Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

4.11.14

Haul from Beauty Greece | Winter 2014


Σήμερα σου έχουμε ένα σύντομο haul ποστ για να σου δείξουμε τις πρόσφατες αγορές μας από την έκθεση ομορφιάς Beauty Greece Winter 2014 που έγινε στο Mec Παιανίας.
Η  συγκεκριμένη έκθεση γίνεται 2 φορές τον χρόνο στην Αθήνα και απευθύνεται για τους επαγγελματίες του χώρου, και είναι ένας μικρός παράδεισος για εμάς. Έτσι λοιπόν και αυτή την φορά πιστές στο ραντεβού μας την επισκεφτήκαμε, και σήμερα θα σου δείξουμε τις αγορές που κάναμε από εκεί.


Από τα πρώτα περιπτερά που επισκεφθήκαμε στην έκθεση ήταν αυτό της αγαπημένης μας CosmetiCom. Πολλά προϊόντα της εταιρείας υπάρχουν ήδη στη ρουτίνας μας και θέλουμε
εν καιρό να σου μιλήσουμε γι' αυτά.
Για ακόμα μια φορά επιλέξαμε την αγαπημένη μας μάσκα μαλλιών εντατικής θεραπείας με μέλι,
και επίσης διαλέξαμε και κάποια νέα προϊόντα. Όπως την απολεπιστική κρέμα προσώπου
με μέλι και αμύγδαλο από Donna Valente.
Από Beauty Formulas διαλέξαμε κάποιες μάσκες προσώπου για έξτρα περιποίηση, ενυδατικά καλτσάκια για απαλά ποδαράκια, και κομπρέσες με αγγούρι για μαύρους κύκλους και πρησμένα ματάκια. Επίσης για να αποφύγουμε τα δυσάρεστα αποσμητικό ποδιών και παπουτσιών, και το ενδιαφέρον μας τράβηξε το σαμπουάν με tea tree για λιπαρά μαλλιά.
Για όλα θα σου μιλήσουμε σε ερχόμενα ποστ στο Sisters Beaute γι' αυτό μείνε συντονισμένη για τα αναλυτικά reviews.


Στην έκθεση βρήκαμε περίπτερο της W7 και μαζί είχε μια πολύ καλή προσφορά.
Έπαιρνες 5 προϊόντα (διάλεγες εσύ ότι θες) και κόστιζαν όλα μαζί 25 ευρώ. Πολύ καλή ευκαιρία οπότε δεν γινόταν να αντισταθούμε.
Έχουμε ακούσει τα καλύτερα για τα primer της εταιρείας κι έτσι επιλέξαμε το Porefection για τους πόρους και το Prime Magic Anti-Redness για τις κοκκινίλες. Επίσης στη συλλογή μας προστέθηκαν το The Honey Queen και το Double Act, και το Camouflage Kit που θέλαμε εδώ και καιρό.


Η Tangle Angel ήταν έρωτας με την πρώτη μάτια και αφού την βρήκαμε στην έκθεση δεν χάσαμε την ευκαιρία. Αγαπάμε τέτοιου είδους βούρτσες για το ξεμπέρδεμα και έχουν μπει για τα καλά στην περιποίηση των μαλλιών μας. Τώρα προστέθηκε και η Tangle Angel που αρχικά αποτελεί ένα κόσμημα για το boudoir μας. Τώρα μένουμε να την δούμε και στην πράξη.


Από Peggy Sage έχουμε ήδη την θεραπεία για τα νυχιά Cure Express και έχουμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένες, oπότε είπαμε αυτή την φορά να δοκιμάσουμε κι αλλά από τα προϊόντα τους.
Επιλέξαμε ένα αδιάβροχο μολύβι ματιών σε καφέ απόχρωση, ένα μίνι βερνίκι νυχιών σε μια πολύ όμορφη φθινοπωρινή απόχρωση 5412 Romane, και κάποια αυτοκόλλητα για nail art.


Τέλος, θέλαμε κάποια χρώματα για ένα πιο artistic μακιγιάζ και εφέ, οπότε διαλέξαμε τα Zin Color Paint Sticks από Rona Ross. Ήδη πήραν την θέση τους στο επαγγελματικό βαλιτσάκι της Σοφίας, και αναμένουμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε κάτι πιο ιδιαίτερο.

Αυτές ήταν οι αγορές μας από την έκθεση ομορφιάς Beauty Greece.
Μην ξεχάσεις να μας πεις πως σου φαίνονται οι επιλογές μας, αν έχεις δοκιμάσει κάτι απ' αυτά, και τι θα ήθελες να δεις πρώτα σε review.

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Τα προϊόντα έχουν αγοραστεί με δικά μας χρήματα.

4 σχόλια:

  1. Με γεια ολα υπεροχα κοριτσια...αλλά η χτενα ενταξει θεικια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ ωραίες αγορές να τα χαρείτε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γεια σας!!! Πολυ ωραια ολα!!! Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. W7 θα ήθελα να δω!Δοκιμάστε και πείτε κουκλίτσες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή