Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

21.11.16

Craft Culture Collection #CND


Ακριβώς αυτή την εποχή η φύση αποκτά μια μαγευτική χρωματική παλέτα που απλώς είναι μοναδική. Ξέρεις τα φύλλα των δέντρων που πέφτουν, το πρωτοβρόχι, ο γκρίζος μουντός ουρανός συνδυάζονται όπως μόνο αυτά ξέρουν, χαρίζοντας μας την φύση σε όλο το μεγαλείο της ομορφιάς της. Ακόμα και το ντύσιμο αλλάζει σε πιο ζεστό, ξεθάβοντας από τα συρτάρια τα πλεκτά και τα πουλόβερ μας, τις χουχουλιαστές ζακέτες και δεν μπορούν να λείπουν τα κασκόλ. Όλα αυτά μας δίνουν και αυτή την ιδιαίτερη αίσθηση του χειροποίητου, που μπορούμε να το μεταφέρουμε και στα νύχια μας με την νέα συλλογή Craft Culture της CND για το Φθινόπωρο/Χειμώνα. Με το κατάλληλο μανικιούρ ετοιμαζόμαστε για ένα αξέχαστο περίπατο στη φύση...


Γήινες αποχρώσεις εμπνευσμένες από την μοναδική παλέτα της φύσης χαρακτηρίζουν την νέα συλλογή Craft Culture της CND για το Φθινόπωρο/Χειμώνα. Ρουστίκ αισθητική, η αξία του χειροποίητου και το διαχρονικό στιλ συνδυάζονται για ένα αξέχαστο περίπατο στη φύση.


H Craft Culture Collection αποτελείται από 8 νέες αποχρώσεις στα βερνίκια της σειράς Vinylux Weekly Polish της CND, με σκοπό να καλύψουν κάθε γούστο και ιδιαιτερότητα για τους πιο ανατρεπτικούς συνδυασμούς και ένα εκλεπτυσμένο μανικιούρ.


Οι δυο αποχρώσεις τις συλλογής που ξεχωρίσαμε είναι το #223 Brick Knit, ένα σκούρο πορτοκαλί σχεδόν κεραμιδί θα λέγαμε, ακριβώς το χρώμα των φύλλων που πέφτουν από τα φυλλοβόλα δέντρα. Και το #224 Fern Flannel  ένα πολύ ιδιαίτερο παλαιωμένο πετρόλ με ιριδισμούς και λάμψεις.


Σε αυτό το σημείο πρέπει να σου αναφέρουμε πως έχουν άψογη σύσταση, βολικό πινελάκι για εφαρμογή ακριβείας, και πλήρη κάλυψη χρώματος με δύο στρώσεις βερνικιού να είναι υπερ-αρκετές.
Ενώ μην ξεχνάς πως με το Vinylux Weekly Top Coat που περιέχει τεχνολογία Pro-Light δηλ. φωτο-εκκινητές που κάνουν το χρώμα πιο λαμπερό και το μανικιούρ σου πιο ανθεκτικό μόνο με την έκθεση του στο φυσικό φως, ενώ αφαιρείται εύκολα όπως ένα κοινό βερνίκι αλλά διαρκεί έως και μία εβδομάδα (7 ημέρες).

Επίσης δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα καθώς τα βερνίκια της CND είναι 7-Free δηλ. είναι απαλλαγμένα από 7 βλαβερά συστατικά και δεν περιέχουν toluene, camphor, formaldehyde, phthalates (DBP), formaldehyde resin, xylene, methyl ethyl ketone (MEK).


Τα βερνίκια όπως και όλα τα προϊόντα της CND μπορείς να τα βρεις μέσω της Creative Group, που είναι και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο www.creativegroup.gr και στη σελίδα τους στο Facebook. Ενώ τη νέα συλλογή Craft Culture για το Φθινόπωρο/Χειμώνα θα την βρεις εδώ.


Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις την αξία του χειροποίητου με την νέα συλλογή Craft Culture της CND για το Φθινόπωρο/Χειμώνα;
Αλήθεια εσύ ποια απόχρωση ξεχώρισες beauty;

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
*PR Samples. Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

2 σχόλια: