Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

21.2.13

Lierac Bloggers event! 19/2

Καλημέρα beauties! Τι κάνετε;
Την τρίτη που μας πέρασε είχαμε την τιμή να παραβρεθούμε σε ένα event που διοργάνωσε η Lierac στο Nice n Easy στο Κολωνάκι, ένα πολύ όμορφο και χαλαρωτικό χώρο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ την ομάδα της Lierac για την πρόσκληση αλλά και την φιλοξενία τους και την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά.

Μιλήσαμε για την ιστορία της εταιρείας αλλά και την φιλοσοφία που στηρίζεται.
Γνωρίσαμε τα προϊόντα τους για πια περιποίηση απευθύνονται και ενημερωθήκαμε για την καινούργια τους σειρά Body Slim. Είχαμε την χαρά να τα δούμε από κοντά, δοκιμάζοντας τα και ρίχνοντας τους μια πρώτη ματιά...

Η σειρά Body Slim αποτελείται από 5 προϊόντα (λάδι μασάζ, ορός τζελ, κρέμα, δροσερός ορός τζελ και ορός lifting) και απευθύνεται για αδυνάτισμα του τοπικού πάχους κατά της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης με έντονη δράση την σύσφιξη και την λιποδιάλυση.

Είχαν ετοιμάσει για εμάς ''το προσωπικό μας Lierac διαβατήριο ομορφιάς'', ένα ερωτηματολόγιο για να γνωρίσουμε πιο καλά τις ανάγκες μας αλλά και την επιδερμίδα μας. Και φυσικά οι ειδικοί έλυσαν την κάθε μας απορία και μας έδωσαν πολύτιμες συμβουλές.
Πολύ σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα προϊόντα για εμάς αλλά και να τα χρησιμοποιούμε σωστά.

Τριαντάφυλλα, καρτούλες με το όνομα μας, φάκελος Lierac αλλά και η Body Slim Destock Nuit ήταν τα πράγματα που μας έκαναν δωράκι και πραγματικά τους ευχαριστούμε πολύ.
Μέτα από 14 ημέρες χρήσης θα ακολουθήσει και review με την γνώμη μας (είδη έχουμε ξεκινήσει να την χρησιμοποιούμε συστηματικά).

Για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε όλη την ομάδα της Lierac για την πρόσκληση, την φιλοξενία και το ευχάριστο, χαλαρωτικό απόγευμα που περάσαμε.

 Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

2 σχόλια:

  1. Τέλειααα.... Φαίνεται να ήταν όλα πολύ όμορφα... Και τι οργάνωση;; Καρτέλες με το blog & το όνομά σας βλέπω!!! :) Και τριαντάφυλλο... απαπα!!! <3
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!! ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή