Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

13.12.14

H&M Home


H συλλογή H&M Home ήρθε επιτέλους και στην Αθήνα, και η Η&Μ το γιόρτασε με ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι λανσαρίσματος που πραγματοποιήθηκε στις 11/12 στο κατάστημα H&M Πειραιά (Βασιλέως Γεωργίου 2). Ενώ η συλλογή Η&Μ Home βρίσκεται 
στον 3ο όροφο του καταστήματος.

Η Η&Μ είναι από τις αγαπημένες μας εταιρείες ρουχισμού εδώ και χρόνια, και χαρήκαμε ιδιαίτερα με την συλλογή Η&Μ Home. Φυσικά το Sisters Beaute δεν θα μπορούσε να λείπει.
Στο σημερινό ποστ λοιπόν θα δείτε πολλές φωτογραφίες από την συλλογή H&M Home, κομμάτια που ξεχωρίσαμε, καθώς και τις μοναδικές στιγμές από το Η&Μ event.

Πρέπει να σου πούμε πως αγαπήσαμε την συλλογή Η&Μ Ηοme και εντυπωσιαστήκαμε. Καθώς μπορείς να βρεις υπέροχα και καλόγουστα διακοσμητικά και είδη για το σπίτι μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων, αξεσουάρ, διακοσμητικών και υφασμάτων, σε αρκετά προσιτές τιμές. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως μπορεί να μετατραπεί ένας χώρος με την κατάλληλη διακόσμηση.
Ενώ η συλλογή Η&Μ Home καλύπτει όλα τα είδη διακόσμησης για να βρεις αυτό που ακριβώς σου ταιριάζει. Από ένα πιο κλασικό-chic στυλ, με μίνιμαλ πινελιές, με πολυτελείς-luxury λεπτομέρειες ή και με πιο rock στοιχεία. Επίσης μας άρεσε που το τμήμα ήταν χωρισμένο ξεχωριστά για το καθιστικό, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και κουζίνα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Σίσσυ Φειδά που μας έδωσε συμβουλές διακόσμησης και τις Χριστουγεννιάτικες προτάσεις της.

ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΣΥΛΛΟΓΗ









KOYZINA






ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ







ΜΠΑΝΙΟ





ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ







Η Σίσσυ Φειδά μας έδωσε τις συμβουλές της για την διακόσμηση, και τις Χριστουγεννιάτικες προτάσεις της. Μας είπε να μην φοβόμαστε να κάνουμε διάφορους συνδυασμούς συνθέτωντας ξεχωριστά στυλ. Ταιριάζοντας διαφορετικές υφές, υφάσματα, διακοσμητικά και μαξιλάρια. Μπορούμε το ίδιο εύκολα να ταιριάξουμε το ασημί με το χάλκινο και το χρυσό, για μια πολυτελή-luxury και γιορτινή νότα. Και να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα κόκκινο και πράσινο των γιορτών.
Ενώ είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως μπορεί να μετατραπεί ένας χώρος με τα κατάλληλα αντικείμενα και διακοσμητικά. Επίσης αν κάτι έχουμε βαρεθεί σε ένα χώρο, μπορεί να φανεί εξίσου χρήσιμο σε κάποιο άλλο μέρος του σπιτιού, αλλάζοντας τελείως την αισθητική του.




Εμείς εντυπωσιαστήκαμε με την νέα συλλογή H&M Home. Εσένα πως σου φαίνεται;
Μην ξεχάσεις να μας πεις τις εντυπώσεις σου.

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.

3 σχόλια:

  1. Εντάξει και τα θέλεις όλαααα!!! Πόσο όμορφα όλα..πρέπει να περάσατε υπέροχα!
    Φιλιά...Ζωή
    http://zoiloves.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα θελω ολα! αντε να ανοιξουν ενα H&M home στην Λαρισα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Can't get enough of H&M! Φτιάχνω το φοιτητικό μου σπίτι και πραγματικά έχει υπέροχα πραγματάκια! Ωραίο post κορίτσια και καλά ψώνια!!!! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή