Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

2.4.16

Batman V Superman: Dawn of Justice | Movie


Η πιο πολυαναμενόμενη μάχη όλων των εποχών ανάμεσα στους μεγαλύτερους υπερήρωες. Μια ταινία που δεν έμεινε απαρατήρητη και που θα τραβήξει το ενδιαφέρον ακόμα και στους μη λάτρεις του είδους. Όπως ήταν αναμενόμενο με αφορμή την πρεμιέρα του Batman V Superman: Dawn of Justice στις κινηματογραφικές αίθουσες που έγινε πριν λίγες ημέρες, στο σημερινό ποστ σου μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.


BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE
Ελληνικός Τίτλος: Batman V Superman - Η αυγή της δικαιοσύνης
Παραγωγή: ΗΠΑ
Είδος: Περιπέτεια, Δράση, Φαντασία
Σκηνοθεσία: Zack Snyder
Σενάριο: Chris Terrio, David S. Goyer
Ηθοποιοί: Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Holly Hunter, Callan Mulvey, Tao Okamoto, Amy Adams, Laurence Fishburne, Diane Lane
Διάρκεια: 151' λεπτά
Πρεμιέρα: 24 Μαρτίου 2016

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Με το φόβο ότι οι ενέργειες ενός σούπερ ήρωα που φέρεται ως θεός, μένουν ανεξέλεγκτες, ο σκοτεινός ιππότης της Gotham City αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει τον σύγχρονο σωτήρα της Metropolis, ενώ ο κόσμος προσπαθεί να ανακαλύψει το είδος του ήρωα που χρειάζεται πραγματικά. Ενώ λοιπόν οι Μπάτμαν και Σούπερμαν βρίσκονται σε πόλεμο μεταξύ τους, μια νέα απειλή γρήγορα ανακύπτει, θέτοντας την ανθρωπότητα στο μεγαλύτερο κίνδυνο που έχει γνωρίσει ποτέ.



Η γνώμη μας:
Στην πιο πολυαναμενόμενη μάχη όλων των εποχών στην ιστορία των κόμικ, βλέπουμε την υπερηρωική συνάντηση ανάμεσα στον Batman και τον Superman. Η ταινία ξεκινά προσπαθώντας να μας προετοιμάσει γι' αυτό που έπεται στην συνέχεια, και μας βάζει στο κλίμα με την εξιστόρηση των σημαντικότερων γεγονότων των δύο υπερηρώων και πως έφτασαν να φτιάξουν την προσωπικότητα που τους χαρακτηρίζει. Ώσπου να φτάσουμε στο σημείο να απειλείται η ανθρωπότητα, και με τον καταβάση κακό της ιστορίας Lex Luthor και την αρρωστημένη του μανιακή προσωπικότητα, να βάζει το προσάναμμα για την μεγάλη μάχη και έναν ατελείωτο πόλεμο. Επιχειρώντας να εναντιώσει και να καταστρέψει τους δύο υπερήρωες. Βέβαια αυτό σύντομα θα ανακαλύπτει και μια σημαντικότερη νέα απειλή θα τους επηρεάσει, θα τους βάλει σε νέες περιπέτειες και θα τους ενώσει με την Wonder Woman.
Το πρώτο μέρος της ταινίας μας φάνηκε αρκετά κουραστικό σε κάποιο σημείο κάνοντας την ταινία μεγάλη σε διάρκεια χωρίς λόγο. Η δράση αργεί να ξεκινήσει ενώ είναι εύκολο να χαθείς αν δεν γνωρίζεις ήδη την ιστορία των υπερηρώων. Καθώς το σενάριο δεν βοηθά να κατανοήσεις τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί. Βέβαια το υπόλοιπο κομμάτι της ταινίας μας αποζημίωσε παρ' αυτά με έντονες σκηνές δράσης, μια επική μάχη, φαντασμαγορικά εφέ και σκηνικά, και ένα ανατρεπτικό τέλος που μας εξέπληξε και που σε καμιά περίπτωση δεν περιμέναμε.
Ο Ben Affleck στο ρόλο του Batman κλέβει όλες τις εντυπώσεις και ο Henry Cavill προσαρμόζεται άψογα στο ρόλο του Superman. Επίσης ο Jesse Eisenberg στο ρόλο του κακού Lex Luthor μας μεταδίδει με επιτυχία την αρρωστημένη και μανιακή του προσωπικότητα αγγίζοντας όμως τα όρια του υπερβολικού. Ευχάριστη έκπληξη η Gal Gadot στο ρόλο της Wonder Woman κάνει αισθητή την παρουσία της με αποκορύφωμα το φινάλε, και μας προετοιμάζει για το έπος της Justice League που θα ακολουθήσει καθώς η ταινία αποτελεί το εισαγωγικό μόνο κεφάλαιο.

Βαθμολογία: 7/10

Περισσότερες πληροφορίες και αποκλειστικό υλικό θα βρεις στο επίσημο site της ταινίας batmanvsuperman.com και στη σελίδα στο Facebook.

Σε αυτή την υπεηρωική αναμέτρητη #WhoWillWin? Batman ή Superman?
Όποια πλευρά και να επιλέξεις μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας τις σκέψεις και τις εντυπώσεις σου...

Διάβασε επίσης:

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Είναι η προσωπική μας κριτική και γνώμη για την ταινία.

3 σχόλια:

  1. an kai den to eida akomi tha sthriksw batman! <3 agapame ben <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε ξέρω αν θα πήγαινα να δω την ταινία μιας και το είδος αυτό δε με ενθουσιάζει καθόλου. Βρίσκω όμως εξαιρετική την παρουσίαση που κάνατε. Επίσης νομίζω ότι τα μικρότερα αγόρια θα ενθουσιαστούν βλέποντας τους υπερήρωες στη μεγάλη οθόνη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. batman!!! <3 <3
    http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή