Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

1.2.13

Biomaris Review: Ομορφιά από την θάλασσα!

Καλημέρα και καλό μήνα beauties! Τι κάνετε;
Ελπίζουμε να είστε όλες πολύ καλά...

Σήμερα θέλαμε να σας μιλήσουμε για κάποια προϊόντα από την Biomaris που είχε καλοσύνη η εταιρεία να μας στείλει σε δείγματα για να δοκιμάσουμε. Προσωπικά δεν γνωρίζαμε την συγκεκριμένη εταιρεία και ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να δοκιμάσουμε προϊόντα της.

Όπως ενημερωθήκαμε η φιλοσοφία της εταιρείας είναι «υγεία και ομορφιά από την θάλασσα» και τα προϊόντα της περιέχουν θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια, θαλασσινό αλάτι και πολλά άλλα υψηλής ποιότητας και δράσης συστατικά από την θάλασσα.
Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος αλλά και μαλλιών.

Το πιο εντυπωσιακό όμως ήταν πως η εταιρεία μας ρώτησε συγκεκριμένα ώστε να μας στείλει δείγματα σύμφωνα με τις ανάγκες μας και το τύπο της επιδερμίδας μας. Έτσι εμείς δοκιμάσαμε από την Classic Line σειρά τους που ενδείκνυται για κανονικές μέχρι και ξηρές επιδερμίδες.

Cleansing Milk 
Απαλό γαλάκτωμα που καθαρίζει το δέρμα με βάση τα θαλασσινό νερό και ελαφριά έλαια.
Η γνώμη μας: Αρκετά πιο πλούσια υφή σχετικά με άλλα γαλακτώματα κάτι που μας άρεσε πολύ. Καθάριζε απαλά αλλά αποτελεσματικά το πρόσωπο από το μακιγιάζ και επίσης μας άρεσε πολύ και η μυρωδιά του.

Wash Lotion
Αφρίζον καθαριστικό, ιδανικό για πρόσωπο, χέρια και ευαίσθητες επιδερμίδες. 
Η γνώμη μας: Το συγκεκριμένο το χρησιμοποιήσαμε κυρίως στο πρόσωπο. Καθάριζε σε βάθος την επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζει κάνοντας ήπιο αφρό. Πρόσφερε επίσης μια αίσθηση απόλυτης δροσιάς και φρεσκάδας.

Sea Salt Peeling
Απαλό peeling που καθαρίζει σε βάθος  απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα.
Η γνώμη μας: Η υφή του πλούσια και περιέχει μικρούς λεπτόκοκκους. Δεν ερεθίζει την επιδερμίδα και απομακρύνει απαλά όποια νεκρά κύτταρα από το πρόσωπο αφήνοντας το πραγματικά πεντακάθαρο.

Collagen Algen Mask
Κρεμομάσκα με θαλάσσιο κολλαγόνο, θαλασσινό νερό και σύμπλεγμα φυκιών προσφέρει ενυδάτωση και αναζωογονεί την κουρασμένη επιδερμίδα.
Η γνώμη μας: Το διαφορετικό με αυτή την μάσκα είναι πως είναι σε μορφή κρέμας και δεν στεγνώνει στο πρόσωπο όπως συνήθως. Μετά από 15-20 λεπτά το πρόσωπο ήταν εντυπωσιακά ενυδατωμένο και απαλό. 
Πραγματικά από την άποψη και μόνο της ενυδάτωσης που προσφέρει μας άρεσε πολύ.

Hydro Intense Cream SPF 10
Ελαφριά πλούσια κρέμα για αφυδατωμένα δέρματα. Παρέχει άμεσα ενυδάτωση μακράς διαρκείας και καλά ισορροπημένη προστασία UVA-UVB αφήνοντας την αίσθηση μεταξιού και απαλότητας. Περιέχει: Θαλασσινό νερό, εκχυλίσματα κόκκινου σταφυλιού και θαλάσσιους ενυδατικούς παράγοντες.
Η γνώμη μας: Ενυδατώνει το πρόσωπο αφήνοντας το απαλό σχεδόν βελούδινο. Πλούσια υφή, χρειάζονται λίγα λεπτά για να απορροφηθεί τελείως. Στα συν ότι μυρίζει υπέροχα και η προστασία που παρέχει από τις ακτίνες UVA-UVB. Βέβαια θα ήταν ακόμα καλύτερο να παρέχει πιο μεγάλη προστασία.

Eye Cream
Μία εξαιρετική κρέμα ματιών που περιποιείται και προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, διατηρώντας την απαιτούμενη υγρασία και χαρίζοντας ελαστικότητα.
Η γνώμη μας: Εξίσου έχει πλούσια υφή όμως απορροφάται άμεσα. Ενυδατώνει την περιοχή των ματιών και άμεσα νιώθεις την επιδερμίδα πιο σφιχτή και λεία.

Beauty Colors
Perfect Matt Make-up
Η γνώμη μας: Τέλος θα σας μιλήσουμε για το  Perfect Matt Make-up.  Το συγκεκριμένο είναι για κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες.
Αυτό που μας εντυπωσίασε είναι πως προσφέρει πολύ καλή κάλυψη, μας κάλυψε πολύ ωραία τυχόν σημάδια και κοκκινίλες αλλά βοήθησε και στους μαύρους κύκλους. 
Χαρίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο, στρώνει πολύ ωραία και αφήνει την επιδερμίδα απαλή, ματ και χωρίς ίχνος γυαλάδας.

Τα προϊόντα Biomaris θα τα βρείτε σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής και spa.

Αυτές ήταν οι εντυπώσεις μας σχετικά με τα προϊόντα της Biomaris!
Εσείς γνωρίζατε αυτή την εταιρεία; Έχετε δοκιμάσει προϊόντα της;
Ποια η γνώμη σας;

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

5 σχόλια:

  1. πολυ ωραίο post δεν την γνωριζω καθόλου αυτη τη εταιρεία , ευχαριστουμε για την ενημέρωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Ούτε κι εμείς την γνωρίζαμε ;)

      Διαγραφή
  2. Ωραίο review!Την εταιρία την έμαθα από κριτικές που ανέβασαν διάφορες bloggers,και μου κίνησε το ενδιαφέρον!Θα μου άρεσε να κάνω μια δοκιμή,αλλά υποθέτω ότι οι τιμές θα είναι τσιμπημένες,ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήτησε κάποια δείγματα για να δοκιμάσεις, έχουν μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα!
      Για τις τιμές δεν έχουμε ιδέα, κι εμάς μας ενδιέφερε αλλά δυστυχώς δεν γράφει στη σελίδα αλλά ούτε και στο κατάλογο τους...

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα κορίτσια!

      Οι τιμές της Biomaris ξεκινούν από 12€!!

      Ο μέσος όρος των τιμών είναι περίπου 30€!!

      Τα προϊόντα μας θα τα βρείτε σε ινστιτούτα αισθητικής και spa. Αν χρειαστείτε κάποια πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-2910061 ή μέσω της σελίδας μας στο facebook.com/biomarisgreece

      Καλή συνέχεια σε όλες!!

      Διαγραφή