Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

30.9.16

Creative Play #CND


Δεν ξέρουμε για σένα αλλά εμείς στο μανικιούρ μας αναζητάμε πάντα αυτό το κάτι, το διαφορετικό, το πρωτοποριακό, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα όρια, και που κάνει τα νύχια μας να ξεχωρίζουν και να εντυπωσιάζουν. Αλλά επειδή τα θέλουμε και όλα δικά μας, θέλουμε να το πετυχαίνουμε εύκολα και γρήγορα, χωρίς πολλά-πολλά και χρονοβόρες διαδικασίες.
Η νέα σειρά βερνικιών Creative Play της CND είναι ο απολυτός σύμμαχος μας για να πετύχουμε ακριβώς αυτό με μία κίνηση στο σπίτι μας.


Το ξεχωριστό με τη νέα σειρά βερνικιών Creative Play της CND είναι πως μπορείς εύκολα να πετύχεις στο μανικιούρ σου το τελείωμα που επιθυμείς, επιλέγοντας ανάμεσα σε 10 διαφορετικά φινιρίσματα όπως Cream, Metallic, Pearl, Satin, Shimmer, Holographic Glitter, Multi-Color Glitter, Micro Glitter, Metallic Glitter, Transformer. Ενώ η σειρά περιλαμβάνει 80 αποχρώσεις ώστε να βρεις ακριβώς αυτή που προτιμάς ανάλογα την αισθητική και την διάθεση σου, ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων που συνεχώς θα προστίθενται νέα.  


Με άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση δεν σου κρύβουμε πως η νέα σειρά μας εντυπωσίασε για τα πολλά και διαφορετικά φινιρίσματα που προσφέρει κλέβοντας τις εντυπώσεις ως τα άκρα. Ενώ αν είσαι τολμηρή, μπορείς εύκολα  να δημιουργήσεις ακόμα πιο παιχνιδιάρικους συνδυασμούς χρησιμοποιώντας περισσότερες από μία αποχρώσεις στο μανικιούρ σου. 


Δύο αποχρώσεις που ξεχωρίσαμε από την νέα σειρά είναι το Tutu to be or not be, ένα περλέ ανοιχτό ροζ ιδανικό για ένα κομψό αλλά εντυπωσιακό μανικιούρ. Μπορεί εξίσου να συνδυαστεί άψογα και με άλλες αποχρώσεις. Ενώ το Orchid you not είναι εκείνο το ανεπανάληπτο κρεμώδες μωβ που αγαπάμε, και που ακόμα και μόνο του προκαλεί αίσθηση. 


Σε αυτό το σημείο πρέπει να σου αναφέρουμε πως έχουν άψογη σύσταση, βολικό πινελάκι με περίπου 400 λεπτές τριχούλες για εύκολη εφαρμογή, και εξαιρετική απόδοση χρώματος με δύο στρώσεις βερνικιού να είναι υπερ-αρκετές. Ενώ τα νέα βερνίκια Creative Play προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα μανικιούρ με Base Coat (βάση), Nail Lacquer (χρώμα) και Top Coat (τοπ) για ένα άψογο αποτέλεσμα. 


Επίσης δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα καθώς τα βερνίκια Creative Play της CND είναι 7-Free  όπως και τα υπόλοιπα της εταιρείας δηλ. είναι απαλλαγμένα από 7 βλαβερά συστατικά και δεν περιέχουν toluene, camphor, formaldehyde, phthalates (DBP), formaldehyde resin, xylene, methyl ethyl ketone (MEK).


Τα βερνίκια όπως και όλα τα προϊόντα της CND μπορείς να τα βρεις μέσω της Creative Group, που είναι και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο www.creativegroup.gr και στη σελίδα τους στο Facebook. Ενώ τα νέα βερνίκια Creative Play θα τα βρεις εδώ.


Είσαι έτοιμη να δώσεις παιχνιδιάρικη διάθεση στο μανικιούρ σου με τα νέα βερνίκια Creative Play της CND;
Μην ξεχάσεις να μας πεις πως σου φαίνονται αλλά και ποια απόχρωση ξεχώρισες...

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
*PR Samples. Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

2 σχόλια:

  1. Υπεροχα βερνικια!!! Οροτιμω αποχρωσεις ροζ φουξια μοβ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΟΥΞΙΑ ΜΠΛΕ !!!!!!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή