Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

30.12.16

Winter 2016 Collection #EssieLove


Πάντα έχουμε ένα λόγο να αγαπάμε τον Χειμώνα, Ξέρεις είναι αυτά τα χουχουλιάσματα κάτω από τα σκεπάσματα, οι θερμές αγκαλιές για να ζεσταθείς, το αγαπημένο μας ζεστό ρόφημα, η φωτιά που σιγοκαίει στο τζάκι και οι νιφάδες του χιονιού που δημιουργούν μια μαγική θέα, ή ακόμα και μια χειμωνιάτικη απόδραση στο βουνό που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Αυτό το μοναδικό σκηνικό του ψυχρού και παγωμένου Χειμώνα απόκτα χρώμα που φτάνει ως τα άκρα με τη νέα Winter 2016 Collection της Essie.


Η Winter 2016 Collection της Essie εμπνέεται και μας ταξιδεύει στο μαγευτικό Λονδίνο κάπου στα μέσα της δεκατίας του '60. Μποέμ αισθητική, γιορτινή διάθεση και το κομψό vintage στυλ της πρωτεύουσας της Αγγλίας συνθέτουν μια μοναδική χρωματική παλέτα με 6 ιδιαίτερες αποχρώσεις.
Ποικιλία χρωμάτων για κάθε γούστο καθώς θα βρεις από τις πιο ανοιχτές και μουντές αποχρώσεις μέχρι τις πιο ζωηρές και έντονες, ενώ περιττό να σου πούμε πως οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι αμέτρητοι.
Απλά εσύ άφησε την φαντασία σου ελεύθερη.


Στη συνέχεια, η μοναδική ποιότητα των βερνικιών της Essie και στη νέα συλλογή είναι άξια αναφοράς, και όπως κάθε φορά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Είναι κάτι που έχουμε αναφέρει πολλές φορές, δεν πρέπει όμως να παραλείψουμε για όσες τώρα ανακαλύπτουν την Essie.
Η σύσταση των βερνικιών είναι μοναδική καθώς δύο στρώσεις βερνικιού είναι αρκετές για πλήρη κάλυψη χρώματος. Ενώ έχουν υπέροχη εφαρμογή με το ιδανικό πινελάκι για την τοποθέτηση. Στεγνώνουν επίσης αρκετά γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις πολύ ώρα, ενώ η διάρκεια τους κυμαίνεται γύρω στις 4-5 ημέρες. Πάντα όμως μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς απαραίτητα ένα base coat στην αρχή για προστασία, και ένα top coat στο τέλος για να κλειδώσεις το αποτέλεσμα και να δώσεις λάμψη.


Οι αποχρώσεις από αριστερά προς δεξιά: Go with the Flowy, Getting Groovy, Satin Sister, Oh Behave!, Party on a Platform, Ready to Boa.

Το Go with the Flowy είναι ένα ανοιχτό αιθέριο γκρι, μουντό σαν το Χειμωνιάτικο ουρανό.
Το Getting Groovy είναι ένα αστραφτερό χρυσό που προσδίδει την απόλυτη λάμψη.
Το Satin Sister είναι ένα κομψό μπλε του παγονιού.
Το Oh Behave! είναι ένα ρομαντικό γλυκό ροδακινί.
Το Party on a Platform είναι ένα τολμηρό κόκκινο, κομψό και διαχρονικό, σήμα κατατεθέν του Λονδίνου.
Το Ready to Boa είναι ένα σκούρο και αστραφτερό κόκκινο του μπρούτζου,


Winter 2016 Collection είναι διαθέσιμη επίσης και σε essiegel ενώ θα την βρεις σε επιλεγμένα κομμωτήρια, σπα και σαλόνια ομορφιάς.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Essie θα βρεις στο www.essie.gr και στη σελίδα της στο Facebook. Μοιράσου τις Essie δημιουργίες σου χρησιμοποιώντας το hashtag #EssieLove στα social media.

Πως σου φαίνεται η Winter 2016 Collection της Essie;
Μήπως έχεις μπει ήδη σε Χειμωνιάτικο mood; Αλήθεια εσύ ποια απόχρωση ξεχώρισες beauty;

Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
*PR Samples. Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

1 σχόλιο:

  1. Go with the Flowy και Satin Sister τα ερωτεύτηκα! Τι όμορφα χειμωνιάτικα χρώματα! Χρόνια πολλά, κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή