Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

11.2.13

Η doll του Beauty Diaries αγαπάει Teo Hair Design!

Ανεπανάληπτο Beauty Diaries σκηνικό, στήθηκε εχθές παρέα με Teo Hair Design στο κατάστημα τους στη Γλυφάδα. Με μεγάλη μας χαρά ήμασταν μέσα στις 60 τυχερές που τελικά βρέθηκαν εκεί, ακόμα πιο πολύ χαρήκαμε που συναντήσαμε την αγαπημένη μας doll Έφη ξανά από κοντά, και όλη την ομάδα του Teo Hair Design που ήταν εκεί για να μας φιλοξενήσουν και να μας περιποιηθούν μοναδικά όπως αξίζει σε κάθε μία doll...

Είχαμε στη διάθεση μας 15 couper, 10 colorist, 10 κομμώτριες και 10 βοηθούς (σύνολο 45 συνεργάτες) που ήταν εκεί για να μας κάνουν να λάμψουμε με αυτό που ακριβώς θέλαμε στα μαλλιά μας αλλά και να μας δώσουν πολύτιμες συμβουλές.

Η Δέσποινα επέλεξε να κάνει ένα διακριτικό ombre ανοίγοντας λίγο τις άκρες των μαλλιών της,
 
και η Σοφία έδωσε μια ροκ νότα στο στυλ της κάνοντας 2 φούξια ανταύγειες...
Φυσικά και οι δύο ανανεωθήκαμε με κούρεμα και χτένισμα.

Καθώς αυτή η εκπληκτική συνάντηση έφτανε στο τέλος της, φρόντισαν για μας με προϊόντα L'Oreal Professionnel για έξτρα περιποίηση στο σπίτι και αναμνηστική πετσέτα Beauty Diaries και Teo Hair Design για να θυμόμαστε την κάθε στιγμή που περάσαμε.

Τέλος, φύγαμε πιο ανανεωμένες από πότε, με καινούργιο μαλλί και με νέα διάθεση και φυσικά επιβεβαιώσαμε πως η ομορφιά βρίσκετε στις παρέες που στήνονται έτσι απλά όπως λέει και η αγαπημένη Έφη.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Έφη Ανέστη και την ομάδα του Teo Hair Design για την φιλοξενία, την περιποίηση και τις μοναδικές στιγμές.

Πολλά φιλιά,
Σοφία & Δέσποινα

1 σχόλιο: