυνατότητα στα μέλη του (Zampplers) να δοκιμάζουν πρώτοι νέα προϊόντα από γνωστές εταιρείες και υπηρεσίες δωρεάν. Και να λένε την γνώμη τους για τα προϊόντα που δοκίμασαν. Συμβάλλοντας έμπρακτα μέσα από όλη αυτήν την διαδικασία στην βελτίωση των προϊόντων. Δίνοντας μέσα από την διαδικασία της αξιολόγησης, την δύναμη και την φωνή στους ίδιους τους καταναλωτές.

Πως να γίνεις μέλος;
Η διαδικασία για να γίνεις Zamppler είναι πολύ απλή και εύκολη!
Μπαίνεις και κάνεις αίτηση εγγραφής στο www.zampple.com (χρησιμοποιώντας το email μας κερδίζεις με την εγγραφή σου 50 πόντους).
Μόλις γίνει δεκτή η αίτηση σου, κλείνεις το ραντεβού σου, και πηγαίνεις στο Zampple Store που βρίσκεται Ναυάρχου Νικοδήμου 5 στο Σύνταγμα. Εκεί ολοκληρώνεις την εγγραφή σου, παραλαμβάνεις την κάρτα μέλους και διαλέγεις τα πρώτα σου προϊόντα. Η συνδρομή συμμετοχής στο Zampple είναι 19,90/3 μήνες. Ποσό συμβολικό που θα πληρώσεις μόνο κατά την αρχή της εγγραφής σου και θα διαρκέσει για 3 μήνες (δηλαδή 3 συνεχόμενες μηνιαίες επισκέψεις στο κατάστημα). Δεν θα επιβαρυνθείς με τίποτα επιπλέον.


Πως λειτουργεί;
Μόλις γίνεις μέλος μπορείς να κλείνεις το ραντεβού σου και να επισκέπτεσαι μία φορά το μήνα το Zampple Store. Εκεί επιλέγεις όποια εσύ θέλεις από τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα.
Η επιλογή είναι δική σου! Ανάμεσα σε μια ποικιλία προϊόντων και είδη ομορφιάς, υγιεινής, για το σπίτι, τρόφιμα από γνωστές εταιρείες.
Έπειτα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις τα προϊόντα, και καλείσαι να τα αξιολογήσεις και να πεις την ειλικρινή σου γνώμη γι αυτά, συμβάλλοντας έτσι στην βελτίωση τους. Η διαδικασία της αξιολόγησης είναι εύκολη και ολιγόλεπτη, συμπληρώνοντας απλά ένα online ερωτηματολόγιο.

Το Zampple είναι ένα παιχνίδι πόντων. Με την εγγραφή σου ξεκινάς με 400 πόντους (Gold Member) και έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις 6 προϊόντα + 1 bonus. Τα μέλη και τα προϊόντα διαχωρίζονται σε κατηγορίες, και έτσι ανάλογα τους πόντους σου μπορείς να δοκιμάζεις περισσότερα προϊόντα την φορά. Σύμφωνα και με τις παρακάτω φωτογραφίες:



Αν αναρωτιέσαι πως αποκτάς περισσότερους πόντους ώστε να ανέβεις κατηγορία και να δοκιμάζεις περισσότερα προϊόντα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι συνεπείς με το μηνιαίο σου ραντεβού και την συνδρομή σου, και να αξιολογείς τα προϊόντα μέσω του online ερωτηματολογίου. Κάνοντας τις αξιολογήσεις σου αποκτάς περισσότερους πόντους.
Επίσης ανταμείβεσαι με πόντους αν προσκαλέσεις τους φίλους σου να γίνουν μέλη, συμπληρώνοντας στη φόρμα εγγραφής ότι έμαθαν για το Zampple από άλλος μέλος δηλώντας το email.
Αν θες να γίνεις μέλος στο Zampple μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις ότι σε συστήσαμε εμείς αναφέροντας το email μας εδώ ώστε να κερδίσεις 50 πόντους.

Ποια η η γνώμη και η εμπειρία μας στο Zampple;
Αρχικά πρέπει να πούμε πως η ιδέα του Zampple μας φαίνεται πολύ πρωτοπόρα και ξεχωριστή μιας και είναι κάτι καινούργιο στην Ελλάδα. Δηλώνουμε φανατικές Zampplers μιας και είμαστε μέλη από την αρχή του ακόμα, από τότε που άνοιξε το κατάστημα.
Η εμπειρία της επιλογής των προϊόντων και της αξιολόγησης τους είναι πολύ ευχάριστη και διασκεδαστική. Ένα ακόμα θετικό ότι μπορούμε έμπρακτα να συμβάλουμε στην βελτίωση των προϊόντων, και σαν καταναλωτές έχουμε πλέον φωνή.
Να σημειωθεί πως το Zampple Store είναι ένας πολύ όμορφος minimal χώρος στην καρδιά της Αθήνας, που σε χαλαρώνει και θυμίζει περισσότερο γκαλερί. Και το προσωπικό που το απαρτίζει είναι πολύ φιλικό και διαθέσιμο να μας εξυπηρετήσουν με κάθε μας απορία.
Σχετικά με τα προϊόντα στο Zampple, κάθε μήνα ανανεώνονται έχοντας μια μεγάλη πληθώρα-γκάμα προϊόντων από γνωστές εταιρείες που μπορούμε να δοκιμάσουμε. Καλύπτοντας έτσι και από την πρώτη κιόλας επίσκεψη το κόστος εγγραφής σε προϊόντα. Στην ουσία η αξία των προϊόντων που παίρνεις κατά την συνδρομή σου είναι πολύ μεγαλύτερη από την εγγραφή. Η διαδικασία αξιολόγησης είναι πανεύκολη και γρήγορη και το site είναι πολύ εύχρηστο.
Αν είσαι από τους καταναλωτές που θέλουν να έχουν γνώμη το Zampple είναι για σένα. Και αν δεν είσαι ήδη Zamppler πρέπει σίγουρα να το κάνεις σύντομα. 

Που βρίσκεται το Zampple Store;
Το Zampple Store βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της Αθήνας, στο Σύνταγμα, στην οδό Ναυάρχου Νικοδήμου 5. Η πρόσβαση εκεί με τα μέσα μεταφοράς είναι πολύ εύκολη.
Στην παρακάτω φωτογραφία αναγράφονται οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο www.zampple.com και στην σελίδα τους στο Facebook.


Για πες μας πως σου φαίνεται η ιδέα του Zampple;
Μήπως είσαι ήδη φανατικός Zamppler όπως εμείς; Μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας την εμπειρία σου.
Εσύ πάλι που δεν γνωρίζεις το Zampple ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε να το ανακαλύψεις.

Πολλά φιλιά,
Σοφία και Δέσποινα

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

9 σχόλια:

  1. Μα πού το ξετρυπώσατε; Ψήνομαι, για πες λεπτομέρειες... Δηλαδή τι είδους προϊόντα παίρνεις;

    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το ξετρυπώσαμε εμείς, το Zampple είναι γνωστό αν αναλογιστούμε πως σήμερα έχει 7.000 μέλη! Αν θες λεπτομέρειες μπορείς να μας ρωτήσεις ότι θέλεις, αλλά ελπίζουμε να καλύψαμε τις απορίες σου με την ανάρτηση μας. Σχετικά με τα προϊόντα όπως γράφω και στο ποστ κάθε μήνα ανανεώνονται, και θα βρεις προϊόντα ανάμεσα σε είδη ομορφιάς, υγιεινής, για το σπίτι, τρόφιμα από γνωστές εταιρείες. Πάρε μια γεύση για τα προϊόντα που θα βρεις σε προηγούμενο ποστ μας εδώ:
      http://sistersbeaute.blogspot.gr/2015/03/zampple-march-2015.html
      Αν είσαι καταναλωτής που θέλει να δοκιμάζει προϊόντα και να έχει γνώμη με μια μικρή συνδρομή τότε μην το σκέφτεσαι! Απλά μην ξεχάσεις στην εγγραφή σου να συμπληρώσεις από που έμαθες για το Zampple το email μας (πατώντας το link που δίνουμε), και με την εγγραφή σου κερδίζεις 50 πόντους.

      Διαγραφή
  2. Φαίνεται πάρα πολύ καλή ιδέα!
    Κρίμα που δεν έχουμε κάτι ανάλογο στην Θεσσαλονίκη...

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι πήρε το μάτι μου ότι στα σχέδια τους είναι το Zampple να έρθει και προς την συμπρωτεύουσα! Οπότε να είσαι σε εγρήγορση στην σελίδα τους για να μαθαίνεις όλα τα νέα!

      Διαγραφή
  3. Ανυπομονώ να έρθει Πάτρα που είμαι σίγουρη ότι θα έχει εξίσου μεγάλο κοινό!
    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να έρθουν και στην Πάτρα, είμαστε σίγουρες πως και εκεί θα έχουν ανταπόκριση! :)
      xxx

      Διαγραφή
  4. πω πω κορίτσια πόσο σας ζηλεύω <3 πείτε τους εκεί στο zampple θα ανηφορίσουν και εμείς θα τρέξουμε να γίνουμε μέλη <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι πήρε το μάτι μου στην σελίδα τους ότι είναι στα σχέδια τους να έρθουν και προς την συμπρωτεύουσα! Οπότε αναμένεται κορίτσια, και να είστε σε εγρήγορση στην σελίδα τους για τυχόν ανακοινώσεις <3

      Διαγραφή
  5. μόλις έστειλα αίτηση εγγραφής και χρησιμοποιησα και το email σας! γιούχουυυ :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή