Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

9.10.15

Zampple Haul | October 2015


Ο Οκτώβριος είναι γεγονός και μαζί του έφερε και την καθιερωμένη μας επίσκεψη στο Zampple, που πλέον έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια κάθε αρχή του μήνα.
Και στο σημερινό Zampple Haul ήρθε η ώρα να δούμε παρέα τι επιλέξαμε για το μήνα Οκτώβριο.
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι είναι το Zammple και δεν έχεις ιδέα για τι μιλάμε, ρίξε μια ματιά στο αναλυτικό ποστ που έχουμε κάνει εδώ για να τα μάθεις όλα.


Αυτός ο μήνας δεν είχε πολλά νέα προϊόντα ομορφιάς που να μην έχουμε δοκιμάσει, οπότε το μοναδικό προϊόν που επιλέξαμε σε αυτή την κατηγορία είναι το Sebium H2O της Bioderma. Για τα νεράκια καθαρισμού Micellaire της Βioderma δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά καθώς είναι πασίγνωστα. Έχουμε δοκιμάσει στο παρελθόν το ροζ (Sensibio H2O) που είναι σταθερή αξία, καθώς και το μπλε (Hydrabio H2O) που σου έχουμε ξαναμιλήσει εδώ, και με την ευκαιρία ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε και το πράσινο.

Στην συνέχεια επιλέξαμε μια οδοντόκρεμα που πάντα είναι απαραίτητη και χρήσιμη. Την Gum την γνωρίζουμε σαν εταιρεία αλλά δεν έχει τύχει να ξαναδοκιμάσουμε κάποιο προϊόν. Με την ευκαιρία λοιπόν επιλέξαμε την SensiVital που απευθύνεται σε ευαίσθητα δόντια.

Επόμενη επιλογή μας ήταν το υγρό πιάτων Clean & Care από Fairy με αλόη και αγγούρι. Τον προηγούμενο μήνα είχαμε δοκιμάσει αυτό με το τριαντάφυλλο και σατέν, που μας έκανε εντύπωση το άρωμα του. Ήταν multi-try οπότε αυτήν την φορά είπαμε να δοκιμάσουμε και την άλλη του εκδοχή.

Στο Zampple φροντίζουν και για τους μικρούς τετράποδους φίλους μας, και αυτή την φορά την τιμητική της είχε η μικρή μας σκυλίτσα που θα δοκιμάσει την ξηρά τροφή My dog is... από την Purina One.



Στην συνέχεια περνάμε στα τρόφιμα, και αυτό τον μήνα μεγάλη εντύπωση μας έκανε το Easy Bake μείγμα για Chocolate Muffins από Μύλοι Αγίου Γεωργίου. Φαίνεται πολύ εύκολο και γρήγορο για να φτιάξουμε χωρίς κόπο μέσα σε λίγα λεπτά λαχταριστά Muffins. Απλά χρειάζεται να προσθέσεις μερικά υλικά και αυτό ήταν. Ανυπομονούμε να το φτιάξουμε για να δούμε το αποτέλεσμα.

Το Kings Brioche της Αλλατίνη το έχουμε ξαναδοκιμάσει στο παρελθόν με κομματάκια σοκολάτας. Όποτε είπαμε να δοκιμάσουμε μια άλλη γεύση και συγκεκριμένα το Biscuit Cream Filling με λαχταριστή γεύση μπισκότου. Γευστικό σνακ για όταν θες κάτι γλυκό, και κάπου εδώ να σου πούμε πως ίσα που προλάβαμε να το φωτογραφίσουμε.

Τώρα που έρχονται πιο κρύες ημέρες μια ζεστή σουπίτσα με noodles είναι ιδανική, και η αλήθεια είναι πως τις προτιμάμε. Οπότε χωρίς δεύτερη σκέψη προστέθηκε στο καλαθάκι μας το Magic Asia Νoodle Cup με Chicken Taste από Maggi.

Για το τέλος αφήσαμε κάτι περίεργο και συγκεκριμένα το Pure Colaline που αρχικά πιστεύαμε πως είναι κάτι νέο με κόκα κόλα. Τελικά όμως περιέχει εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και στέβια.

Ένας ακόμα μήνας στο Zampple με αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα για δοκιμή.
Πως σου φαίνονται τα προϊόντα που επιλέξαμε να βάλουμε στο καλαθάκι μας για το μήνα Οκτώβριο;
Εσύ είσαι Zamppler; Μην ξεχάσεις να μας πεις τι προϊόντα επέλεξες.

*Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά εδώ για περισσότερες πληροφορίες αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple.


Διάβασε επίσης:



FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

2 σχόλια:

  1. αυτή τη φορά πήγα και εγώ ζαμπλ! (η πρώτη μου φορά!). όλα τα προϊόντα ήταν καινούργια για εμένα. πήρα τη σκυλοτροφή και το παιδί μου τη λάτρεψε :D πήρα και την ενυδατική από castalia που μάλιστα έλεγα το πρωί πόσο θα ήθελα να τη δοκιμάσω (δε ζητούσα το τζόκερ; χαχα). πήρα και το κρουασάν αλλά με τη φράουλα και δεν πρόλαβα να το φτάσω σπίτι. χαχα! φιλιά κορίτσια :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κορίτσια την επόμενη φορά που θα πάτε πείτε τους να βιαστούν για Θεσσαλονίκη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή