Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

28.12.16

Zampple Haul | December 2016


Το  Zampple ξέρεις πως είναι  η αγαπημένη μας συνήθεια του μήνα, και καθώς ο Δεκέμβριος φτάνει στο τέλος του ήρθε η στιγμή για το καθιερωμένο μας Zampple Haul.
Κλείσαμε λοιπόν το ραντεβού μας, επισκεφθήκαμε το κατάστημα, και στο σημερινό ποστ ήρθε ή ώρα να σου δείξουμε τις επιλογές μας για το τελευταίο μήνα του χρόνου.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple και δεν έχεις ιδέα για τι μιλάμε, ρίξε πρώτα μια ματιά στο αναλυτικό ποστ που έχουμε κάνει εδώ για να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι.


Θα ξεκινήσουμε με το ένα και μοναδικό beauty προϊόν που επιλέξαμε γι'αυτό το μήνα.
Η νέα Moisture Bomb Tissue Mask της Garnier μας τράβηξε το ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για μια υφασμάτινη μάσκα πραγματική βόμβα ενυδάτωσης για την επιδερμίδα. Η ενυδάτωση είναι ένα θέμα που μας απασχολεί ιδιαίτερα οπότε καταλαβαίνεις πως ανυπομονούμε να την δοκιμάσουμε.

Συνεχίζουμε με τα είδη για το σπίτι και τα τρόφιμα που μπορεί να είναι λιγότερο ενδιαφέροντα αλλά είναι εξίσου χρήσιμα. Τα δημητριακά τα προτιμάμε συχνά για το πρωινό μας και για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας, γι' αυτό και επιλέξαμε από Nestle τα Lion και Nesquik αλλά στην νέα τους εκδοχή Granola με τραγανές μπουκίτσες βρώμης ολικής σε συνδυασμό με τα αγαπημένα μας δημητριακά.

Το Βιτάμ δεν λείπει πότε από την κουζίνα μας και το χρησιμοποιούμε εδώ και χρόνια, οπότε το επιλέξαμε με κλειστά μάτια. Συγκεκριμένα το soft με γιαούρτι είναι από τα αγαπημένα μας για την ιδιαίτερη γεύση του εδώ και χρόνια, και το soft στην light εκδοχή του αποτελεί μια πιο υγιεινή επιλογή.

Σαν λάτρεις της σοκολάτας δεν δυσκολευτήκαμε πολύ γι' αυτή την επιλογή, καθώς στην όψη της δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε. Αναφερόμαστε φυσικά στην Crunch Blanc με λευκή σοκολάτα, που αν και την έχουμε δοκιμάσει και στο παρελθόν μας αρέσει πολύ και την ζηλέψαμε σαν μικρά παιδιά.


Τα Εasy Βake από Μύλοι Αγίου Γεωργίου σου έχουμε ξαναπεί πόσο αγαπημένα είναι, κι αν δεν τα έχεις δοκιμάσει σου προτείνουμε σίγουρα να τα αναζητήσεις. Προσθέτοντας μόνο λίγα υλικά μπορείς να ετοιμάσεις πανεύκολα νόστιμες λιχουδιές στο λεπτό, που και την τελευταία στιγμή σε βγάζουν από την δύσκολη θέση.
Στο παρελθόν έχουμε δοκιμάσει διάφορες εκδοχές του αλλά αυτή την φορά επιλέξαμε τα Χριστουγεννιάτικα μείγματα για μελομακάρονα και κουραμπιέδες αλλά και τις νέες γεύσεις για κουλουράκια βανίλιας ότι πρέπει για το αγαπημένο μας ζεστό ρόφημα, και την ζύμη πίτσας & ψωμί ολικής που μας εντυπωσίασε το πόσο αφράτη ήταν.

Ένας ακόμα μήνας στο Zampple με αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα για δοκιμή.
Πως σου φαίνονται τα προϊόντα που επιλέξαμε για το μήνα Δεκέμβριο;
Εσύ είσαι Zamppler; Μην ξεχάσεις να μας πεις τι προϊόντα επέλεξες...



FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου