Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

7.4.15

Zampple April 2015


Ένας νέος μήνας ήρθε και φυσικά δεν γινόταν να μην κάνουμε την καθιερωμένη μας πλέον βόλτα στο αγαπημένο μας Zampple! Αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple ρίξε μια ματιά στο αναλυτικό ποστ που έχουμε κάνει εδώ, για να τα μάθεις όλα.  Στο σημερινό λοιπόν ποστ έλα να σου δείξουμε τις δικές μας επιλογές για το μήνα Απρίλιο, με τα προϊόντα που γεμίσαμε το καλαθάκι μας στο Zampple.


Δεν γίνετε να μην ξεκινήσουμε από τα πιο ενδιαφέροντα προϊόντα, που δεν είναι άλλα από τα προϊόντα ομορφιάς. Αυτήν την φορά επιλέξαμε το αφρόλουτρο Bath Foam από Vidal σε δύο διαφορετικές εκδοχές με δύο υπέροχα αρώματα (Milk & Cream, Berries & Musk), για να δοκιμάσουμε μιας και ήταν multi-try.
Εντύπωση μας έκανε το Elvive Extraordinary Oil Σαμπουάν Θρέψης από την L'Oreal. Έχουμε δοκιμάσει στο παρελθόν το έλαιο μαλλιών της ίδιας σειράς, και δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχει και σαμπουάν, οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία να το δοκιμάσουμε.
Τελευταίο beauty προϊόν που διαλέξαμε είναι το Menthol Fresh Αντιπιτυριδικό σαμπουάν από Head & Shoulders. Ελπίζουμε να βοηθήσει με το πρόβλημα της πιτυρίδας που προσπαθεί να αντιμετωπίσει εδώ και κάποιο διάστημα η Σοφία.


Και αυτό το μήνα από το Zampple δεν έλειπαν τα είδη τροφίμων. Ωστόσο είδαμε αρκετά νέα και ενδιαφέροντα προϊόντα που τελικά επιλέξαμε να δοκιμάσουμε. Το ενδιαφέρον μας τράβηξε η νέα Amita με γεύση αχλάδι. Δεν έχουμε ξαναδεί ξανά χυμό με αχλάδι και είπαμε να τον δοκιμάσουμε. Καθώς και οι μπάρες δημητριακών Nature Valley Crunchy με μούσλι και νιφάδες βρώμη ολικής άλεσης. Διαλέξαμε επίσης το Alpro επιδόρπιο σόγιας με μαύρη σοκολάτα. Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με το γάλα αλλά είναι εξαιρετικό που υπάρχει ένα τέτοιο προϊόν για όσους προτιμούν την σόγια για διάφορους λόγους ή για την περίοδο νηστείας.


Από τα λιγότερο ενδιαφέροντα προϊόντα είναι τα είδη σπιτιού, αλλά εξίσου το ίδιο χρήσιμα και σημαντικά. Την Gillette Fusion Proglide την έχουμε ξαναδοκιμάσει και στο παρελθόν και είναι από τις καλύτερες ξυριστικές μηχανές που κυκλοφορούν. Είπαμε να δοκιμάσουμε αυτή την φορά την νέα εκδοχή της με τεχνολογία Flexball. Για μυρωδάτα και καθαρά ρουχαλάκια διαλέξαμε το Skip με άρωμα Spring Fresh. Και τα Sanitas πανάκια στεγνού καθαρισμού για γρήγορο καθάρισμα. Επίσης νέα προϊόντα που μας κίνησαν το ενδιαφέρον και ήταν μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε.


Τέλος, για ακόμα μια φορά είχε την τιμητική του ο γατούλης μας ο Μίκυ, που και εκείνος θα δοκιμάσει το Felix με κοτόπουλο ή βοδινό.

Ένας ακόμα πολύ όμορφος μήνας στο Zampple με πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα για δοκιμή.
Πως σου φαίνονται τα προϊόντα που επιλέξαμε να βάλουμε στο καλαθάκι μας;
Έχεις δοκιμάσει κάτι;
Εσύ είσαι Zamppler; Μην ξεχάσεις να μας πεις τι προϊόντα επέλεξες...

*Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά εδώ για περισσότερες πληροφορίες αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple.

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

3 σχόλια:

  1. Τι όμορφα πραγματάκια να τα χαρείτε κορίτσια! Ζηλεύουμε εδώ στην Θεσσαλονίκη, θέλουμε zampple και στην Β. Ελλάδα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η λογική του zampple μου αρέσει πολύυυυ!!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομορφα πραγματακια πηρατε!
    Να τα χαρειτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή