Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

31.10.16

Fall 2016 Collection #EssieLove


Φθινόπωρο, μία λέξη, μία εποχή που θα μπορούσαμε να μιλάμε ώρες ατελείωτες και να γεμίζαμε ολόκληρες παραγράφους γι΄αυτή, διότι αναμφισβήτητα είναι από τις αγαπημένες μας.
Ξέρεις είναι αυτά τα μοναδικά χρώματα που παίρνει η φύση ακριβώς αυτή την εποχή, που μας μαγεύουν παράφορα. Τα φύλλα των δέντρων πέφτουν με αυτό το μοναδικό χρυσαφένιο πορτοκαλί χρώμα που παίρνουν, ο ουρανός γίνεται πιο μουντός με τα γκρι σύννεφα να θυμίζουν πούπουλο αλλά παραμένει ακόμα γαλάζιος, ενώ η πρώτη βροχή κάνει την άφιξη της. Ένας συνδυασμός που κάθε φορά ερωτευόμαστε όλο και πιο πολύ.
Η φύση σε όλο το μεγαλείο της ομορφιάς της.
'Έχοντας κάνει πλέον αισθητή την παρουσία του, η Essie με την νέα Fall 2016 Collection φέρνει στα νύχια μας το Φθινόπωρο και μαζί όσα παραπάνω σου περιγράψαμε. Μια συλλογή που δεν γίνεται να μην ξεχωρίσεις, και αν ακόμα βρίσκεις το Φθινόπωρο απλά βαρετό σίγουρα θα σε κάνει να το δεις με άλλο μάτι.


Η Fall 2016 Collection της Essie είναι εμπνευσμένη από την πανδαισία των Φθινοπωρινών χρωμάτων που δημιουργούν μια μοναδική παλέτα αποχρώσεων για το μανικιούρ μας.
Ενώ έχει επιρροή από την μαγευτική Ιαπωνία και τις στιγμές ηρεμίας στους ζεν κήπους της πρωτεύουσας του Τόκιο, και μας μετατρέπει σε σύγχρονες γκέισες.
Η νέα συλλογή αποτελείται από 6 βερνίκια νυχιών σε νέες αποχρώσεις που θυμίζουν χωρίς δεύτερη σκέψη Φθινόπωρο. Μια συλλογή που όλες οι αποχρώσεις χωρίς καμία εξαίρεση είναι απλά πανέμορφες, και η κάθε μία είναι μοναδική. Αποχρώσεις που πραγματικά σε αυτή την συλλογή μας είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε κάποια, καθώς η κάθε μία είναι πιο υπέροχη από τη άλλη.
Ποικιλία χρωμάτων για κάθε γούστο καθώς θα βρεις από τις πιο ανοιχτές και μουντές αποχρώσεις μέχρι τις πιο ζωηρές και έντονες, ενώ περιττό να σου πούμε πως οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι πολλοί.


Στη συνέχεια, η μοναδική ποιότητα των βερνικιών της Essie και στη νέα συλλογή είναι άξια αναφοράς, και όπως κάθε φορά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Είναι κάτι που έχουμε αναφέρει πολλές φορές, δεν πρέπει όμως να παραλείψουμε για όσες τώρα ανακαλύπτουν την Essie.
Η σύσταση των βερνικιών είναι μοναδική καθώς δύο στρώσεις βερνικιού είναι αρκετές για πλήρη κάλυψη χρώματος. Ενώ έχουν υπέροχη εφαρμογή με το ιδανικό πινελάκι για την τοποθέτηση. Στεγνώνουν επίσης αρκετά γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις πολύ ώρα, ενώ η διάρκεια τους κυμαίνεται γύρω στις 4-5 ημέρες. Πάντα όμως μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς απαραίτητα ένα base coat στην αρχή για προστασία, και ένα top coat στο τέλος για να κλειδώσεις το αποτέλεσμα και να δώσεις λάμψη.


Οι αποχρώσεις από αριστερά προς δεξιά: Playing Koi, Maki me happy, Kimono-Over, Now and Zen, Udon know me, Go go geisha.

Το Playing Koi είναι είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πορτοκαλί σχεδόν κεραμιδί θα λέγαμε, ακριβώς το χρώμα των φύλλων που πέφτουν από τα φυλλοβόλα δέντρα.
Το Maki me happy είναι ένα σκούρο κόκκινο που πάντα τραβάει τα βλέμματα και εντυπωσιάζει.  Με λίγα λόγια θα λέγαμε είναι το κόκκινο που αποτελεί σταθερή αξία αλλά στην πιο Φθινοπωρινή εκδοχή του.
Το Kimono-Over είναι ένα σκούρο δαμασκηνί ιδανικό αν τολμάς ως τα άκρα.
Το Now and Zen είναι ένα μουντό ψυχρό γκρι σαν τα πουπουλένια σύννεφα του ουρανού.
Το Udon know me είναι ένα μυστηριώδες γαλάζιο, μόνο που εδώ το έντονο γαλάζιο του Καλοκαιριού μας αποχαιρετά και παίρνει την πιο μουντή πλευρά του.
Το Go go geisha είναι ένα απαλό ροζ που προσδίδει τρυφεράδα και γλυκύτητα για ένα σικάτο μανικιούρ όλο κομψότητα.


Fall 2016 Collection είναι διαθέσιμη επίσης και σε essiegel ενώ θα την βρεις σε επιλεγμένα κομμωτήρια, σπα και σαλόνια ομορφιάς.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Essie θα βρεις στο www.essie.gr και στη σελίδα της στο Facebook. Μοιράσου τις Essie δημιουργίες σου χρησιμοποιώντας το hashtag #EssieLove στα social media.

Πως σου φαίνεται η Fall 2016 Collection της Essie;
Μήπως έχεις μπει ήδη σε Φθινοπωρινό mood; Αλήθεια εσύ ποια απόχρωση ξεχώρισες beauty;

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
*PR Samples. Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου