Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

24.10.16

Bridget Jones's Baby Movie


Μέτα από 15 χρόνια που μας πρωτοσυστήθηκε στο ημερολόγιο της, η Μπρίτζετ Τζόουνς επιστρέφει για όλες εμάς που μεγαλώσαμε μαζί της και μας μεταδίδει άπλετο γέλιο. Έχοντας κάνει πριν λίγο καιρό πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες «Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς», ήρθε η στιγμή να σου μεταφέρουμε τις εντυπώσεις που μας άφησε.


BRIDGET JONES'S BABY (2016)
Ελληνικός Τίτλος: Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς
Παραγωγή: Βρετανία, ΗΠΑ
Είδος: Κωμωδία, Ρομαντική
Σκηνοθεσία: Sharon Maguire
Σενάριο: Helen Fielding, Dan Mazer, Emma Thompson
Ηθοποιοί: Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey, Emma Thompson, Jim Broadbent, Gemma Jones
Διάρκεια: 123' λεπτά
Πρεμιέρα: 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Οι περιπέτειες της Μπρίτζετ Τζόουνς συνεχίζονται ακάθεκτες, καθώς μπαίνει αισίως στα 40 και το όνειρο της να γίνει μάνα επιτέλους παίρνει σάρκα κι οστά. Ο νέος διεκδικητής της καρδιάς της είναι ο Τζακ, με τον οποίο εκείνη ενθουσιάζεται μετά τον χωρισμό της από τον Μαρκ. Όταν η Μπρίτζετ διαπιστώσει πως έχει μείνει έγκυος, θα συνειδητοποιήσει ότι δεν ξέρει ποιος από τους δύο άντρες της ζωής της είναι ο πατέρας, καθώς έχει μεσολαβήσει και μια αναπάντεχη συνάντηση με τον Μαρκ.




ΚΡΙΤΙΚΗ
 Στη ταινία βλέπουμε την Μπρίτζετ να διανύει τα 40 χρόνια της, και έχοντας πλέον μεγαλώσει βρίσκεται σε μια καλή στιγμή στη καριέρα της, με τα προσωπικά της όμως ακόμα να την απασχολούν. Γεγονός θα λέγαμε αναμενόμενο για την Μπρίτζετ και που σίγουρα περιμέναμε να δούμε και σε αυτή την ταινία.
Στην απόγνωση της σε ένα μουσικό φεστιβάλ θα γνωρίσει τον Τζακ που την διεκδικεί παράφορα. Λίγες μέρες όμως μετά θα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση με τον αξεπέραστο Μαρκ Ντάρσι. Όντας αδέξια διαπιστώνει απρόβλεπτα πως είναι έγκυος, και μην γνωρίζοντας ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει, μια διασκεδαστική περιπέτεια ξεκινάει για τους τρεις τους και την προετοιμασία για την γέννηση του παιδιού.

Στη νέα ταινία στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Ρενέ Ζελβέγκερ στο ρόλο της Μπρίτζετ Τζόουνς που την έχουμε συνηθίσει κρατάει γερά τα ηνία, αν και αναμενόμενος ο χαρακτήρας της καταφέρνει να είναι απολαυστική και όσο αδέξια πρέπει. Ο Κόλιν Φερθ στο ρόλο του Μαρκ Ντάρσι όπως πάντα και εδώ γοητευτικός, κομψός, ένας ρόλος που του ταιριάζει γάντι, ενώ ο Πάτρικ Ντέμπσι στο ρόλο του Μαρκ φέρνει νέο πνεύμα και αέρα στη ταινία, και την ανανέωση που χρειάζεται. 

 Αν και καθόλου πρωτότυπο σε σχέση με τις προηγούμενες ταινίες, το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς στηρίζεται σε μια είδη έτοιμη συνταγή, αλλά καταφέρνει να μας διασκεδάσει ακόμα περισσότερο. Συνδυάζοντας μοναδικά ρομαντισμό, αγωνία, ατελείωτο χιούμορ, το κωμικό στοιχείο, και μας χαρίζει αξέχαστες ατάκες, ξεκαρδιστικά σκηνικά δίχως να βαρεθούμε καθόλου.
Το τέλος επίσης μας δικαίωσε αφήνοντας μας μια ρομαντική γλύκα, προετοιμάζοντας μας ίσως και για μια ενδεχόμενη συνέχεια αυτής.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

Η ταινία είναι βασισμένη στον ομώνυμο χαρακτήρα από τα βιβλία της Helen Fielding.
Περισσότερες πληροφορίες και αποκλειστικό υλικό θα βρεις στο επίσημο site της ταινίας www.bridgetjonesmovie.com και στη σελίδα στο Facebook.

Αν έχεις δει την ταινία μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας τις σκέψεις και τις εντυπώσεις σου...

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Είναι η προσωπική μας κριτική και γνώμη για την ταινία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου