Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

10.11.14

Review Bioderma Hydrabio


Με την Bioderma δεν γνωριζόμαστε για πρώτη φορά σήμερα. Το νερό καθαρισμού Sensibio H2O είναι από τα αγαπημένα μας και σου έχουμε ξαναμιλήσει εδώ. Ωστόσο ανακαλύψαμε την σειρά Hydrabio, και το τελευταίο διάστημα έχουν ενταχθεί στην καθημερινότητα μας δύο προϊόντα της σειράς. Μιλάμε για το νερό καθαρισμού Hydrabio H2O και το Hydrabio Serum που θα σου μιλήσουμε στο σημερινό ποστ μας. 

Η σειρά Hydrabio απευθύνεται για τις ευαίσθητες αφυδατωμένες επιδερμίδες. Καθημερινά, η ρύπανση, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και το κρύο, διαταράσσουν την κυτταρική δραστηριότητα του δέρματος. Ως αποτέλεσμα το δέρμα να αφυδατώνεται, να τραβάει και να χάνει την άνεση του.
Το συγκεκριμένο φαινόμενο το έχουμε αντιμετωπίσει κι εμείς. Κατά καιρούς η επιδερμίδα μας έχει τύχει να εμφανίσει ξηρά σημεία και να αφυδατώνεται, άσχετα με τον τύπο της επιδερμίδας μας (η Σοφία έχει κανονική-μεικτή και η Δέσποινα μεικτή-λιπαρή επιδερμίδα). Τότε μόνο ένα πράγμα χρειάζεται η επιδερμίδα μας, και η μαγική λέξη είναι ενυδάτωση. 


Το νερό καθαρισμού Micellaire Hydrabio H2O της Bioderma καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα μας από τους ρύπους, και αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ από πρόσωπο & μάτια με μεγάλη ευκολία. Δεν περιέχει άρωμα, δεν μας προκαλεί καθόλου ερεθισμούς, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Η σύσταση του σε μορφή λοσιόν, δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, το κάνει ιδιαίτερα εύχρηστο για το ντεμακιγιάζ μας. Με την χρήση του νιώθουμε την επιδερμίδα πολύ καθαρή, ενυδατωμένη και απαλή με μια αίσθηση δροσιάς. 


Το Hydrabio Serum της Bioderma είναι ένας ενυδατικός ορός που χρησιμοποιείται μόνος του ή πριν την κρέμα προσώπου. Ο συγκεκριμένος ορός ενυδατώνει σε βάθος το πρόσωπο, και αφήνει την επιδερμίδα μας πραγματικά απαλή και βελούδινη. Με μια αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης.
Η σύσταση του είναι σε μορφή gel, και μας αρέσει πολύ που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα. Γεγονός που τον καθιστά και τέλεια βάση για πριν το μακιγιάζ. Ενώ η συσκευασία του με αντλία είναι εύχρηστη και βολική, για καθημερινή χρήση.

Επί της ευκαιρίας αυτού του ποστ, μαζί με την Bioderma εστιάζουμε στην ενυδάτωση!
Και μπορείς να κάνεις δικά σου, το νερό καθαρισμού και τον ορό της σειράς Hydrabio. Παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας στη σελίδα μας στο Facebook εδώ. Τόσο απλά!

Εσύ προσέχεις την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου ή το παραμελείς;
Μήπως έχεις δοκιμάσει τo νερό καθαρισμού ή τον ορό της σειράς Hydrabio; Ή κάποιο όλο προϊόν της σειράς; Μην ξεχάσεις να μας πεις την γνώμη σου beauty...

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. 
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

4 σχόλια:

  1. Το νερακι θα το δοκιμασω οπωσδηποτε,γιατι εχω δυσκολη κι ευαισθητη επιδερμιδα.Δυσκολα βρισκω προιοντα που να μου ταιριαζουν.
    Love you!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To νεράκι το έχω δοκιμάσει και είναι πολύ ωραίο! Μου χρειάζεται έχτρα ενυδάτωση πάντως :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχω δοκιμασει το νερακι το κλασσικο οχι το συγκεκριμενο της εταιρειας! το θεωρω αξιολογο προιον και πλεον χρησιμοποιω μονο αυτο αποκλειστικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΕΙΑ ΔΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή