Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

24.9.16

Ένα κουτί έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους | Pet World Box


Αν σου αρέσουν οι εκπλήξεις και έχεις μια ιδιαίτερη αδυναμία στο κατοικίδιο σου, τότε σίγουρα η σημερινή ανάρτηση σε ενδιαφέρει καθώς ανακαλύψαμε κάτι πολύ διαφορετικό και αναφερόμαστε στο Pet World Box.
Συγκεκριμένα είμαστε περήφανοι γονείς ενός γάτου και μιας σκυλίτσας που αναμφίβολα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά και την ζωή μας. Ενώ οι στιγμές και η αγάπη που μπορείς να λάβεις από αυτά δίχως να σου ζητήσουν τίποτα είναι πραγματικά ανεκτίμητη.
Το Pet World Box πρόκειται για ένα συνδρομητικό κουτί για τους μικρούς μας φίλους που όμως δεν είναι μόνο έκπληξη για εκείνους αλλά και για εμάς με τις φοβερές αντιδράσεις που βιώσαμε ανοίγοντας το παρέα με το κατοικίδιο μας.

Η ιδέα του συνδρομητικού κουτιού έχει έρθει δυναμικά το τελευταίο διάστημα αλλά το Pet World Box είναι το πρώτο για κατοικίδια ζώα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα κουτί και σύμφωνα με το προφίλ του κατοικίδιου σου, το είδος, το φύλο, τα κιλά αλλά και άλλα χαρακτηριστικά, περιέχει καινοτόμα προϊόντα κατοικίδιων, παιχνίδια, είδη περιποίησης, αξεσουάρ, εκπτωτικά κουπόνια, λιχουδιές και τροφές είτε σε κανονικές ή δειγματικές συσκευασίες. Με αποτέλεσμα να είναι ένα παιχνίδι έκπληξης καθώς δεν γνωρίζεις τι μπορεί να περιέχει από πριν με πρωταγωνιστή όμως το κατοικίδιο μας.


Η ιδέα του όπως καταλαβαίνεις μας ενθουσίασε και αυτή την φορά επιλέξαμε να δοκιμάσουμε το Pet World Box για σκύλο. Αξίζει να σημειωθεί το πόσο προσεγμένα έφτασε στα χέρια μας, σε ένα πανέμορφο μπλε κουτί αρκετά ανθεκτικό καθώς είναι από σκληρό χαρτόνι. Επίσης η λεπτομέρεια που έχουν βάλει για την δημιουργία του φαίνεται από το άνοιγμα και μόνο του κουτιού, καθώς καλωσορίζει το κατοικίδιο μας με το όνομα του γεγονός που κάνει την διαφορά.
Το κουτί μας περιελάμβανε συνολικά 11 προϊόντα + κάποια εκπτωτικά κουπόνια και πάμε να δούμε αναλυτικά τι περιείχε μέσα.


Θα ξεκινήσουμε από τις λιχουδιές που φυσικά τίμησε δεόντως η Λούνα μας. Τα Crunchy Bites της Arden Grange, είναι τραγανά μπισκότα με σολομό και ρύζι, υποαλλεργικά καθώς δεν περιέχουν γλουτένη σιταρών, γαλακτοκομικά, μοσχάρι, σόγια. Χωρίς τεχνητές χρωστικές ουσίες, αρώματα ή συντηρητικά.
Στη συνέχεια περιείχε ακόμα δύο λιχουδιές On the Go! από την Pet Interest και συγκεκριμένα λουκάνικα βοδινού και μπουκιές τόνου που είναι ιδανικά για επιβράβευση. Με τα συγκεκριμένα η Λούνα μας ξετρελάθηκε.
Το Trainer Snack Roller Pop της Trixie μας κίνησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον γιατί είναι υγρή λιχουδιά σε μορφή roll-on που κάτι τέτοιο δεν έχουμε ξαναδεί. Είναι ιδανικό για εκπαίδευση καθώς είναι πολύ εύκολο στη χρήση του, και ουσιαστικά επειδή είναι σε τέτοια μορφή μπορεί το σκυλάκι μας εύκολα απλά να το γλείψει.
Το λάδι σολομού είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα απαραίτητο για την υγεία και το τρίχωμα του σκύλου και μας το είχε συστήσει η κτηνίατρος μας. Το Ω3 Plus Λάδι Σολομού της Landmark είναι ένα προϊόν που έχουμε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και χαρήκαμε που το βρήκαμε μέσα στο κουτί καθώς τα οφέλη του είναι πολλά για την Λούνα μας.
Κλείνοντας με το κομμάτι της διατροφής το κουτί περιείχε ακόμα ένα δείγμα της ξηράς τροφής Natural Adult Lamb και μια κονσέρβα The Real Grain Free Wet Food for Dogs της Naturea με υψηλό ποσοστό σε φυσικά συστατικά, που σίγουρα η Λούνα μας θα απολαύσει σε κάποιο πλήρες γεύμα της.


To Pet World Box εκτός από τροφές και λιχουδιές περιείχε και πολύ χρήσιμα αξεσουάρ για το κατοικίδιο μας. Συγκεκριμένα ένα μπουκάλι νερού που έχει ενσωματωμένο το μπολάκι από την Trixie, ιδανικό για τα ταξίδια ή για να το έχουμε μαζί μας ώστε να μπορεί να πιει νερό η Λούνα μας όποτε χρειαστεί.
Ένα ολοκληρωμένο Dental Care Set επίσης της Trixie με οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμα κατάλληλα για σκυλάκια. Γιατί η στοματική υγεία είναι απαραίτητη και για εκείνα, και δεν πρέπει να την παραμελούμε.
Ένα Bag Dispenser της Pet Interest, που είναι μια πολύ χρήσιμη θήκη για σακουλάκια απορριμάτων για τις ακαθαρσίες του σκύλου μας όταν βγαίνουμε βόλτα. Γιατί η καθαριότητα επιβάλετε για το περιβάλλον μας, και πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γιατί μπορούμε να τo έχουμε παντού μαζί μας αφού τοποθετείται στο λουρί του σκύλου μας. 
Τέλος, περιείχε ένα Crazy Monster επίσης της Pet Interest, δηλαδή ένα πάνινο παιχνίδι τερατάκι με σχοινί και μασητικούς κόμπους, που ίσα πρόλαβε να γλυτώσει από τα δόντια της Λούνας μας για να το φωτογραφήσουμε για τις ανάγκες αυτής της ανάρτησης. Πραγματικά ξετρελάθηκε μαζί του αλλά και εμείς για την εξαιρετική ποιότητα του.

Κάτι που δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε είναι πως μας εντυπωσίασε και η ποσότητα των προϊόντων που περιείχε μέσα το Pet World Box, αλλά και η ποικιλία που προσφέρει καθώς περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά είδη.
Επίσης εκτός από το κουτί σκύλου διατίθεται και για γάτες αλλά και παπαγάλους, ώστε να επιλέξεις ανάλογα το κατοικίδιο σου, είναι περιορισμένης έκδοσης και κυκλοφορεί κάθε 3 μήνες.
Τέλος, η συνολική αξία των προϊόντων που περιέχει είναι αρκετά μεγαλύτερη από το κόστος του κουτιού.
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το κουτί είναι διαθέσιμο στο www.petworldbox.gr

Για πες μας εσύ έχεις κατοικίδιο; Πως σου φαίνεται η ιδέα του Pet World Box;
Μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας τις σκέψεις και τις εντυπώσεις σου...

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
*PR Sample. Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

1 σχόλιο:

  1. Εχω μια σκυλιτσα,πρωην αδεσποτακι,πρωην κακοποιημενο και αρρωστο.Τωρα ειναι μια ξανθια πριγκιπισσα.Σιγουρα θα ξετρελαινοταν με ολα αυτα.Με την οδοντοβουρτσα παλι δεν ειμαι καθολου σιγουρη...Παντως πολυ ωραιο το κουτι με τις πολλες λιχουδιες και το υπεροχο παιχνιδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή