Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

5.10.15

Fall 2015 Collection #EssieLove


Το Φθινόπωρο είναι και επίσημα πλέον στη καθημερινότητα μας, και η Essie το φέρνει στα νύχια μας με την νέα συλλογή Fall 2015 Collection. Σου έχουμε ξαναπεί πως το Φθινόπωρο είναι από τις αγαπημένες μας εποχές, και όπως ήταν αναμενόμενο η νέα συλλογή δεν γινόταν να μας περάσει απαρατήρητη. Στο σημερινό review ποστ σου λέμε τις εντυπώσεις μας, και είμαστε σίγουρες πως αν είσαι από αυτές που δεν τους αρέσει το Φθινόπωρο, η νέα συλλογή θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη.



Η Fall 2015 Collection της Essie αποτελείται από 6 βερνίκια νυχιών σε μοναδικές αποχρώσεις που θυμίζουν άκρως Φθινόπωρο. Η συλλογή περιλαμβάνει 3 κανονικές αποχρώσεις και 3 μεταλλικές με παιχνιδιάρικους ιριδισμούς. Ενώ κυμαίνεται σε πορτοκαλοκόκκινες,κεραμιδί, δαμασκηνί,μπρονζε/χρυσές και σκούρες αποχρώσεις, που παραπέμπουν σε Φθινοπωρινό τοπίο και τα χρώματα από τα φύλλα των δέντρων που αυτή την εποχή πέφτουν. Επίσης θεωρούμε πως μπορούν να συνδυαστούν άψογα μεταξύ τους δημιουργώντας ένα πιο ψαγμένο μανικιούρ.

Για την ποιότητα των βερνικιών της Essie δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά καθώς από την πρώτη εφαρμογή ξεχωρίζουν. Η σύσταση των βερνικιών είναι κανονική (προς παχύρρευστη θα λέγαμε) ενώ απλώνονται και στρώνουν άψογα στην επιφάνεια του νυχιού. Το πινελάκι που διαθέτουν για την τοποθέτηση πολύ βολικό και εύχρηστο. Ενώ με μια στρώση από κάθε βερνίκι είναι αρκετή για να καλύψουν το νύχι και να έχουμε ένα μη διαφανές αποτέλεσμα. Στεγνώνουν επίσης αρκετά γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις πολύ ώρα, ενώ η διάρκεια τους κυμαίνεται γύρω στις 4 ημέρες. Πάντα όμως μην ξεχνάς να τοποθετείς ένα base coat στην αρχή και ένα top coat στο τέλος.



Οι αποχρώσεις από αριστερά προς δεξιά: Leggy Legend, Color Binge, With the Band, In the Lobby, Blue-Bottom Blues, Frock 'n Roll.


Το Leggy Legend είναι ένα ξεχωριστό μπρονζε-χρυσό με ιριδισμούς.
Το Color Binge είναι ένα έντονο πορτοκαλοκόκκινο που θυμίζει τα φύλλα του φθινοπώρου και κολοκύθες.
Το With the Band είναι ένα έντονο βαθυκόκκινο-κεραμιδί ιδανικό για chic μανικιούρ.
Το Ιn the Lobby είναι το αγαπημένο σκούρο μωβ-δαμασκηνί must-have για το Φθινόπωρο.
Το Bell-Bottom Blues είναι ένα μεταλλικό πολύ σκούρο μπλε με παιχνιδιάρικους ιριδισμούς (το χρώμα του μεσονυκτίου).
Το Frock 'n Roll είναι ένα πλούσιο σκούρο γκρι με μωβ και ασημί ιριδισμούς που ξεχωρίζουν ανάλογα το φως.


Στις παραπάνω φωτογραφίες μπορείς να δεις ακριβώς τις αποχρώσεις, με τα swatches των βερνικιών που ετοιμάσαμε. Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Essie θα βρεις στο essie.gr και στη σελίδα τους στο Facebook.

Πως σου φαίνεται η νέα συλλογή βερνικιών Fall 2015 Collection της Essie;
Μην ξεχάσεις να μας πεις στα σχόλια τις εντυπώσεις σου και πως σου φαίνεται...
Αλήθεια ποια απόχρωση ξεχώρισες beauty;

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
*PR Samples. Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

3 σχόλια:

  1. Τα χρωματακια ειναι ωραια αν και συνηθισμενα. Το πρωτο μ κινησε αρκετα το ενδιαφερον γτ μ φαινεται καπως ασυνηθιστο. Ισως το δοκιμασω! Ωραιο post!!! :-*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/10/15 08:47

    Εμενα πάλι μου άρεσαν όλα!!!!!!Το καθένα έχει την δικιά του ιδιαιτερότητα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το μπλε είναι σούπερ χρώμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή