Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

14.4.16

Zampple Haul | April 2016


Όπως έχεις καταλάβει το  Zampple είναι η αγαπημένη μας συνήθεια κάθε μήνα, και έχοντας φτάσει στα μέσα του Απριλίου ήρθε η στιγμή για το καθιερωμένο μας Zampple Haul, και στο σημερινό ποστ ήρθε ή ώρα να δούμε τις επιλογές μας για τον μήνα Απρίλιο, με τα προϊόντα που διαλέξαμε για δοκιμή.
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple και δεν έχεις ιδέα για τι μιλάμε, ρίξε μια ματιά στο αναλυτικό ποστ που έχουμε κάνει εδώ για να τα μάθεις όλα.


Θα ξεκινήσουμε με το ένα και μοναδικό beauty προϊόν που επιλέξαμε και είναι ένα Body Milk από Tango. Προσωπικά δεν γνωρίζαμε την εταιρεία αλλά διαπιστώσαμε ότι είναι ένα ελληνικό προϊόν, και μας έκανε εντύπωση το άρωμα Orchid που εκτός από φανταστικό είναι άκρως ανοιξιάτικο.

Τα δημητριακά έχουν πάντα μια θέση στο πρωινό μας και είναι ιδανικά για να ξεκινήσεις όμορφα την ημέρα σου. Γι' αυτό επιλέξαμε τα Fitness Protein που είναι τραγανές μπουκίτσες βρώμης με σοκολάτα.

Τον Gold Blend Barista Style της Nescafe θέλαμε να τον δοκιμάσουμε εδώ και καιρό σαν κορίτσια που αγαπάνε τον καφέ, οπότε χαρήκαμε που τον είδαμε στα ράφια του Zampple.

Ένα ακόμα ρόφημα που μας έκανε εντύπωση είναι το Protein Milk Drink της Arla σε δύο εκδοχές με σοκολάτα και λιγότερη ζάχαρη. Πραγματικά ίσα που προλάβαμε να το φωτογραφίσουμε γι' αυτή την ανάρτηση και εκτός από ωραία γεύση ήταν και πολύ δροσερό.

Το γιαούρτι είναι ιδανικό για όταν θες κάτι γρήγορο και χορταστικό αλλά ταυτόχρονα ένα ελαφρύ επιδόρπιο και το Fruyo της Φάγε μας έκανε εντύπωση το γεγονός ότι είναι με καρύδα.


Τα Chips Γαρίδας με πιπέρι καγιέν ή με μπαχαρικά της Knorr τα επιλέξαμε πιο πολύ από περιέργεια επειδή δεν έχουμε γευτεί και δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο.

Το αγαπημένο μας Easy Bake από Μύλοι Αγίου Γεωργίου το έχουμε δοκιμάσει και στο παρελθόν σε διαφορετικές εκδοχές, και είναι η ιδανικότερη λύση όταν θες να φτιάξεις κάτι πανεύκολα και γρήγορα μέσα σε λίγα λεπτά προσθέτοντας μόνο λίγα υλικά. Όπως καταλαβαίνεις χαρήκαμε ιδιαίτερα που βγαίνει και σε νέες εκδοχές και αυτή την φορά επιλέξαμε το μείγμα για βάση Chocolate Cake.

Το παγωμένο τσάι το προτιμάμε ιδιαίτερα όταν θέλουμε κάτι δροσερό και αυτό της Nestea είναι από τα αγαπημένα μας. Όπως καταλαβαίνεις το έχουμε ξαναδοκιμάσει αλλά αυτή την φορά είπαμε να επιλέξουμε αυτό με την γεύση ροδάκινο.

Τέλος, το αλεύρι πάντα είναι χρήσιμο και έχει μια θέση στη κουζίνα μας  οπότε επιλέξαμε το Ντίνκελ από Μύλοι Αγίου Γεωργίου που μας εντυπωσίασε ότι είναι ολικής άλεσης πετρόμυλου.

Ένας ακόμα μήνας στο Zampple με αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα για δοκιμή.
Πως σου φαίνονται τα προϊόντα που επιλέξαμε να βάλουμε στο καλαθάκι μας για το μήνα Απρίλιο;
Εσύ είσαι Zamppler; Μην ξεχάσεις να μας πεις τι προϊόντα επέλεξες.

*Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά εδώ για περισσότερες πληροφορίες αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Zampple.


Διάβασε επίσης:


FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου