Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

11.12.14

Lashionista | Lashes with love...


Δεν ξέρουμε για σένα beauty αλλά εμείς πάντα στο μακιγιάζ μας αναζητούμε βλεφαρίδες άψογες με μήκος, έξτρα όγκο και καμπύλη. Μα όπως και να το κάνουμε οι βλεφαρίδες αναδεικνύουν τα μάτια και ολοκληρώνουν ένα μακιγιάζ. Και μέχρι στιγμής δεν έχουμε βρει την ιδανική μάσκαρα που να τα συνδυάζει όλα αυτά μαζί. Σύμμαχος μας σήμερα οι ψεύτικες βλεφαρίδες (που μόνο ψεύτικες δεν της λες, θα καταλάβεις στην συνέχεια το γιατί) της Lashionista. Και αν δεν σε ενδιαφέρουν γιατί είσαι από τις τυχερές που τις διαθέτουν από φυσικού τους, να σου πούμε πως σε αφορά γιατί η Lashionista θα αναδείξει τις βλεφαρίδες σου. Και για σένα που οι ψεύτικες βλεφαρίδες φαντάζουν στα μάτια (και στις βλεφαρίδες σου) δύσκολη διαδικασία τότε πάλι η Lashionista σε αφορά.


Αρχικά πρέπει να σου πούμε πως η Lashionista είναι μια εταιρεία φτιαγμένη με πολύ αγάπη.
Ναι καλά διαβάζεις! Η Ασπασία και ο James ένωσαν την αγάπη μεταξύ τους και την αγάπη για δουλειά, και δημιούργησαν την Lashionista με πολύ δεξιοτεχνία και μεράκι.
Αξίζει να διαβάσεις την γλυκιά ιστορία τους εδώ, εκείνοι θα στα αφηγηθούν καλύτερα.

Εντύπωση μας έκανε το site της Lashionista που είναι απλά υπέροχο. Άψογα καλοφτιαγμένο και προσεγμένο ακόμα και στη λεπτομέρεια, με χιούμορ και χρώματα που σου φτιάχνουν αμέσως την διάθεση. Επίσης στο site μπορείς να δεις τις βλεφαρίδες φορεμένες σε μοντέλο. Ενώ υπάρχει μια κλίμακα για τον όγκο, το μάκρος και την καμπυλότητα που δίνει κάθε ζευγάρι, άκρως βοηθητικό για να επιλέξεις ποιες βλεφαρίδες σου ταιριάζουν.

Πρέπει να σου επισημάνουμε πως οι ψεύτικες βλεφαρίδες της Lashionista είναι χειροποίητες φτιαγμένες από 100% φυσική τρίχα (οπότε και τόσο ψεύτικες δεν τις λες). Ενώ η ποιότητας τους κάνουν αμέσως την διαφορά.
Είναι επαναχρησιμοποιούμενες και με την σωστή χρήση μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις πολλές φορές. Στην εφαρμογή τους είναι τόσο βολικές και άνετες που ξεχνάς αμέσως ότι τις φοράς.
Επίσης η συσκευασία τους είναι τόσο προσεγμένη και πανέμορφη, και μέσα περιέχει την κόλλα Lashionista Fusion Glue που δεν περιέχει latex και είναι εξαιρετική.


Οι Cocoa Flutter είναι οι τέλειες βλεφαρίδες για καθημερινό μακιγιάζ αφού έχουν ένα υπέροχο σοκολατί/καφέ σκούρο χρώμα χωρίς να είναι υπερβολικό. Ενώ οι άκριες τους είναι τονισμένες για πιο σαγηνευτικό και με φυσική γοητεία βλέμμα.
Όγκος:7 Μάκρος:8 Καμπυλότητα:8


Οι Twilight Twinkle προσφέρουν μάκρος και πλούσιο όγκο για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα μάτια. Ειδικά αν συνδυαστούν με smoky eyes τότε απογειώνουν στο έπακρο το μακιγιάζ.
Όγκος:8 Μάκρος:9 Καμπυλότητα:7


Οι Manhattan Mist έχουν ένα υπέροχο φτερωτό τελείωμα που τονίζει υπέροχα τις άκριες των βλεφαρίδων.
Όγκος:10 Μάκρος:9 Καμπυλότητα:8


Οι Black Swan έχουν έντονο μαύρο χρώμα και προσφέρουν πλούσιο όγκο και μήκος για ένα
ακαταμάχητο βλέμμα.
Όγκος:8 Μάκρος:8 Καμπυλότητα:8


Οι Vintage Vogue είναι επηρεασμένες από μια άλλη εποχή. Προσφέρουν έξτρα πλούσιο όγκο και είναι ιδανικές με ένα κόκκινο κραγιόν στα χείλη, για ένα vintage κλασικό μακιγιάζ.
Όγκος:10 Μάκρος:7 Καμπυλότητα:8


Για το τέλος αφήσαμε τις Noir Premiere που προσφέρουν συμμετρικό όγκο και μήκος στα μάτια. Ιδανικές για ένα βραδινό μακιγιάζ και γιατί όχι για την πρεμιέρα της ζωής σου. Εσύ θα κρίνεις πότε είναι αυτή.
Όγκος:8 Μάκρος:7 Καμπυλότητα:7

Πως να βάλεις εύκολα ψεύτικες βλεφαρίδες:
-Ελέγχουμε το μάκρος των ψεύτικων βλεφαρίδων στο μάτι μας, και κόβουμε το τελείωμα
αν χρειάζεται.
-Τοποθετούμε την κόλλα κατά μήκος της τρέσας, και περιμένουμε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να στεγνώσει λίγο και να αποκτήσει κολλώδη αφή.
-Τοποθετούμε τις βλεφαρίδες κοντά στις δικές μας από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία.
-Ενώνουμε τις ψεύτικες βλεφαρίδες με τις φυσικές μας, χτενίζοντας με το βουρτσάκι της μάσκαρα.
-Ολοκληρώνουμε με γραμμή eyeliner για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Τις βλεφαρίδες τις Lashionista μπορείς να τις βρεις στο www.lashionista.gr και στη σελίδα τους στο Facebook μαζί με περισσότερες συμβουλές και tips. Το κάθε ζευγάρι στοιχίζει 10 ευρώ, τιμή άκρως λογική αν σκεφτείς την ποιότητα που προσφέρουν, ότι είναι από φυσική τρίχα και επαναχρησιμοποιούμενες.

Εσύ beauty είσαι ένα Lashionista Girl όπως κι εμείς;
Μην ξεχάσεις να μας πεις πως σου φαίνονται οι βλεφαρίδες της Lashionista και αν τις έχεις δοκιμάσει.

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. 
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

2 σχόλια:

  1. einai pragmatika uperoxes kai me evales se peirasmo na tis dokmasw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τέλειες, και μου άρεσαν πολύ γιατί σε σύγκριση με άλλες είναι απίστευτα ελαφριές στα βλέφαρα :) Δεν αισθάνεσαι καθόλου ότι τις φοράς! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή