Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

5.2.13

Fleur de Figuier by Roger & Gallet + event!


Καλημέρα beauties! Τι κάνετε;
Σήμερα θέλαμε να σας μιλήσουμε για ένα event της Roger & Gallet που είχαμε την χαρά να παραβρεθούμε εχτές, με αφορμή να γνωρίσουμε την εταιρεία αλλά και το νέο άρωμα που θα κυκλοφορήσουν Fleur de Figuier. Το event έγινε σε ένα πανέμορφο χώρο στο Salon de Bricolage στο Κολωνάκι και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κα Κέρρυ Γουσίδου, την κα Ρίτα Μακράκη και τον κο Βασίλη Μαρή για την πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση του event.


Μέσα από αναδρομή που έγινε γνωρίσαμε την ιστορία της εταιρείας, από το περίφημο άρωμα του ιστορικού Ναπολέοντα Βοναπάρτη που διατηρεί μέχρι και σήμερα η εταιρεία, τα αρωματικά σαπούνια μέχρι και την εξέλιξη της στο σήμερα. Μάθαμε πολλές πληροφορίες σχετικά με τα αρώματα και τα συστατικά που περιέχουν και φυσικά γνωρίσαμε το καινούργιο τους άρωμα Fleur de Figuier.

Είναι ένα άρωμα δροσιάς με άνθος σύκου εμπνευσμένο από το λουλούδι αλλά και το καρπό του. Είναι ένα ποιοτικό άρωμα που από την πρώτη κιόλας μυρωδιά ξεχωρίζει κάτι που το 
κάνει μοναδικό...
Οι υψηλές νότες του περιέχουν φρούτα, δέρμα σύκου, μανταρίνι, σπόροι κύμινου και γκρέιπφρουτ εστιάζοντας στην αποδόμηση του δέντρου.
Δεδομένου ότι το σύκο είναι ένα λουλούδι, οι μεσαίες νότες του αρώματος είναι φύλλα σύκου και άνθος μανταρινιού και το άρωμα ολοκληρώνεται με βασικές νότες το γάλα σύκου και τον μόσχο δίνοντας του παράλληλα μια γλυκύτητα.
Το άρωμα περιέχεται σε ένα πολύ κομψό και προσεγμένο μπουκάλι και θα κυκλοφορήσει από αρχές Απριλίου. Επίσης η σειρά του αρώματος Fleur de Figuier θα περιλαμβάνει αρωματικό σαπούνι, αφρόλουτρο & ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος.
 Τα προϊόντα της Roger & Gallet μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Για ακόμα μια φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλη την ομάδα της Roger & Gallet για την πρόσκληση, την άψογη παρουσίαση αλλά και την ευκαιρία να γνωρίσουμε 
το καινούργιο τους άρωμα.


Εσείς γνωρίζατε την Roger & Gallet; Ποια η γνώμη σας για το νέο άρωμα;

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου