Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

17.7.16

Flirtation Collection #CND


Το απέραντο μπλε της θάλασσας, ο καυτός ήλιος, ανέμελες βόλτες στην αμμουδιά, που συνδυάζονται με σκανδαλώδεις περιπέτειες, φλέρτ και έρωτα. Με μία λέξη αυτό εμείς το ονομάζουμε Καλοκαίρι. Η εποχή που όλα φαντάζουν αλλιώτικα και πιο ξέγνοιαστα, η ιδανική στιγμή για να ανανεωθείς, να προβάλεις την πιο ακαταμάχητη εκδοχή σου και να τονίσεις την θηλυκότητα σου. Να φλερτάρεις δίχως όρια με όποιο τρόπο και όπως θέλεις εσύ, με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο, και στο τέλος να ερωτευθείς.
Και όχι απαραίτητα με το έτερον ήμισυ ή όπως αλλιώς προτιμάς, γιατί αν δεν φλερτάρεις πρώτα εσένα πως θα το μεταδόσεις και πέρα από εσένα.
Ακριβώς αυτά τα ατελείωτα φλερτ του Καλοκαιριού αποτελούν έμπνευση για τη νέα Καλοκαιρινή συλλογή Flirtation της CND που προκαλεί τις αισθήσεις και μας κάνει να φλερτάρουμε ως τα άκρα...


Φωτεινές, απαλές αποχρώσεις με χαλαρή αλλά και σκανδαλιστική διάθεση, χαρακτηρίζουν τη νέα Καλοκαιρινή συλλογή Flirtation της CND. Κρεμώδεις, γλυκιές αλλά και παστέλ υφές, εμπνευσμένες από την δαντέλα που συναντάμε στα κεντήματα, προικισμένες από εκλεπτυσμένη γοητεία, ώστε να καλύψουν κάθε γούστο και ιδιαιτερότητα με αποτέλεσμα να φλερτάρεις με το μανικιούρ ή το πεντικιούρ σου.
  

Η Flirtation Collection αποτελείται από 8 νέες μοναδικές αποχρώσεις στα βερνίκια της σειράς Vinylux Weekly Polish της CND, με σκοπό να τονίσουν την θηλυκότητα μας ώστε να προκαλεί τις αισθήσεις.


Οι δύο αποχρώσεις την συλλογής που ξεχωρίσαμε είναι το #218 Honey Darlin' ένα παστέλ κίτρινο που προσδίδει γλυκύτητα και μια τροπική διάθεση. Ιδανικό για το Καλοκαιρινό μανικιούρ σου σε συνδυασμό με ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Και το #220 Aqua-Intance ένα υπέροχο γαλάζιο σαν αυτό που παίρνει η θάλασσα το Καλοκαίρι, και που συμβολίζει τα νησιά μας.


Σε αυτό το σημείο πρέπει να σου αναφέρουμε πως έχουν άψογη σύσταση, βολικό πινελάκι για εφαρμογή ακριβείας, και πλήρη κάλυψη χρώματος με δύο στρώσεις βερνικιού να είναι υπερ-αρκετές.
Ενώ μην ξεχνάς πως με το Vinylux Weekly Top Coat που περιέχει τεχνολογία Pro-Light δηλ. φωτο-εκκινητές που κάνουν το χρώμα πιο λαμπερό και το μανικιούρ σου πιο ανθεκτικό μόνο με την έκθεση του στο φυσικό φως, ενώ αφαιρείται εύκολα όπως ένα κοινό βερνίκι αλλά διαρκεί έως και μία εβδομάδα (7 ημέρες).


Αριστερά προς δεξιά: #218 Honey Darlin', #220 Aqua-Intance.


Επίσης δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα καθώς τα βερνίκια της CND είναι 7-Free δηλ. είναι απαλλαγμένα από 7 βλαβερά συστατικά και δεν περιέχουν toluene, camphor, formaldehyde, phthalates (DBP), formaldehyde resin, xylene, methyl ethyl ketone (MEK).


Τα βερνίκια όπως και όλα τα προϊόντα της CND μπορείς να τα βρεις μέσω της Creative Group, που είναι και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο www.creativegroup.gr και στη σελίδα τους στο Facebook. Ενώ τη νέα Καλοκαιρινή συλλογή Flirtation θα την βρεις εδώ.


Είσαι έτοιμη να φλερτάρεις ως τα άκρα με την Καλοκαιρινή συλλογή Flirtation της CND;
Μήπως έχεις μπει ήδη σε Καλοκαιρινό mood; Αλήθεια εσύ ποια απόχρωση ξεχώρισες beauty;

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
*PR Samples. Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

15 σχόλια:

  1. ωραιο ποστ......μου αρεσει πολυ το Honey Darlin'..με το που το ειδα μου εμεινε...... :))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμπλοκη με το honey darlin!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα έλεγα honey darling αν και λατρευω τα μπλε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποσο τελειο ποστ!!!! υπεροχο το μπλε!!!! Πραγματικά εύχομαι να σταθώ τυχερή!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστούμε πολύ καλο καλοκαίρι να έχουμε .🐳🐚🐙🐟🐠🐋☀🌊🎣👓😋💦💧🐙🐚🐳🐡🐠🐟🐬🍦🍨🍉🍒🌽💘❤💗☺😃☺😚✨🌟👍👍💓

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ ωραιο το honey darling... ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το δικό μου αγαπημένο χρώμα για τα νύχια το καλοκαίρι είναι το desert poppy!
    Ευχαριστούμε και συγχαρητήρια για τον πανέμορφο διαγωνισμό σας που μας δίνετε την ευκαιρία, την δυνατότητα και την χαρά να κερδίσουμε αυτά τα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ! Ελπίζω να είμαι τυχερή :-) Μακάρι! Τα θέλω τόσο πολύυυ!!! Τα λάτρεψα μόλις τα είδα!
    Έλαβα μέρος στο facebook με όνομα: Eleni V. Mylona
    Σας ακολουθώ στο instagram με όνομα: @eleni.mylona
    Στο twitter με όνομα: @eleni_mln27
    GFC όνομα: Ελένη Μυλωνά
    Στο google+ με όνομα: Ελένη Μυλωνά
    Στο youtube με όνομα: Ελένη Μυλωνά
    Στο bloglovin με όνομα: Eleni Mylona (elenimylona)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. CND Vinylux Aqua-intance #220 Υπεροχα ευχαριστουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/7/16 23:03

    Εγώ ξεχώρισα το μπλε!Καλή μας επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μου αρέσει πάρα πολύ το μπλε!!!!!!!!! Υπέροχα προϊόντα!!! Σας ευχαριστούμε πολύ!!!!!
    FB Maria Stratoudaki
    Instagram: mariastratoudaki
    Twitter @mstrat88
    Bloglovin MARIA ST
    Google+ MARIA ST
    yoytube MARIA ST

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τέλειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοόλαααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κ τα δυο ειναι άκρως καλοκαιρινά !!! Αλλα το # 220 Aqua-Intance. Ειναι η θάλασσα στα νυχάκια μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πολύ ωραίο το honey darling για την γυναίκα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ ξεχώρισα το μπλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή