Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

9.12.14

Apivita Bee Radiant Event



Την προηγούμενη εβδομάδα βρεθήκαμε στο μελίσσι της Apivita/The Apivita Experience Store στο Κολωνάκι. Και στο σημερινό ποστ σου μεταφέρουμε τα πιο φρέσκα beauty νέα από την αγαπημένη μας Apivita. Ενώ ελπίζουμε να σου μεταδώσουμε τις όμορφες και μοναδικές στιγμές που ζήσαμε εκεί μαζί με άλλες beauty φίλες.

Για το Apivita Experience Store δεν θα σου πούμε πολλά καθώς το έχουμε ξαναεπισκεφθεί στο παρελθόν. Ρίξε μια ματιά στο ποστ μας εδώ. Είναι ένας πανέμορφος χώρος, υπέροχα διακοσμημένος, ενώ μπορείς να βρεις όλα τα προϊόντα της Apivita, καθώς και πολύ συμφέρουσες προσφορές αλλά και πακέτα για δωράκια. Στο κατάστημα μπορείς να αφεθείς επίσης στα χέρια των ειδικών και να απολαύσεις πολλές χαλαρωτικές υπηρεσίες (φυσικό φαρμακείο, juicy bar, κομμωτήριο, σπα, βιβλιοθήκη).





Bee Ready - Bee Beauty - Bee Radiant
Στην παρουσίαση ενημερωθήκαμε για την νέα σειρά αντιγήρανσης και λάμψης Bee Radiant της Apivita. Στόχος η πρόληψη και η λείανση των ρυτίδων, η ενυδάτωση, και η πιο λαμπερή με φυσική λάμψη επιδερμίδα. Με την καινοτομία των βλαστοκύτταρων πορτοκαλιού που περιέχει, και το έγχυμα άγριου τριαντάφυλλου. Η σειρά αποτελείται από την κρέμα αντιγήρανσης και λάμψης (ανάμεσα σε ελαφριά και πλούσια υφή), και την κρέμα ματιών.
Ωστόσο εστιάσαμε στο ότι η λάμψη και η ομορφιά πηγάζει εκ των έσω. Έτσι για να είμαστε λαμπερές είναι σημαντικό να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας, να κάνουμε όμορφα πράγματα που μας αρέσουν, και να κάνουμε θετικές σκέψεις. Γι' αυτό κάθε πρωί όταν ξυπνάς beauty να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου το πόσο radiant είσαι.



Επίσης οι αγαπημένες μας μάσκες και απολεπιστικές κρέμες από την σειρά Face Masks & Scrubs (που αποτελούν σταθερή αξία στην  περιποίηση του προσώπου μας), πλέον έρχονται με νέες ανανεωμένες συσκευασίες. Πιο chic, βολικές και χρωματιστές που μας φτιάχνουν αμέσως την διάθεση.







Επίσης πρέπει να σου πούμε πως για πρώτη φορά απολαύσαμε σούπα από κολοκύθα και γιαούρτι, που περιττό είναι να αναφέρουμε το πόσο εντυπωσιαστήκαμε, και το πόσο ξεχωριστή 
και υπέροχη ήταν!




Ελπίζουμε με αυτό το ποστ να σου μεταδώσαμε τις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ομορφιάς που περάσαμε. Φύγαμε από την Apivita με τα πιο φρέσκα νέα, κάνοντας τις αγορές μας, 
και με νέα προϊόντα για δοκιμή.

Εσύ beauty έχεις δει την νέα σειρά Bee Radiant της Apivita;
Μην ξεχάσεις να μας πεις πως σου φαίνονται τα beauty news της Apivita.
Είσαι ενθουσιασμένη όσο κι εμείς;

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.

2 σχόλια:

  1. Τι ομορφες εικόνες!!!!
    Ζήλεψα το φαγητό βασικά!!! :D
    Μακάρι να ήμουν κι εγώ εκεί!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ ομορφες εικονες! αλλα και απο φαγητο , μια χαρα σας περιποιηθηκαν!η σουπα με την κολοκυθα φτιαχνεται συχνα στην Θεσσαλια και ειναι comfort food για τις χειμωνιατικες νυχτες(εχω 2 κολοκυθες στον καταψυκτη γιατα χριστουγεννα)!! με το glowbox Δεκεμβριου βρηκα δειγμα την κρεμας και θα την δοκιμασω πρωτη-πρωτη, απο μυρωδια παντως σκιζει! ειμαι δηλωμενη apivita's mask-addict , οποτε οι νεες συσκευασιες ειναι και ελκυστικες και θαυματουργες! καλες γιορτες να εχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή