Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

22.11.14

In Christmas mood with The Body Shop | Collection 2014


Την Τετάρτη που μας πέρασε βρεθήκαμε στο The Body Shop, στο κατάστημα του Νέου Ψυχικού,
όπου είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά οι beauty bloggers, τα νέα προϊόντα
περιποίησης σώματος και μακιγιάζ για τα φετινά Χριστούγεννα.
Φυσικά το Sisters Beaute ήταν εκεί, και στο σημερινό ποστ ελπίζουμε να σου μεταδώσουμε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα που νιώσαμε επισκέπτοντας τα λατρεμένα μας The Body Shop.
Το κατάστημα Χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο με στολίδια, χρώματα, διάθεση και πολύ αγάπη, δεν αργήσαμε να μπούμε αμέσως σε Christmas mood.




Φέτος τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα, με τις νέες εποχικές σειρές Body Care Collection του The Body Shop, σε 3 υπέροχα αρώματα. Vanilla Brulee, Glazed Apple, Frosted Cranberry.
Για όσες αγαπάνε την βανίλια, θα λατρέψουν την σειρά Vanilla Brulee. Και φυσικά έτσι κι εμείς σαν γνωστές βανιλιο-λάτρεις που είμαστε. Η απαλή βανίλια συναντά την γλυκιά καραμέλα και κάνουν
τον πιο τέλειο συνδυασμό.
Αν και ακούγεται περίεργο, αμέσως ξεχωρίσαμε την ιδιαίτερη και άκρως χειμωνιάτικη μυρωδιά του καραμελωμένου πράσινου μήλου της σειράς Glazed Apple. Άρωμα ξεχωριστό και ιδιαίτερο που σου κάνει εντύπωση αμέσως. Ο χειμώνας κρύβεται μέσα στα προϊόντα περιποίησης αυτής της σειράς.
Η σειρά ολοκληρώνεται με το Frosted Cranberry. Η χαρακτηριστική φρουτώδης μυρωδιά του παγωμένου μούρου προσδίδουν αμέσως πως τα Χριστούγεννα πλέον είναι εδώ.
Και να σου γνωρίσουμε τον Perry τον πιγκουίνο, και τον Bob την πολική αρκούδα, τα χαριτωμένα Χριστουγεννιάτικα σφουγγάρια για το μπάνιο μας.



Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στολίστηκε με το νέο μακιγιάζ του The Body Shop, και την νέα εποχική σειρά Winter Trend Make-up Collection.
Δύο παλέτες σκιών σε υπέροχη Χριστουγεννιάτικη συσκευασία, για να υιοθετήσουμε τις πιο χειμωνιάτικες αποχρώσεις στο μακιγιάζ των ματιών μας. Νέες αποχρώσεις στα Colour Crush βερνίκια νυχιών και κραγιόν. Glitter Eyeliner και Glitter Mascara για μια δόση μαγείας και λάμψης
στο μακιγιάζ μας.
Και στην κορυφή του δέντρου η Lip & Cheek Doll. Η πανέμορφη κουκλίτσα που μας έκλεψε αμέσως την καρδιά, για ροδοκόκκινα μαγουλάκια και χείλη.





Επίσης στο The Body Shop θα βρεις πανέμορφα πακέτα προϊόντων, στολισμένα και συσκευασμένα Χριστουγεννιάτικα, για να τα προσφέρεις δώρο στους αγαπημένους σου τις φετινές γιορτές.
 Επιλέγοντας συγκεκριμένα δώρα, η The Body Shop συνεισφέρει μέρος των χρημάτων στη War Child, προκειμένου να πάει ένα παιδί για μάθημα. H War Child προστατεύει και στηρίζει παιδιά-θύματα σε περιοχές που πλήττονται από ένοπλες συγκρούσεις, βοηθώντας τα να πάνε σχολείο.
Γιατί φέτος τα Χριστούγεννα η εκπαίδευση είναι το μεγαλύτερο δώρο.
Σχετικά με την συγκεκριμένη δράση ενημερώσου εδώ.



Φύγαμε από το The Body Shop γνωρίζοντας τις νέες εποχιακές σειρές, κάνοντας τις αγορές μας, με νέα προϊόντα που μπαίνουν για δοκιμή, και φυσικά την πιο Χριστουγεννιάτικη διάθεση.
Με αυτό το ποστ καταλαβαίνεις γιατί πλέον έχουμε συνδέσει τα Χριστούγεννα με τις μυρωδιές του The Body Shop. Αν όχι, σίγουρα κάνοντας μια βόλτα σε ένα κατάστημα αρκεί.


Η goodie bag με τα δωράκια του The Body Shop περιείχε: την παλέτα σκιών Dolly Pastels, ένα μίνι σετ μανικιούρ, νεσεσέρ καλλυντικών, το Glitter Eyeliner, και το Penguin σφουγγάρι μπάνιου.


Ενώ με τις αγορές μας, τα προϊόντα The Body Shop που επιλέξαμε: την Tea Tree BB Cream, το Lip & Cheek Stain Doll, από την εποχική σειρά Vanilla Brulee τα Body Butter-Eau De Toilette-Home Fragnance Oil, και το Natural Soapstone Oil Burner για να καίμε αιθέρια έλαια.


Αυτά τα Χριστούγεννα νιώθουμε #Feel_Useful #Feel_Uplifted #Feel_Irresistible #Feel_Loved
παρέα με την The Body Shop. Εσύ πως νιώθεις σήμερα beauty;
Εσύ είδες τις νέες εποχικές σειρές του The Body Shop; Μην ξεχάσεις να μας πεις πως σου φαίνονται.

Πολλά φιλιά.
Σοφία & Δέσποινα

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.

1 σχόλιο:

  1. Τα σφουγγάρια είναι όλα τα λεφτά!χαχα θα κάνουμε και φέτος την καλη μας πράξη!φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή