Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

24.11.14

Menthogel Foot Care: Η υγεία του σώματος ξεκινά από τα πόδια


Στο σημερινό ποστ εστιάζουμε στην περιποίηση των ποδιών, γιατί η υγεία του σώματος ξεκινά από τα πόδια! Τα πόδια μας εκτελούν από τις βασικότερες λειτουργίες. Τα πόδια μας σηκώνουν όλο το βάρος μας, και με αυτά στηριζόμαστε, κινούμαστε και βαδίζουμε. Καθημερινά όμως με τα ακατάλληλα παπούτσια, την πολύωρη ορθοστασία και την κακή στάση του σώματος, τα καταπονούμε και τα κουράζουμε παραμελώντας τις ανάγκες τους. Σύμμαχος μας η Menthogel και τα Γαλλικά προϊόντα της για την περιποίηση, την προστασία και την φροντίδα των ποδιών μας.


Δεν έχουμε ξαναχρησιμοποιήσει κάποιο εξειδικευμένο προϊόν για ποδόλουτρο. Το τονωτικό και μαλακτικό ποδόλουτρο με Arnica κάνει την διαφορά στην περιποίηση των ποδιών. Περιέχει εκχύλισμα από Arnica που είναι γνωστή για την αντι-οιδηματική και καταπραϋντική δράση της.
Σε μια μικρή λεκάνη με ζεστό ή κρύο νερό (εμείς προτιμάμε χλιαρό), ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας από το προϊόν και χαλαρώνουμε τα πόδια μας για 15 λεπτά περίπου.
Ξεκουράζει και μαλακώνει εξαιρετικά τα πόδια, ενώ καταπολεμά την κακοσμία των ποδιών και προστατεύει από τα βακτήρια, χάρη στο αιθέριο έλαιο μέντας που περιέχει. Αφήνει μια ελαφριά και φρέσκια μυρωδιά μέντας, και είναι ιδανικό για εκείνες τις μέρες που νιώθουμε τα πόδια μας βαριά και κουρασμένα από την καθημερινότητα. Συσκευασία 250ml/10,90.


Η κρέμα ποδιών τριπλή δράση έχει ενταχθεί πλέον επάξια στη καθημερινότητα μας, χάρη στα πολύτιμα οφέλη της. Το ξεχωριστό είναι ότι περιέχει άργιλο αναμεμιγμένο με πούδρα που απορροφά τον ιδρώτα και μαλακώνει το δέρμα. Η γλυκερίνη ενυδατώνει το ξηρό καταπονημένο δέρμα.
Ενώ το εκχύλισμα μέντας και τα αιθέρια έλαια που περιέχει, έχουν απολυμαντική και καταπραϋντική δράση, προστατεύοντας από μύκητες και την κακοσμία των ποδιών.
Ενυδατώνει εξαιρετικά και θρέφει σε βάθος τα πόδια, βοηθώντας με τις σκασμένες φτέρνες που όλες έχει τύχει να έχουμε. Έχει υπερ-πλούσια υφή, έντονο άρωμα μέντας που προσωπικά μας αρέσει, και στα συν ότι απορροφάται άμεσα δίχως να είναι λιπαρή. Το αποτέλεσμα απαλά και λεία ποδαράκια, με ευχάριστη αίσθηση δροσιάς & αναζωογόνησης. Συσκευασία 50ml/9,90€.

Ενώ για εκείνες τις ημέρες που τα πόδια μας χρειάζονται μια περιποίηση παραπάνω, ιδανικό είναι 
το βάλσαμο ποδιών. Περιέχει θεραπευτικό σαλικυλικό οξύ και αιθέρια έλαια, προλαμβάνοντας και εμποδίζοντας την δημιουργία μελανιών και φλεγμονών. Ενώ καταπραΰνει από τον πόνο όταν έχουν ήδη εμφανιστεί. Τα αιθέρια έλαια και το εκχύλισμα μέντας απολυμαίνουν και περιποιούνται 
τα πόδια, με μια αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας.
Το συγκεκριμένο προϊόν λειτουργεί ως μια θεραπεία - πραγματικό βάλσαμο για τα πόδια, αφού τα ανακουφίζει και τα θρέφει σε βάθος. Χρησιμοποιείται τοπικά πρωί ή βράδυ, και καλύπτετε απαλά με μια γάζα. Εμείς προτιμάμε να το χρησιμοποιούμε κυρίως το βράδυ πριν τον ύπνο, φορώντας μετά καλτσάκια. Το προϊόν όλο το βράδυ δρα και το πρωί ξυπνάς με τα πιο απαλά ποδαράκια.
Συσκευασία 30ml/9,90€.



Τα αντιπιεστικά και αντικραδασμικά επικαλύμματα υδρογέλης είναι από τα πιο καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας. Κατασκευασμένα από ειδική μαλακή υδρογέλη είναι εξαιρετικά μαλακά και εύκαμπτα, και προσαρμόζονται σε κάθε φόρμα ποδιών. Προσφέρουν άνεση και ανακουφίζουν από τους κραδασμούς και την τριβή. Ενώ έχουν ένα ελαφρύ άρωμα μέντας διατηρώντας κατά την διάρκεια της ημέρας, τα πόδια φρέσκα και δροσερά.

Κάθε συσκευασία διαθέτει test zone, κάτι που είναι πολύ θετικό καθώς μπορείς να δεις το προϊόν. Ενώ τα επικαλλύματα είναι επαναχρησιμοποιήσιμα. Μπορούν να πλυθούν καθημερινά με χλιαρό νερό και μαλακό σαπούνι. Αφού στεγνώσουν διατηρούνται σε φυσική απορροφητική πούδρα (ταλκ) μέσα στο σακουλάκι τους, που υπάρχει μέσα στη συσκευασία.

Πόσες φορές μας έχει τύχει όταν φοράμε μπαλαρίνες και στενά παπούτσια, να δημιουργηθούν κάλοι και σκληρύνσεις στα πόδια μας. Το προστατευτικό για κότσι μικρού δακτύλου προστατεύει από την πίεση και την τριβή με το παπούτσι, όταν έχουν δημιουργηθεί κάλοι και σκληρύνσεις. Ανακουφίζει από τον πόνο και έτσι μπορούμε να φοράμε άνετα τα αγαπημένα μας παπούτσια. Τοποθετείται στο μικρό δάκτυλο και έχει ελαστική θηλιά για εύκολη εφαρμογή. Συσκευασία 2τεμ/10,90€.

Ενώ φορώντας ψηλοτάκουνα παπούτσια, λόγο της κλήσης που έχει το πόδι μας, όλο το κέντρο βάρους του σώματος μεταφέρεται στα μετατάρσια (το κάτω μπροστινό μέρος του πέλματος), καταπονώντας έντονα τα πόδια. Το πατάκι μεταταρσίου ανακουφίζει από τους κραδασμούς και την τριβή, προσφέρει άνεση στο περπάτημα, μειώνοντας το αίσθημα του πόνου και του καψίματος.
Τώρα υπάρχει λύση για να φοράμε με άνεση και στυλ τα ψηλοτάκουνα μας, χωρίς να μας κουράζουν. Συσκευασία 2τεμ/13,60€.

Απ' όσο καταλαβαίνεις τα προϊόντα της Menthogel κάνουν την διαφορά στην περιποίηση των ποδιών μας, αφού προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε αρκετά προσιτή τιμή. Δημιουργώντας έτσι μια πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα, και αν σε ενδιαφέρει μπορείς να τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο menthogel.gr, στην σελίδα τους στο Facebook, καθώς και στη StatusMed (επίσημο αντιπρόσωπο για την Ελλάδα).

Εσύ beauty φροντίζεις τα πόδια σου όπως τους αξίζουν ή τα παραμελείς; 
Γνωρίζεις την Menthogel και τα προϊόντα της; Μην ξεχάσεις να μας πεις αν έχεις δοκιμάσει κάποιο και πως σου φαίνονται.

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

37 σχόλια:

  1. Μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να τα δοκιμάσω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραιο ποστ και ωραια προιοντα! ευκαιρια για δοκιμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mακαρι να ειμαι τυχερή!!!!
    Θελω πολύ να τα δοκιμασω!!!!
    FB: Νικη Παπαγεωργίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ ωραιο δωρο μακαρι να ειμαι τυχερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θελω πολυ να τα δοκιμασω!!!!
    fc gouligoulieta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/11/14 16:47

    One foot . cream . triple action

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τέλεια!ευχαριστούμε!
    fb:Flora Ger

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τελεια ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. super
    fb: Σεβαστούλα Ντάκουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κρέμα που μέσα έχει ΚΑΙ ταλκ για να απορροφά τον ιδρώτα? τέλειο. Βάλσαμο για τις ημέρες που εχω κουράσει τα ποδαράκια μου (πράγμα οχι σπάνιο) και υδρογέλη για να φοράω αναπαυτικά ΚΑΙ τακούνια το βράδυ...? απίστευτο σετ για όλες τις εργαζόμενες που απλά τα κάνουμε όλα μέσα στην ημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστουμε πολυ ! Ενδιαφεροντα προιοντα και σιγουρα χρησιμα για τα πατουσακια μας !
    FB : Katerina Koutsikareli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ευχαριστουμε πολυ, ειναι πολυ ωραια τα δωρα σας εχω δοκιμασει καποιο αλλο προιον σε μορφη κρεμας αλλα δεν ενθουσιαστικα. Μακαρι να κερδισω Καλες γιορτες κοριτσια υγεια σε ολους!! φιλιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ευχαριστουμε ,πολυ ωραια τα δωρα ,gfc ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, fb χαρα ρουσση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπέροχο δώρο και θα το ήθελα πολύ! Καλή επιτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τελειο δωρο!!! θα ηθελα πολυ να το δοκιμασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τέλειο δώρο μακάρι να μαι τυχερή!!!
    gfc: maria
    fb: Μαρία Μανασή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πολύ ωραία προϊόντα!!! θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω!!!
    gfc:Σταυρούλα
    fb:Stavroula Douvropoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπορεί να μη σκεφτόμαστε συχνά την περιποίηση των ποδιών, όμως πόδια που πονάνε μπορούν να καθορίσουν αρκετά πράγματα μέσα στη μέρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τελειο δωρο καλες γιορτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλές γιορτές για όλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φαίνονται εξαιρετικά προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. θελω πολυ να τα δοκιμασω!ευχαριστουμε για αυτην την ευκαιρια!!!καλες γιορτες! fc gouligoulieta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ευχαριστούμε πολύ που μας φροντίζετε με απίστευτα προϊόντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Υπέροχα!!!Ευχαριστούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σας ευχαριστούμε για την παρουσίαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή