Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

3.12.14

Beauty UK Review


Το σημερινό ποστ αφορά τα Αγγλικά προϊόντα της εταιρείας Beauty UK για το μακιγιάζ μας. 
Τα συγκεκριμένα προϊόντα τα χρησιμοποιούμε εδώ και πάρα πολύ καιρό, και στο σημερινό review μας σου λέμε την γνώμη και τις εντυπώσεις μας. Η Beauty UK είναι μια εξαιρετικά οικονομική εταιρεία, αλλά μπορείς να βρεις πάρα πολύ καλής ποιότητας προϊόντα. Χωρίς να υστερούν από άλλα πιο ακριβά. Τα προϊόντα μπορείς να τα βρεις στην επίσημη σελίδα της εταιρείας εδώ, αλλά πλέον στην Ελλάδα μπορείς να τα βρεις και στο Dome.gr, που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος.




H Posh Palette στην εκδοχή No.2 Masquerade είναι μια παλέτα με 10 σκιές ματιών σε υπέροχες φυσικές-γήινες αποχρώσεις. Θεωρούμε πως είναι μια παλέτα με τις βασικές αποχρώσεις που όλες πρέπει να έχουμε. Καλύπτει όλα τα γούστα καθώς έχει και shimmery και matte σκιές, ανάμεσα σε απαλές και πιο σκούρες-έντονες αποχρώσεις για να επιλέξεις. Ενώ μπορείς να δημιουργήσεις πολλά μακιγιάζ από ένα καθημερινό μέχρι κι ένα smoky look. Η χρωματική απόδοση των σκιών όπως θα δεις είναι αρκετά καλή (με τις πιο ανοιχτές να είναι πιο απαλές, και οι σκούρες πιο έντονες) αλλά χρησιμοποιώντας σε συνδυασμό με μια βάση για σκιές, η απόδοση και η διάρκεια τους αυξάνεται. Με μαλακή υφή, οι σκιές απλώνονται ομοιόμορφα στα μάτια και αναμειγνύονται εύκολα μεταξύ τους. Επίσης μας αρέσει πολύ ότι η κάθε σκιά είναι σε μεγάλη ποσότητα, και η συσκευασία της που είναι πολύ προσεγμένη και καλής ποιότητας.




Μια ακόμα παλέτα σκιών αυτή την φορά από την απλή-κλασική σειρά τους. Η Eyeshadow  Collection Palette στην εκδοχή Νο. 4 Earth Child περιλαμβάνει 10 shimmery σκιές σε φυσικές αλλά πιο χάλκινες και χακί αποχρώσεις. Επίσης μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε αρκετές αποχρώσεις δημιουργώντας πολλά μακιγιάζ. Οι σκιές έχουν αρκετά έντονη χρωματική απόδοση με τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις να υστερούν λιγάκι, αλλά χρησιμοποιώντας πάντα μια βάση για σκιές η απόδοση και η διάρκεια αυξάνεται. Εξίσου με μαλακή υφή, οι σκιές απλώνονται και αναμειγνύονται εύκολα στα μάτια, σε μια μικρή απλή συσκευασία κατάλληλη για το νεσεσέρ μας.



Από τα πιο αγαπημένα μας ρουζ που έχουμε δοκιμάσει. Το Baked Blusher Box στην απόχρωση
Νο. 2 Rose Rouge, είναι ένα baked ρουζ σε μια υπέροχη κοραλί-ροζ απόχρωση. Δίνει στα μαγουλάκια διακριτική λάμψη, ωραίο ροδαλό αποτέλεσμα και όψη φρεσκάδας και υγείας. Η χρωματική του απόδοση είναι εξαιρετικά έντονη και θέλει πραγματικά την ελάχιστη ποσότητα. Μην παραλείψεις πριν την τοποθέτηση να τινάξεις το πινέλο. Παρ' όλα αυτά αναμειγνύεται και απλώνεται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα. Και σίγουρα πρέπει να αναφέρουμε την υπέροχη χάρτινη συσκευασία του, με μαγνήτη και μεγάλο καθρέφτη.


Θα ξέρεις πως έχουμε μια αδυναμία στα σκούρα έντονα χείλη και κραγιόν. Το Wet Lipstick της Beauty UK στην απόχρωση Νο. 17 Plumalicious ήταν έρωτας με την πρώτη μάτια. Υπέροχη βυσσινί-μπορντό απόχρωση (εξαιρετικό dupe για το Rebel της Mac) που κλέβει τις εντυπώσεις. Βελούδινη εφαρμογή, ενυδατώνει τα χείλη και έχει έντονη χρωματική απόχρωση. Μυρίζει ελαφριά μέντα, και έχει και μια cute συσκευασία που αξίζει να σημειωθεί ότι στο καπάκι μπορείς να δεις και την απόχρωση του για ευκολία.


Τα Posh Pout είναι από αυτά τα κραγιόν σε μορφή μολυβιού. Το Sugar Plum Fairy είναι μια καφέ-ροζ απόχρωση, αυτό που λέμε το χρώμα των χειλιών μας αλλά καλύτερο. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, καθώς είναι πανεύκολο στην εφαρμογή κατευθείαν από την συσκευασία. Δίνει αρκετό χρώμα στα χείλη, ενώ τα ενυδατώνει με ένα λαμπερό juicy αποτέλεσμα.


Για το τέλος αφήσαμε το Grit FX Posh Polish στην απόχρωση No. 25 Banksy. Το συγκεκριμένο βερνίκι νυχιών μας εντυπωσίασε για το τέλειο ματ σαγρέ/εφέ άμμου που δίνει στα νύχια, κάνοντας το μανικιούρ μας ιδιαίτερο. Απλώνεται ομοιόμορφα στα νύχια και έχει πολύ καλή χρωματική απόδοση.  Δύο περάσματα είναι αρκετά για να καλύψουν την επιφάνεια του νυχιού . Ενώ μας εντυπωσίασε ότι στεγνώνει πολύ γρήγορα και έχει εξαιρετική διάρκεια. 5+ ημέρες και είχε μείνει ανέπαφο, χωρίς top coat λόγο του εφέ που δίνει.

Εσύ beauty γνωρίζεις τα προϊόντα της Beauty UK;
Μην ξεχάσεις να μας πεις πως σου φαίνονται και αν έχεις δοκιμάσει κάτι.
Αν σου άρεσαν τα προϊόντα της Beauty UK, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις μια βόλτα από το Dome.gr για να δεις κι άλλα προϊόντα ομορφιάς. Άλλωστε πως να αντισταθείς με τόσο οικονομική τιμή και πολύ καλή ποιότητα.

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.  
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

2 σχόλια:

  1. πολυ ωραια παρουσιαση! ζηλεψαμε την παλετα και το μανο που δινει το εφε αυτο το περιεργο!!!
    περαστε μια βολτα και απο εμας! <3 <3 <3 love <3<3<3
    http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τέλειο ποστ, οι σκιες φαίνονται πολύ ωραίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή