Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

25.11.17

Έμπνευση από τις λάμψεις του φεγγαριού | CND NightSpell Collection


Διανύοντας το Φθινόπωρο στο έπακρο, το μεγαλείο ομορφιάς που αποκτά αυτή την εποχή η φύση, ο μουντός καιρός σε συνδυασμό με τις μοναδικές Φθινοπωρινές αποχρώσεις και την θαλπωρή που νιώθουμε, κάνει το Φθινόπωρο να έχει μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας. Όπως και το Φθινοπωρινό φεγγάρι με τις μοναδικές λάμψεις του, προσδίδει μια ομορφιά σε αυτή την εποχή που μας συναρπάζει. Ακριβώς απ' αυτό εμπνεύστηκε και η CND για την δημιουργία της Φθινοπωρινής συλλογής της NightSpell για να μεταφέρει τις λάμψεις του φεγγαριού στα νύχια μας.


Οι νέες Φθινοπωρινές αποχρώσεις της NightSpell Collection φιλτράρουν το διάστημα ανάμεσα στη μέρα και στη νύχτα, αποτυπώνουν τις ανεπανάληπτες χρωματικές, φωτεινές και σκούρες αντιθέσεις, δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένό, μοναδικό στυλ που πρόκειται να ξεχωρίσει.
Μπορούν να ενσωματωθούν απόλυτα κάθε στιγμή της ημέρας, να απογειώσουν την εμφάνιση σου, και ακόμα και να συνδυαστούν για το πιο ευφάνταστο μανικιούρ.


 Η NightSpell Collection αποτελείται από 6 νέες αποχρώσεις στα βερνίκια της σειράς Vinylux Weekly Polish της CND και συγκεκριμένα ξεχωρίσαμε 3 από αυτές.

Το Lilac Eclipse #250 είναι ένα σάπιο μωβ-λιλά προσδίδοντας γλυκιά και ρομαντική διάθεση.
Το Viridian Veil #255 ένα μεταλλικό έντονο πετρόλ που μας θυμίζει σμαράγδια.
Το Berry Boudoir #251 είναι ένα σκούρο μπορντώ που αποτελεί σταθερή και αγαπημένη αξία.


Σε αυτό το σημείο μην παραλείψουμε να σου πούμε πως τα Vinylux Weekly Polish της CND έχουν άψογη σύσταση, βολικό πινελάκι για εφαρμογή ακριβείας, προσφέρουν πλήρη κάλυψη χρώματος με δύο στρώσεις βερνικιού να είναι αρκετές, ενώ έχουν σχεδιαστεί ώστε να μην απαιτείται η χρήση base coat.

Μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις το μανικιούρ σου με το Vinylux Weekly Top Coat που έχει σχεδιαστεί με τεχνολογία Pro-Light δηλ. φωτο-εκκινητές, που κάνει το χρώμα πιο λαμπερό και το μανικιούρ μας πιο ανθεκτικό μόνο με την έκθεση του στο φυσικό φως. Δεν απαιτείται η χρήση λάμπας, ενώ αφαιρείται εύκολα όπως ένα κοινό βερνίκι αλλά διαρκεί έως και μία εβδομάδα (7 ημέρες). 

Επίσης δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα καθώς τα βερνίκια της CND είναι 7-Free δηλ. είναι απαλλαγμένα από 7 βλαβερά συστατικά και δεν περιέχουν toluene, camphor, formaldehyde, phthalates (DBP), formaldehyde resin, xylene, methyl ethyl ketone (MEK).

Τα βερνίκια όπως και όλα τα προϊόντα της CND μπορείς να τα βρεις μέσω της Creative Group, που είναι και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο www.creativegroup.gr και στη σελίδα τους στο Facebook. Ενώ τη νέα συλλογή NightSpell θα την βρεις εδώ.

Πως σου φαίνεται η νέα συλλογή;
Αλήθεια εσύ ποια απόχρωση ξεχώρισες beauty;



Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
*PR Samples. Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου