Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

30.11.16

Zampple Haul | November 2016


Το  Zampple ξέρεις πως είναι  η αγαπημένη μας συνήθεια του μήνα, και καθώς ο Νοέμβριος φτάνει στο τέλος του ήρθε η στιγμή για το καθιερωμένο μας Zampple Haul.
Κλείσαμε λοιπόν το ραντεβού μας, επισκεφθήκαμε το κατάστημα, και στο σημερινό ποστ ήρθε ή ώρα να σου δείξουμε τις επιλογές μας γι' αυτό το μήνα.
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple και δεν έχεις ιδέα για τι μιλάμε, ρίξε πρώτα μια ματιά στο αναλυτικό ποστ που έχουμε κάνει εδώ για να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι.


Αυτός ο μήνας θα λέγαμε πως είχε την τιμητική του σε είδη για το σπίτι και τρόφιμα, που αν και μπορεί να είναι λιγότερο ενδιαφέροντα, είναι όμως εξίσου χρήσιμα και μας αρέσει να δοκιμάζουμε.

Τα Εasy Βake από Μύλους Αγίου Γεωργίου σου έχουμε ξαναπεί πόσο αγαπημένα είναι, κι αν δεν τα έχεις δοκιμάσει σου προτείνουμε σίγουρα να τα αναζητήσεις. Προσθέτοντας μόνο  λίγα υλικά μπορείς να ετοιμάσεις πανεύκολα νοστιμιές στο λεπτό, που και την τελευταία στιγμή σε βγάζουν από την δύσκολη θέση. Στο παρελθόν έχουμε δοκιμάσει διάφορες εκδοχές του αλλά αυτή την φορά επιλέξαμε δύο νέες και συγκεκριμένα το μείγμα για τυρόψωμο, και το μείγμα για brownies.

Το Flora Soft μας έκανε εντύπωση καθώς είναι με έξτρα βούτυρο, και σίγουρα είναι ένα προϊόν που θα τύχει να χρειαστούμε στην κουζίνα μας. Αν και προσπαθούμε να αποφεύγουμε την κατανάλωση, το γεγονός ότι είναι με έξτρα βούτυρο όμως είναι παραπάνω από θετικό.

Τον  Ελληνικό καφέ αν και τον επιλέγουμε σε εξαιρετικές περιπτώσεις δεν λείπει όμως ποτέ από το σπίτι μας γι' αυτό είπαμε να δοκιμάσουμε τον αρχοντικό με την αυθεντικότητα του γνήσιου Λουμίδη Παπαγάλου.

Σαν λάτρεις της σοκολάτας δεν δυσκολευτήκαμε πολύ γι' αυτή την επιλογή. Αναφερόμαστε φυσικά στην Crunch κλασική γάλακτος που αν και την έχουμε δοκιμάσει και στο παρελθόν μας αρέσει πολύ, αλλά και η νέα της εκδοχή με #biskoto μας εντυπωσίασε γλυκά.


Το νέο ενισχυτικό άρωμα ρούχων Unstoppables της Lenor μας τράβηξε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή καθώς δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Αυτές οι αρωματικές πέρλες χρησιμοποιούνται στην πλύση μαζί με το απορρυπαντικό και το μαλακτικό όπως συνήθως, και πραγματικά δίνουν ένα απίστευτο άρωμα στα ρούχα που διαρκεί και που μας άφησε έκπληκτες. Θα το περιγράφαμε με λίγα λόγια ως το άρωμα των ρούχων, σαν αυτό που φοράμε για τις εξόδους μας, και αν και φαίνεται περιττό πραγματικά κάνει την διαφορά. Υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές ανάλογα τις προτιμήσεις μας και συγκεκριμένα εμείς επιλέξαμε το Lavish και το Bliss.

Ένα προϊόν που επιλέξαμε καθαρά από περιέργεια είναι το Perrier Slim με Lime. Δεν θα σταθούμε περισσότερο σε αυτό καθώς δεν μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα, και αυτό γιατί το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό δεν είναι στις προτιμήσεις μας.

Τέλος, αυτή την φορά έχει την τιμητική της και η σκυλίτσα μας καθώς το Zampple πάντα φροντίζει και για τους τετράποδους φίλους μας. Σαν πιστές σκυλομάνες επιλέξαμε για την μικρή μας πριγκίπισσα την υγρή τροφή My dos is... της Purina One, και συγκεκριμένα το Adult για ενήλικους σκύλους και το Food Lover για τους καλοφαγάδες αντίστοιχα.

Ένας ακόμα μήνας στο Zampple με αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα για δοκιμή.
Πως σου φαίνονται τα προϊόντα που επιλέξαμε για το μήνα Νοέμβριο;
Εσύ είσαι Zamppler; Μην ξεχάσεις να μας πεις τι προϊόντα επέλεξες...

*Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά εδώ για περισσότερες πληροφορίες αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple.


Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου