Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

22.9.15

Summer NailBook


Αν και πλέον επίσημα έχει αρχίσει το Φθινόπωρο, όμως το σημερινό ποστ θα έχει μια δόση Καλοκαιριού, έτσι για να αναπολήσουμε λίγο παρέα. Και σήμερα σκέφτηκα να σας δείξω όλα τα μανικιούρ που επέλεξα να κάνω, και τα χρώματα που φόρεσα στα νύχια μου το φετινό Καλοκαίρι. Σε ένα Summer NailBook όπως επέλεξα να ονομάσω την σημερινή ανάρτηση. 
Φυσικά κυρίαρχο στοιχείο έχουν τα παστέλ και έντονα ζωηρά χρώματα που φωνάζουν Καλοκαίρι, και γιατί να μην τα προτιμάμε όλο το χρόνο για μια Καλοκαιρινή πινελιά.
Επίσης μην περιμένεις να δεις περίπλοκα και δύσκολα σχέδια ή κάτι το φαντασμαγορικό. Καθώς τις φορές που ήθελα κάτι διαφορετικό, προτίμησα εύκολα και απλά σχεδιάκια ή συνδυασμούς χρωμάτων, που δεν χρειάζονται πολύ χρόνο και μπορεί να τα κάνει ο καθένας. 


Για αρχή έκανα τις κλασσικές βουλίτσες χρησιμοποιώντας ένα dotting tool (εργαλείο για βούλες), αλλά πολύ εύκολα μπορείς να τις κάνεις και με την άκρη από ένα τσιμπιδάκι ή με οδοντογλυφίδα ή την μύτη ενός στυλό. Εδώ χρησιμοποίησα ένα υπέροχο κοραλί σε όλα τα νύχια, με συνδυασμό λευκού στα νύχια που έκανα τις βούλες.

Orly/Pixy Stix
Reveri/White Nail Lacquer
Dotting Tool


Από τα αγαπημένα μου σχέδια για Καλοκαίρι, είναι μια παραλλαγή του προηγούμενου μόνο που εδώ οι βούλες είναι πιο πολλές, ακανόνιστες και σε διαφορετικά μεγέθη. Εδώ επέλεξα αποχρώσεις όπως γαλάζιο, μπλε, φυστικί και λευκό για να θυμίζουν μπρουρμπουλήθρες.

China Glaze/1216 Too Yacht to Handle
OPI/You're Such a Budapest
Adamo/108 Nail Polish
Dotting Tool


Εδώ δεν έκανα τίποτα το ιδιαίτερο καθώς χρησιμοποίησα τα Nauti Girl Nail Stickers από την φετινή Καλοκαιρινή σειρά της Essence. Το Navy Style είναι must-have για το Καλοκαίρι, οπότε χρησιμοποιώντας τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα στα νύχια το πέτυχα πανεύκολα χωρίς καμιά δεξιοτεχνία. Προτίμησα λευκό καμβά για να εστιάζει το μανικιούρ στο Navy Style. Αφού στέγνωσε πολύ καλά το βερνίκι απλώς τα κόλλησα όπου ακριβώς ήθελα, και έπειτα χρησιμοποίησα απαραιτήτως ένα top coat για να κρατήσουν.

Reveri/White Nail Lacquer
Essence/Nuti Girl Nail Stickers


Από τα αγαπημένα μου βερνίκια καθώς θεωρώ την απόχρωση του πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Θα το περιέγραφα ως έναν συνδυασμό γαλάζιου, μωβ και απαλού γκρι ανάλογα τον φωτισμό, και το αποτέλεσμα από μόνο του είναι πολύ εντυπωσιακό. Σίγουρα το πιο πολυχρησιμοποιημένο βερνίκι του Καλοκαιριού γι' αυτό και επάξια είχε την θέση του στα φετινά αγαπημένα του Καλοκαιριού (μπορείς να τα δεις εδώ).
Το χρησιμοποίησα και μόνο του όπως εδώ εξάλλου, είτε σε συνδυασμό σε κάποιο σχέδιο και φυσικά στο πεντικιούρ μου.

OPI/You're Such a Budapest


Στο συγκεκριμένο μανικιούρ θεωρώ πως τα βλέμματα τραβάει το έντονο κοραλοκόκκινο που είναι ένα από τα απόλυτα χρώματα για το Καλοκαίρι. Για μια δόση τσαχπινιάς έβαψα το ένα νύχι λευκό και απλά το συνδύασα με ένα Nail Sticker σε σχήμα πεταλούδας.

Erre Due/Exclusive 210 Neon
Jumbo/Butterfly Nail Sticker


Για το τέλος φυσικά δεν μπορούσε να λείπει το αγαπημένο μου ombre στα νύχια. Αν και μπορεί να φαίνεται λιγάκι περίπλοκο σαν τεχνική στην πραγματικότητα δεν είναι. Είναι πανεύκολο να το κάνεις χρησιμοποιώντας ένα σφουγγαράκι για makeup και έπειτα ουσιαστικά να ταμπονάρεις τα χρώματα στο νύχι. Προσωπικά επέλεξα να κάνω μια αντίθεση επιλέγωντας φυστικί, απαλό κίτρινο και κοραλί για το ombre, και φυστικί για τα υπόλοιπα νύχια.

China Glaze/1216 Too Yacht to Handle
Jessica/731 Banana Peel
Erre Due/Exclusive 210 Neon

Εσύ beauty τι χρώματα επέλεξες στο μανικιούρ σου το Καλοκαίρι; 
Ελπίζω να σου έδωσα αρκετή έμπνευση και μην ξεχάσεις να μου πεις πιο μανικιούρ μου σου άρεσε περισσότερο.
Μοιράσου μαζί μας και τις δικές σου δημιουργίες χρησιμοποιώντας το hashtag #sistersbeautegr στα social media.

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.

6 σχόλια:

  1. Πανέμορφα σχέδια και άκρως καλοκαιρινά!

    Φιλάκια και καλό φθινόπωρο ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραία σχεδιάκια κοριτσούδια μου αλλα εγώ λόγω της λατρείας στο τυρκουάζ έμεινα στο 2ο σχέδιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όμορφα όμορφα όμορφα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφα σχεδιάκια, ειδικά τα 3 πρώτα μου άρεσαν πολύ! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπεροχο ποστ, το ζηλεψα!
    Οσο για τα νυχια πολυ ομορφα και οι τοποθεσιες που τραβηχταν εκπληκτικες!
    Το δευτερο, το μπλε μου αρεσει λιγο περισσοτερο!
    Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή