Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

27.10.16

Zampple Haul | October 2016


Το  Zampple ξέρεις πως είναι  η αγαπημένη μας συνήθεια του μήνα, και καθώς ο Οκτώβριος φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του ήρθε η στιγμή για το καθιερωμένο μας Zampple Haul.
Κλείσαμε λοιπόν το ραντεβού μας, επισκεφθήκαμε το κατάστημα, και στο σημερινό ποστ ήρθε ή ώρα να σου δείξουμε τις επιλογές μας γι' αυτό το μήνα.
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple και δεν έχεις ιδέα για τι μιλάμε, ρίξε πρώτα μια ματιά στο αναλυτικό ποστ που έχουμε κάνει εδώ για να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι.


Θα ξεκινήσουμε με τα προϊόντα ομορφιάς που είναι ίσως αυτά που μας ενδιαφέρουν περισσότερο καθώς είναι όπως καταλαβαίνεις το στοιχείο μας.

Πρώτη εντύπωση μας έκανε κατευθείαν το νέο Dry Shampoo της σειράς Elvive Extraordinary Δράση Αργίλου από L'Oreal Paris. Στην ουσία είναι ένα ξηρό σαμπουάν που αναζωογονεί, φρεσκάρει και κάνει ανάλαφρες τις ρίζες δίνοντας όγκο και απορροφά την λιπαρότητα. Στη σύνθεση του υπάρχει η καθαριστική δύναμη από 3 είδη αργίλων γεγονός που όπως καταλαβαίνεις μας εντυπωσίασε, όποτε χωρίς δεύτερη σκέψη το επιλέξαμε και ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε καθώς πρόκειται για ένα νέο προϊόν. 

Τα αφρόλουτρα της Lux αποτελούν σταθερή και αγαπημένη αξία για το μπάνιο μας, για την απαλότητα, το μοναδικό άρωμα αλλά και την υπέροχη συσκευασία με αντλία που έχουν. Τα συγκεκριμένα τα δοκιμάσαμε το προηγούμενο μήνα και μας εξέπληξαν ευχάριστα, οπότε και αυτή την φορά είπαμε να επιλέξαμε μια διαφορετική εκδοχή του, και συγκεκριμένα το Soft Touch με λουλουδάτες νότες και άρωμα γαλλικού ρόδου, ροζ ντάλιας, κόκκινων φρούτων & κεχριμπαριού.

Επίσης επιλέξαμε το Wash & Go 2σε1 Sport που πρόκειται για σαμπουάν & conditioner μαζί ιδανικό για συχνή χρήση, ενώ αναζωογονεί τα μαλλιά και χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας λόγο της μενθόλης που περιέχει. Γενικώς τα συγκεκριμένα σαμπουάν αποτελούν κλασική αξία για εμάς και με την ευκαιρία είπαμε να το ξαναθυμηθούμε.


Συνεχίζουμε αναφορικά με τα είδη για το σπίτι και τα τρόφιμα, που ενώ μπορεί να είναι λιγότερο ενδιαφέροντα είναι όμως εξίσου χρήσιμα.
Όπως καταλαβαίνεις το αλεύρι και τα μακαρόνια δεν λείπουν από σχεδόν κανένα σπίτι έτσι και στο δικό μας πάντα υπάρχουν στο ντουλάπι μας. Σκεπτόμενες αυτό επιλέξαμε το αλεύρι βρώμης ολικής άλεσης από Μύλοι Αγίου Γεωργίου, και ένα πακέτο σπαγγέτι από Μακβελ που αν και δεν γνωρίζουμε την συγκεκριμένη εταιρεία αξίζει να αναφέρουμε πως είναι Ελληνική και πρόκειται για την Μακαρονοποιία Βορείου Ελλάδος. Ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε στις μαγειρικές δημιουργίες μας.

Τέλος, σαν γνωστές γλυκατζούδες δεν γινόταν να μην φύγουμε και με δύο σοκολάτες. Η σοκολάτα υγείας με φρούτα του δάσους της σειράς φρούτων γεύσεις από Παυλίδη, καθώς και η χειροποίητη σοκολάτα γάλακτος με καφέ από Sotiria Aroni, μας τράβηξαν το ενδιαφέρον λόγο των ξεχωριστών γεύσεων τους αλλά τελικά δεν μας εντυπωσίασαν όσο περιμέναμε.

Ένας ακόμα μήνας στο Zampple με αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα για δοκιμή.
Πως σου φαίνονται τα προϊόντα που επιλέξαμε για το μήνα Οκτώβριο;
Εσύ είσαι Zamppler; Μην ξεχάσεις να μας πεις τι προϊόντα επέλεξες...

*Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά εδώ για περισσότερες πληροφορίες αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple.

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου