Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

31.12.14

Favorites of 2014!

Σήμερα τελευταία μέρα του χρόνου αποχαιρετάμε και επίσημα το 2014.
Μια ακόμα χρονιά έφτασε στο τέλος της! Το 2014 ήταν γεμάτο με πολύ έντονες στιγμές, άλλοτε όμορφες και άλλοτε άσχημες, αλλά όλες αξέχαστες και μοναδικές. Η περιπέτεια υγείας που βιώσαμε αλλά ξεπεράσαμε χαράχθηκε βαθιά μέσα μας.
Επίσης είμαστε πολύ υπερήφανες που μέσα στη χρονιά αυτή το Sisters Beaute άλλαξε εμφάνιση, και πλέον είναι ακριβώς όπως το επιθυμούσαμε και είχαμε φανταστεί. Επίσης μαζί εμπλουτίστηκε και ανανεώθηκε και η θεματολογία του. Βέβαια οι ιδέες δεν σταματάνε εδώ.
Το 2014 μας έφερε ακόμα πιο κοντά με μοναδικές sistero-στιγμές, είτε βλέποντας απλά μια ταινία ή απολαμβάνοντας την παρέα της άλλης πίνοντας καφεδάκι, είτε πηγαίνοντας βόλτα για ψώνια που πλέον έχει καθιερωθεί κάθε μήνα. 
-Αυτό όμως που κρατάμε από το 2014 σίγουρα είναι η δύναμη! Η δύναμη που κρύβει μέσα του ένας άνθρωπος, και αν επιθυμεί κάτι πολύ μπορεί να το καταφέρει. Με θέληση, χαμόγελο, αγάπη και πάνω απ' όλα υγεία, όλα γίνονται. Αυτά μόνο χρειαζόμαστε!-
Περί της ομορφιάς το 2014 είχε πολλά νέα αλλά και παλιά προϊόντα για εμάς. Σήμερα στο τελευταίο ποστ της χρονιάς κάνοντας μια beauty ανασκόπηση, μιλάμε για τα προϊόντα που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε για την χρονιά που μας πέρασε. Προϊόντα λατρεμένα που πιάσαμε τον εαυτό μας να τα χρησιμοποιούμε ασταμάτητα, χωρίς να τα αλλάζουμε με τίποτα, και επάξια πλέον παίρνουν την θέση τους στα Favorites of 2014.


Αρχικά θα σου μιλήσουμε για την ενυδατική κρέμα Aquavita της Apivita. Την συγκεκριμένη ενυδατική κρέμα αρχίσαμε να την χρησιμοποιούμε αυτή την χρονιά και εκ τότε έχει γίνει αγαπημένη. Η Δέσποινα χρησιμοποιεί αυτήν για λιπαρή/μεικτή επιδερμίδα με λυγαριά και πρόπολη, και η Σοφία αυτή για κανονική/ξηρή επιδερμίδα με λυγαριά και μέλι. Ταίριαξαν τέλεια με την επιδερμίδα μας, ενώ ενυδατώνει εξαιρετικά και αφήνει απαλό το πρόσωπο. Δεν είναι καθόλου βαριά, απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα. Η συγκεκριμένη είναι η παλιά εκδοχή και συσκευασία, και μόλις τελειώσει ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε την καινούργια. Την έχεις ξαναδεί σε αγαπημένα μας εδώ.

Την κρέμα χεριών της Cera di Cupra σίγουρα την ξεχωρίζουμε γιατί περιέχει φυσικό κερί μέλισσας και ενυδατώνει σε βάθος και θρέφει τα χέρια. Η υφή της είναι πραγματικά βελούδινη και έχει ένα εκπληκτικό άρωμα πούδρας που λατρεύουμε. Την έχεις ξαναδεί εδώ.

Επίσης ξεχωρίζουμε τον αποσμητικό κρύσταλλο σε σπρέι από Crystal. Εκτός ότι κάνει εξαιρετικά την δουλειά του και προλαμβάνει τα δυσάρεστα για αρκετή ώρα. Έχει μια θέση παραπάνω στα αγαπημένα μας γιατί δεν περιέχει αλουμίνιο, άρωμα και parabens, και έχει υποαλλεργική σύνθεση.
Τον έχεις ξαναδεί σε αγαπημένα μας εδώ.

Ναι μια κρέμα ποδιών κατάφερε να μπει στα αγαπημένα μας, και δεν πρόκειται για μια απλή κρέμα για τα πόδια. Αναφερόμαστε στην κρέμα ποδιών με τριπλή δράση από Menthogel. Ξεχωρίζει γιατί περιέχει άργιλο αναμεμιγμένο με πούδρα που απορροφά τον ιδρώτα και μαλακώνει το δέρμα. Ενώ δουλεύει εξαιρετικά με τα πόδια, τα ενυδατώνει και τα θρέφει σε βάθος. Αποτέλεσμα τα πιο απαλά πατουσάκια με ευχάριστο άρωμα μέντας. Review για τα προϊόντα Menthogel θα βρεις εδώ.


Φέτος τελειώσαμε ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις συσκευασίες από την μάσκα μαλλιών εντατικής θεραπείας με μέλι από Beauty Formulas. Οπότε καταλαβαίνεις το πόσο αγαπημένη είναι. Έχει ένα απίστευτο άρωμα λες και μόλις άνοιξες βάζο με μέλι, ενώ πραγματικά το αποτέλεσμα της στα μαλλιά είναι μοναδικό. Θρέφει και ενυδατώνει τόσο βαθιά τα μαλλιά, κάνοντας τα απίστευτα μαλακά χωρίς να τα βαραίνει.

Επίσης από τα αγαπημένα μας δεν μπορούσε να λείπει η κρέμα χωρίς ξέβγαλμα για εντυπωσιακές μπουκλές από Sunsilk. Ενυδατώνει πολύ καλά τα μαλλιά ενώ βοηθάει με μοναδικό τρόπο να αναδειχτούν και να σχηματιστούν καλύτερα οι μπούκλες. Το καλύτερο η εξαιρετικά χαμηλή τιμή του.

Το Miraculous Oil Brushing Express της Garnier χαρίζει λάμψη και περιποιείται με λίγες μονό σταγόνες τα μαλλιά, χάρη στο έλαιο Argan που περιέχει. Είναι όμως αγαπημένο γιατί προσφέρει και προστασία από την θερμότητα έως και 230°C και βοηθάει να στεγνώσουν γρηγορότερα τα μαλλιά. Σίγουρα το πιο πολυ-χρησιμοποιημένο λαδάκι για τα μαλλιά της χρονιάς.

Εμείς οι γυναίκες πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα την υγιεινή της ευαίσθητη περιοχής, οπότε δεν γινόταν να μην αναφέρουμε το απαλό gel καθαρισμού Intimate Plus από την Apivita. Προσφέρει επιπλέον προστασία από τους μικροοργανισμούς, ενώ διατηρεί την φυσιολογική χλωρίδα της ευαίσθητης περιοχής και σέβεται το pH της. Το έχεις ξαναδεί σε αγαπημένα μας εδώ.


Τώρα πάμε στα προϊόντα μακιγιάζ και έχουμε να σου μιλήσουμε για δύο foundation. Το αγαπημένο της κάθε μίας αντίστοιχα, και ειλικρινά δεν φορέσαμε άλλα όλη την χρονιά.
Το Coverall Cream Foundation της Wet n Wild είναι το αγαπημένο της Σοφίας. Προσφέρει στην επιδερμίδα σχεδόν πλήρη κάλυψη, ενώ η σύσταση του είναι ελαφριά, δίνει αψεγάδιαστο αλλά φυσικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, απόλυτα ματ χωρίς λιπαρότητα. Review για την σειρά
Coverall θα βρεις εδώ.
Ενώ το Infallible 24h της L'Oreal έγινε το αγαπημένο της Δέσποινας. Το συγκεκριμένο foundation προσφέρει αρκετά καλή, μέτρια κάλυψη. Κάνει την επιδερμίδα αψεγάδιαστη ενώ το αποτέλεσμα του είναι ημί-ματ και φυσικό.

Ομόφωνα αγαπημένο μας είναι το Fit me Concealer από Maybelline. Το συγκεκριμένο κονσίλερ προσφέρει μέτρια κάλυψη, ενώ καλύπτει αρκετά καλά τυχόν μαύρους κύκλους και ατέλειες. Είναι ελαφρύ, δεν μαζεύει στις λεπτές γραμμές και απλώνεται στην περιοχή των ματιών εύκολα. Review για την σειρά Fit me θα βρεις εδώ.

Επίσης από τα αγαπημένα μας δεν μπορούσε να λείπει το μαγικό προϊόν. Αναφερόμαστε στο Skin Perfection Magic Touch Instant Blur της L'Oreal. Το συγκεκριμένο προϊόν λειτουργεί ως βάση (αλλιώς primer) πριν το μακιγιάζ. Κάνει την επιδερμίδα βελούδινη χωρίς υπερβολές, βοηθάει με τους πόρους, και προετοιμάζει την επιδερμίδα για το foundation.

Στη συλλογή μας φέτος προστέθηκε το πασίγνωστο Mary-Lou Manizer από The Balm.
Το συγκεκριμένο highlighter προσφέρει υπέροχες λάμψεις στην επιδερμίδα, έχει μια υπέροχη σαμπανιζέ απόχρωση, και σίγουρα κάνει την διαφορά στο μακιγιάζ μας. Επάξια έχει την θέση του στα αγαπημένα μας.

Για τα Blush Sticks από Korres σου έχουμε ξαναμιλήσει αναλυτικά εδώ. Τα αγαπάμε γιατί απλώνονται μοναδικά στην επιδερμίδα και έχουν βελούδινο φυσικό αποτέλεσμα. Ξεχωρίσαμε όμως την απόχρωση natural, γιατί είναι μια φυσική απόχρωση υγείας, ιδανική ακόμα και για σκιάσεις. Ευχή για το 2015 να τα κυκλοφορήσει μόνιμα ο Korres στη συλλογή του.

Αν μας ρώταγες να σου πούμε το αγαπημένο μας ρουζ, χωρίς δεύτερη σκέψη θα σου λέγαμε το Toleriane Teint Blush/02 Rose Dore από La Roche-Posay. Έχει ένα υπέροχο ροδαλό χρώμα με ελαφρούς ιριδισμούς, που θεωρούμε πως πάει με τα περισσότερα μακιγιάζ. Δίνει ζωντάνια και μεταξένια όψη στο πρόσωπο. Θα βρεις review μας εδώ.


Για μας τα μολύβια της Erre Due αποτελούν σταθερή αξία και δεν γινόταν να μην αναφέρουμε κάποιο. Ξεχωρίσαμε το Luxury Waterproof Pencil Eye 21, που είναι μια υπέροχη μωβ-μελιτζανί απόχρωση που κολακεύει τέλεια τα μάτια. Όσο για τα μολύβια της Erre Due δεν χρειάζονται συστάσεις, είναι μαλακά και γράφουν εντονότατα. Το έχεις ξαναδεί εδώ.

Τα Velvet Matte Lipstick της Golde Rose έγιναν θέμα σε ολόκληρη την beauty κοινότητα φέτος. Δικαίως αφού έχουν έντονη χρωματική απόδοση, είναι απόλυτα ματ, ενώ αφήσουν μια βελούδινη αίσθηση στα χείλη. Αν και ματ είναι ευκολοφόρετα, δεν ξηραίνουν τα χείλη και έχουν εξαιρετική διάρκεια. Έχουν και σούπερ οικονομική τιμή, οπότε δεν μπορούσαν να λείπουν από τα αγαπημένα μας. Στη συλλογή μας έχουμε αρκετές αποχρώσεις αλλά αν έπρεπε να διαλέξουμε μία, αυτή σίγουρα θα ήταν η 02. Μια υπέροχη καφέ-ροζ απόχρωση, το χρώμα των χειλιών μας αλλά καλύτερο, ταιριάζει πραγματικά με όλα τα μακιγιάζ.

Ένα ακόμα προϊόν για τα χείλη που αγαπήθηκε ιδιαίτερα είναι το Lip & Cheek Tint/03 Cherry της Aden. Είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα χείλη και τα μάγουλα. Η ροδοκόκκινη απόχρωση του είναι ακριβώς αυτό που λέει, του κερασιού. Μας εξέπληξε ιδιαίτερα η διάρκεια του και ότι φεύγει ομοιόμορφα.

Το Dry Fast Top Coat από Seche Vite, από τότε που το δοκιμάσαμε δεν το αλλάζουμε με τίποτα. Πραγματικά κάνει εξαιρετική δουλειά. Στεγνώνει γρήγορα, ενώ προσφέρει εξαιρετική λάμψη και διάρκεια στα βερνίκια.

Για το Grit FX Posh Polish/25 Banksy της Beauty UK σου έχουμε ξαναμιλήσει εδώ. Το συγκεκριμένο βερνίκι νυχιών μας εντυπωσίασε για το υπέροχο ματ σαγρέ/εφέ άμμου που δίνει στα νύχια, κάνοντας το μανικιούρ έξτρα ιδιαίτερο. Ενώ η ποιότητα του είναι πραγματικά εξαιρετική και έχει μεγάλη διάρκεια στα νύχια. Review για το βερνίκι κι άλλα προϊόντα Beauty UΚ θα βρεις εδώ.



Για το τέλος αφήσαμε ίσως το πιο πρόσφατο προϊόν. Αναφερόμαστε στα αγαπημένα πλέον Eau de Toilette/Vanilla Brulee & Glazed Apple από The Body Shop. Αν και τα έχουμε ένα μήνα μπαίνουν επάξια στα αγαπημένα της χρονιάς, γιατί λατρέψαμε τις εκπληκτικές μυρωδιές τους (βανίλια-καραμέλα και καραμελωμένο πράσινο μήλο αντίστοιχα), έχουν πολύ καλή διάρκεια, και από τότε που τα αποκτήσαμε δεν χρησιμοποιούμε άλλα αρώματα. Νομίζουμε πως αυτό τα λέει όλα, και σίγουρα σε παροτρύνουμε να τα μυρίσεις και να τα δοκιμάσεις. Θα ξετρελαθείς!

Τελειώνοντας αυτό το τεράστιο ποστ να σου δώσουμε τις καλύτερες ευχές μας, για μια νέα καλή χρονιά, γεμάτη με αγάπη, άπλετα χαμόγελα, ομορφιά εσωτερική και εξωτερική, και το πιο πολυτιμότερο, υγεία πάνω απ' όλα.

Beauty μην ξεχάσεις να μας πεις και τα δικά σου αγαπημένα που ξεχώρισες για το 2014.
Αν έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν πες μας τις εντυπώσεις σου.
Μήπως έχουμε κάποιο προϊόν από κοινού αγαπημένο;

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα


ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. 
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με της προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

4 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα αγαπημένα!!
    Καλή Χρονιά κορίτσια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλη χρονια κοριτσια, με υγεια και ομορφια!
    πολλα και υπεροχα τα αγαπημενα σας και σε αρκετα συμφωνουμε.για μενα η ανακαλυψη της χρονιας ειναι η μασκαρα princess -essence! ακομη λατρεψα τα κραγιον l'oreal απο τη σειρα με τις ομορφες κοπελιες που μας εκαναν να τα θελουμε ολα! το λαδακι ειναι καλο για την τιμη του. τα κραγιον golden rose δεν με ενθουσιασαν, προτειμω τα beautyline για χαμηλη τιμη ή της essence.η κρεμα χεριων εχει γινει αγαπημενη και του αντρα μου, υπεροχη.βερνικια απο erredue & essence, οπως και μολυβια ματιων και χειλιων. ολα ταskin care προιοντα, ειναι αναλογα το δερμα, οποτε εμενα με εχουν βολεψει πολυ της vichy. για τα μαλλια, σαμπουαν και κρεμες l'oreal. ευχομαι αυτον τον χρονο ολα να ειναι καλυτερα απο τον προηγουμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελειες επιλογες!
    http://thebeautyofonesown.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπώ το primer της l'oreal, το concealer της maybelline και το καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή της Apivita! Ωραίες επιλογές :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή