Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

1.12.14

Erre Due Fall/Winter Collection 2014-15


Στο σημερινό ποστ υποδεχόμαστε το νέο μήνα με την νέα συλλογή μακιγιάζ της Erre Due για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014-15. Αν και άργησε λιγάκι να γίνει αυτή η ανάρτηση, είναι όμως η καταλληλότερη περίοδος (μιας και βρισκόμαστε στην καρδιά του Φθινοπώρου/Χειμώνα) για να υιοθετήσουμε τα νέα χρώματα στο μακιγιάζ μας. Τι μας περιμένει; Πρόσωπο γεμάτο φως, καθαρή βάση, μάτια εκφραστικά και χείλη που αιχμαλωτίζουν. Με χρώματα μοναδικά όπως η Erre Due ξέρει, τα όποια είναι φτιαγμένα τα όνειρα. Τα όνειρα ομορφιάς μας!
(R) u Mad for Fall beauty?


H Erre Due βάζει τις βάσεις στο μακιγιάζ μας. Γιατί για να φτιάξεις ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ,
θα πρέπει πρώτα να υπάρχει η σωστή βάση σε συνδυασμό με το καθαρό πρόσωπο. Δημιουργώντας έτσι τον ιδανικό καμβά.

Και από εκεί που λατρέψαμε και αγαπήσαμε τις BB Creams, έπειτα ήρθαν οι CC Creams στην καθημερινότητα μας. Και τώρα έρχεται να προστεθεί η Dynamin Do-All DD Cream της Erre Due.
Συνδυάζοντας όλα τα οφέλη και τις ιδιότητες μιας κρέμας μαζί με το αποτέλεσμα ενός Foundation. Με αντηλιακά φίλτρα SPF20 μας προστατεύει από τις ηλιακές ακτινοβολίες. Ενώ περιέχει εκχυλίσματα βατόμουρου και μωβ ορχιδέας, που είναι γνωστά για τις καταπραϋντικές ιδιότητες τους, και ενισχύουν την κυτταρική ανάπλαση απαλύνοντας μελλοντικά λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
Προσφέρει μέτρια προς πλήρη κάλυψη και καλύπτει πολύ καλά ατέλειες, κοκκινίλες, δυσχρωμίες, μικρά σπυράκια ή σημαδάκια. Δίνοντας ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και φρέσκο αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Η υφή της ελαφριά, απλώνεται εύκολα και γίνεται ένα με την επιδερμίδα χωρίς να την βαραίνει. Ενώ το τελείωμα της είναι ημι-ματ φυσικό χωρίς να είναι λιπαρή. 
Κυκλοφορεί σε 3 αποχρώσεις.

Από την άλλη το Lumitouch Primer, είναι μια βάση (ακα primer) για πριν το μακιγιάζ μας. Η υφή της λεπτόρευστη, απλώνεται αέρινα και προετοιμάζει κατάλληλα την επιδερμίδα για το Foundation.
Προσφέρει φρεσκάδα και διάρκεια στο μακιγιάζ ώστε να κρατήσει στις ανάγκες
της καθημερινότητας.
Ενώ η Eyeshadow Base είναι μια βάση για πριν τις σκιές, δημιουργώντας ένα τέλειο καμβά στα βλέφαρα. Με κρεμώδη υφή απλώνεται πανεύκολα με τα δάχτυλα, ενώ αναδεικνύει τα χρώματα των σκιών κάνοντας τα πιο έντονα με μεγαλύτερη διάρκεια. H απόχρωση της είναι ιδανική και για να την χρησιμοποιήσεις μόνη της, για ένα nude look και φωτεινό βλέμμα,


H νέες σκιές Color Artist Eyeshadow είναι σκιές σε μορφή μολυβιού. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι η 102, μια υπέροχη γκρι-καφέ (taupe) απόχρωση, τέλεια για φυσικό-γήινο μακιγιάζ. Η γιατί όχι και για ακόμα ένα πιο smoky look. Έχει έντονη χρωματική απόδοση και η χρήση της πανεύκολη. Την απλώνεις απλά με τα δάκτυλα εφαρμόζοντας κατευθείαν από το μολύβι, Στα βλέφαρα απλώνεται ομοιόμορφα, και μόλις στεγνώσει είναι αρκετά σταθερή.


Τα μολύβια ματιών της Erre Due αποτελούν σταθερή αξία για εμάς, καθώς είναι εξαιρετικής ποιότητας και αγαπημένα. Έχουν έντονη χρωματική απόδοση, γράφουν εύκολα, και είναι μαλακά με κρεμώδη βουτυρένια υφή. Μπορούν να δουλευτούν και να σβηστούν ομοιόμορφα και έχουν επίσης πολύ καλή διάρκεια. Το Luxury Waterproof Pencil Eye 21, είναι μια μπλε σκούρη απόχρωση, τέλεια για να τονίσεις το βλέμμα σου, και να βάλεις όσο χρώμα πρέπει τις Χειμωνιάτικες μέρες.
Το Silky Pencil Eye 100, είναι μια φανταστική χρυσή απόχρωση που λατρέψαμε. Κατάλληλη για να δώσεις λάμψη στο μακιγιάζ των ματιών σου. Ενώ είναι τέλειο για να το βάλεις στην εσωτερική γωνία και να κάνει την διαφορά.


Τα Liquid Mat Lipsticks είναι επίσης αγαπημένα και σου έχουμε μιλήσει γι'αυτά ουκ λίγες φορές. Η απόχρωση 119, μια τέλεια σκούρα μπορντό-μωβ απόχρωση του κρασιού, ήταν έρωτας με την πρώτη μάτια. Έχει έντονη χρωματική απόδοση, ματ τελείωμα και βελούδινο αποτέλεσμα στα χείλη. Σίγουρα όμως πρέπει να έχεις ενυδατωμένα καλά τα χείλη σου πρώτα.
Στο μακιγιάζ μας δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο, από μόνο του κάνει εντύπωση. Καθαρή βάση, διακριτικό eyeliner και λίγο από το υγρό κραγιόν και είμαστε έτοιμες.

Ενώ το Jumbo Twist Lip Colour 311, σε μια έντονη κόκκινη απόχρωση, είναι από αυτά τα μολύβια-κραγιόν που αγαπάμε. Πανεύκολο στη χρήση για τοποθέτηση κατευθείαν από την συσκευασία. Έχει έντονη χρωματική απόδοση, κρεμώδη υφή, ενυδατώνει τα χείλη και αφήνει ένα λαμπερό juicy αποτέλεσμα στα χείλη.


Επίσης αξίζει να αναφέρουμε και τα μολύβια χειλιών της Erre Due. Το Lasting Contour Lip 69 είναι μια ροζ-καφέ απόχρωση που ταιριάζει με πολλές αποχρώσεις κραγιόν. Σχηματίζει άψογα και με ακρίβεια το περίγραμμα των χειλιών, προσφέρει σταθερότητα και διάρκεια, και η χρωματική του απόδοση είναι έντονη.


Όπως πάντα για το τέλος αφήσαμε τα βερνίκια νυχιών στις πιο όμορφες αποχρώσεις της σεζόν.
Το Exclusive 254 Purple Rain είναι μια υπέροχη σκούρα μπορντό-μωβ απόχρωση, για εντυπωσιακό μανικιούρ. Ενώ για τις λιγότερο τολμηρές, το Last Minute 440 Pin Up είναι μια κουφετί ροζ απόχρωση ιδανική για πιο Classic & Chic μανικιούρ.
Μπορείς επίσης να τα συνδυάσεις μεταξύ τους και να δημιουργήσεις ένα πιο παιχνιδιάρικο μανικιούρ. H απόδοση τους εξαιρετική με δύο περάσματα, απλώνονται ομοιόμορφα στα νύχια, στεγνώνουν σχετικά γρήγορα, και η διάρκεια τους πολύ καλή με ένα top coat πάντα.

Πως σου φαίνεται beauty η νέα συλλογή μακιγιάζ της Erre Due για το Φθινόπωρο/Χειμώνα;
Μην ξεχάσεις να μας πεις τι ξεχώρισες ή αν έχεις δοκιμάσει κάτι.

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. 
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

2 σχόλια:

  1. ομορφα χρωματα απο μια ομορφη εταιρεια!!!! εμεις λατρεψαμε την dd http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/2014/11/erre-due-dd-cream.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα jumbo twist lip color είναι πολύ ωραία! Ωραίες αποχρώσεις και πολύ ενυδατικά! Και τα βερνίκια φυσικά είναι υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή