Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

31.3.15

#1 Beauty & Fashion Workshop | Meet & Greet


Μετά από πολλές συζητήσεις, σκέψεις και συναντήσεις με άλλες 7 αγαπημένες φίλες bloggers σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε ένα Meet & Greet, ένα πάρτυ ομορφιάς, για να γνωριστούμε με όλες εσάς που μας υποστηρίζετε, μας διαβάζετε, μας παρακολουθείτε, και μας δείχνετε την αγάπη σας με τα σχόλια σας. Θέλοντας μέσα από αυτό να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μετά σκεφτήκαμε να μην μείνουμε μόνο σε αυτό, αλλά να το συνδυάσουμε μιλώντας για την μεγάλη μας αγάπη, που δεν είναι άλλη από την ομορφιά, την μόδα και το blogging. Να μοιραστούμε μαζί σου τις γνώσεις και τα μυστικά μας, και με αυτό τον τρόπο η κοινή μας αγάπη να πάρει μορφή και πράξη. Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα, 6 blogs να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να διοργανώσουμε το #1 Beauty & Fashion Workshop.


SPECIAL GUEST: Θα έχουμε την χαρά να βρίσκεται μαζί μας ο Νικόλας Βιλλιώτης, επίσημος Hair Stylist & Colorist της Garnier.
Υποστηρικτές μας σε όλη αυτή την όμορφη προσπάθεια η Maybelline και η Garnier, όπου τους ευχαριστούμε για την πολύτιμη στήριξη τους. Όπου θα προσφέρουν πλούσια δωράκια από καρδιάς για τις κοπέλες που θα συμμετέχουν.


 Σε προσκαλούμε λοιπόν στο #1 Beauty & Fashion Workshop, σε ένα ξεχωριστό Meet & Greet πάρτυ ομορφιάς, και θα ήταν τιμή και χαρά μας να γνωριστούμε από κοντά, να μιλήσουμε για μόδα και ομορφιά, να μοιραστούμε tips & tricks και τα μυστικά μας.

Σε περιμένουμε στις 18 Απριλίου 2015στις 16:00μ.μ. στο μουσικό πολυχώρο Τρυποκάρυδος, Σαπφούς 115 - Καλλιθέα.
Δήλωσε συμμετοχή στην φόρμα που θα βρεις εδώ γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας στο bwgrinfo@gmail.com
και στο Facebook Event. Μην ξεχάσεις να κάνεις like στην σελίδα της #Maybellinegr και της #Garniergr για την πολύτιμη στήριξη τους.

Σας περιμένουμε όλες! Θα τα πούμε εκεί!
Σοφία & Δέσποινα

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

*Η συμμετοχή είναι δωρεάν, θα προσφέρονται γλυκίσματα φτιαγμένα από τα χεράκια μας. Οι συμμετέχοντες επιβαρύνονται μόνο το κόστος αν επιθυμούν κάποιο ρόφημα.
#BeautyFashionWorkshopgr

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/4/15 00:13

    Μπράβο κορίτσια!!! θα ήθελα να είμαι και εγώ εκεί να σας συναντήσω απο κοντά αλλα είμαι πολύ μακριά απο την Αθήνα ;-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη ιδέα... Κρίμα που δεν είμαστε Αθήνα!
    Εύχομαι να πάει πολύ καλά :)
    Θα περιμένουμε φωτογραφιούλες!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή