Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

18.12.14

Περιποίηση στα άκρα | Le Day Spa



Κάποια στιγμή όλες έχουμε νιώσει την ανάγκη για μια έξτρα δόση περιποίησης και χαλάρωσης στην καθημερινότητα μας. Ειδικά τώρα τις γιορτές είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου. Έτσι κι εμείς λοιπόν. Την περασμένη εβδομάδα επισκεφθήκαμε το Le Day Spa, ένα σπα ομορφιάς που ανακαλύψαμε πρόσφατα. Κι επειδή οι όμορφες δουλειές πρέπει να μεταδίδονται, στο σημερινό ποστ σου μιλάμε για την μοναδική εμπειρία που είχαμε στο Le Day Spa.


Καταρχήν αυτό που μας έκανε εντύπωση από το πρώτο λεπτό στο Le Day Spa, και αυτό που θα αντικρίσει κανείς μόλις μπει, είναι η πανέμορφη αισθητική και διακόσμηση που έχει το σπα.  Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες είναι ένας υπέροχος χώρος σε χρώματα του μαύρου με ξύλινες λεπτομέρειες, που προσδίδουν αμέσως κομψότητα με μια δόση luxury πολυτέλειας.
Στo Le Day Spa δεν θα δεις το συνηθισμένο μωβ-ροζ που βλέπουμε κυρίως στα σπα, κι αυτό κάνει την διαφορά.





Εμείς αφεθήκαμε στα χέρια των ειδικών (της Ρούλας και της Σούλας) που περιποιήθηκαν τα άκρα μας κάνοντας μανικιούρ-πεντικιούρ. Περιττό να σου πούμε πόσο άκρως χαλαρωτική εμπειρία είναι. Ενώ τα κορίτσια κάνουν εξαιρετική δουλειά, και περιποιήθηκαν τα νύχια μας με το καλύτερο τρόπο.
Στο Le Day Spa θα βρεις τα απλά βερνίκια της Essie που εμείς επιλέξαμε, αλλά μπορείς ακόμα να κάνεις και ημιμόνιμο μανικιούρ με τα Essie Gel και τα CND Shellac. Ενώ έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλές αποχρώσεις για να κάνεις στο μανικιούρ και στο πεντικιούρ σου.




Η Δέσποινα επέλεξε ένα φωτεινό κόκκινο με μια glitter γιορτινή πινελιά στα νύχια της, και η Σοφία το αγαπημένο της σκούρο μωβ με ασημί και λεοπάρ λεπτομέρειες. Το αποτέλεσμα ήταν απλά υπέροχο ενώ τα κορίτσια θα σου κάνουν στα νύχια ότι σχέδιο επιθυμείς.




 Ότι να σου πούμε για το πεντικιούρ θα είναι λίγο. Η ξεκούραση και η χαλάρωση που νιώθεις συνθέτουν την πιο μοναδική εμπειρία. Όσο τα κορίτσια περιποιόντουσαν τα πόδια μας στην πολυθρόνα του πεντικιούρ, απολαύσαμε υδρομασάζ στα πόδια και μασάζ στη πλάτη μαζί με τον αγαπημένο μας γαλλικό καφέ.

Η Δέσποινα για το πεντικιούρ της επέλεξε ένα κομψό γαλλικό, και η Σοφία συνδύασε κι εδώ το αγαπημένο της σκούρο μωβ. Επίσης το πεντικιούρ μας έγινε με βερνίκια Essie.






Επίσης στο Le Day Spa εκτός από μανικιούρ-πεντικιούρ, θα βρεις κι άλλες υπηρεσίες ομορφιάς και σπα. Ανάμεσα σε τεχνητά και ημιμόνιμα νύχια, καθαρισμό και ενυδάτωση προσώπου, μασάζ και ενυδάτωση σώματος, σχηματισμό φρυδιών, μακιγιάζ, αποτρίχωση κ.α

Το Le Day Spa βρίσκεται Μεγ. Αλεξάνδρου 56 στο Αιγάλεω. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στη σελίδα του σπα στο Facebook.


Φύγαμε από το Le Day Spa με τις καλύτερες εντυπώσεις και τα πιο όμορφα νύχια.
Αγαπάνε αυτό που κάνουν κι αυτό φαίνεται, και από την εξαιρετική δουλειά που προσφέρουν
και τον προσεγμένο χώρο του σπα.
Πως σου φαίνεται το Le Day Spa; Αν θες να ζήσεις κι εσύ μια μοναδική εμπειρία σπα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το επισκεφτείς. Μήπως ήδη το έχεις επισκεφθεί;

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.

1 σχόλιο:

  1. Τέλειο φαίνεται...Πρέπει να περάσατε πολύ ωραία!
    Ε ναι, αυτές τις γιορτινές μέρες θέλουμε λίγο περισσότερη περιποίηση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή